PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21094
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

Bez kitu- najlepszy odcinek sezonu!! Działo się mega dużo. Coraz trudniej mi rozgryźć
Amandę/Emily- okazało się, że są ludzie na których jej zależy- no dobrze jeden człowiek-
prawdziwa Emily. Czuje w moczu, że to będzie niezły duecik. Ciekawi mnie cz przedstawi się
"Towarzystwu" jako Amanda i ciekawi mnie czy zostanie na dłużej, bo nie przypominam
sobie jej twarzy z początku pierwszego odcinka. Ale przynajmniej załatwiła Franka;D coraz
bardziej żal mi Victorii- oni ją wytresowali! No i Nolan z Taylerem- hahaha. Szkoda mi
Daniela- on wydaje się w sumie spoko gościem i to co robi z nim Emily jest sukowate;)
Podoba mi się w tym serialu, że nie ma takiej widocznej granicy między dobrem, a złem-
każda postać jest przez to wyrazista i nabiera tajemniczości. No może poza Jackiem.;)

ocenił(a) serial na 8
Bisexidryna

Ej, bez przesady... Mi się zdaje, że Em się pogubiła z Danielem i barmanem i sama nie wie do kogo coś czuje :P
Ale racja... Nolan i Tyler mnie rozwalili XDD Nie spodziewałam się tego po Nolanie :D

Bisexidryna

Świetny odcinek ale ta 2 tygodniowa przerwa...

ocenił(a) serial na 9
Bisexidryna

popieram! odcinek zajebisty!
a Nolan i Tyler! hahaha - zwała na maxa ;D ktoś dobrze prorokował posądzając Tylera o gejowskie zapędy :P:P:P
sytuacja na lini Amanda - Frank była rewelacyjna, bez kitu!

no i ta nowa, przyjaciółka z celi - będzie ciekawie :) już się nie mogę doczekać kolejnego odcinka :D
a Daniela tez mi szkoda.... btw. on jest taki sexowny ;)

Bisexidryna

Odcinek fantastyczny!
Trochę szkoda że Frank się skończył, bo wprowadzał napięcie. Prawdziwa Emily to musi być niezłe ziółko ;).
Po Nolanie to się należy już chyba wszystkiego spodziewać. Świetna postać, nie mogę się doczekać, co on jeszcze wykombinuje i ciekawość mnie zżera czy on nie chce ugrać czegoś dla siebie w tej całej aferze.
Czy ja dobrze zrozumiałam z rozmowy Ashley z Tylerem, że ona chciałaby stać się częścią elity towarzyskiej, niezależnie od sposobu?

PS. W końcu doczekaliśmy się włamania do Emily ;)

Verveine

Akurat teraz dziwnym trafem pudełko schowała pod podłoge a nie do jakiegoś bareczku... WTF o_O?!

ari92

Przecież wcześniej nie było widać skąd wyciąga i gdzie chowa tą skrzynkę,a przynajmniej nie pamiętam by to pokazywali...

ocenił(a) serial na 8
szarit

Zwykle trzymała ją w sekretarzyku, było parę razy pokazywane.

milkaway

Nie kojarzę tego sekretarzyka,tylko zawsze otwartą jak z niej coś wyciągała albo coś wkładała i zamykała,ale może trzymała tam jak była w domu,gdy wychodzi pewnie chowa w schowku pod podłogą..

ocenił(a) serial na 8
Verveine

To samo powiedziałam, gdy Emily wróciła do domu zastając otwarte drzwi - wreszcie tak długo oczekiwane włamanie! :)
Odcinek w kazdym bądź razie trzyma poziom od początku do końca. Tyler to jedna wielka dz****, pardon my French. Scena z Nolanem to chyba najbardziej szokujący moment serialu. ;) Coraz bardziej współczuję Nolanowi, nie wiem dlaczego nikt go nie lubi.;)
Ashley jest bardziej interesowna niż myślałam. Nie wiemy czy niezaleznie od sposobu, ale na dalekomoże się posunąć,żeby się wkręcić do śmietanki.
Relacje Emily-Jack-Daniel są coraz bardziej intersujące. Myślę, że Emily wcale nie jest taka obojętna wobec Daniela, ale ciągnie ją też do Jacka.
Przyszło mi do głowy, że Revenge przypomina mi stary serial lecący kiedyś na Jedynce - Savannah. Też były tam różne gierki wśród bogaczy.

milkaway

Mnie Amanda/Emily z tym więzieniem/poprawczakiem przypomina "Jeśli nadejdzie jutro"główna bohaterka też się mściła za pomocą kumpeli z celi.

ocenił(a) serial na 7
milkaway

"Savannah" serial mego dzieciństwa;DD do tej pory pamiętam największą sucz telewizji- Peyton;)

Bisexidryna

Odcinek faaaaajny :) Tak jak wiekszosci z Was szkoda mi Daniela. Rozumiem, ze rodzice maja swoje za skora, ale nie bardzo wiem w czym on jest temu winien - Emily/Amandzie chyba ta zemsta przyslonila z leksza logiczne myslenie. Nawet jesli kieruje sie tym, ze najlatwiej bedzie jej zranic Victorie przez dotarcie do jej ukochanego syna to wydaje sie to przerazliwie okrutne i to bardziej dla samego Daniela niz dla jego matki.

Najwiekszy szoker odcinka to zdecydowanie Tyler+Nolan ;P Szczena opadla mi w dol i odbila sie od podlogi ;D Z kazdym odcinkiem lubie Nolana jeszcze bardziej - nawet jesli romansuje z Tylerem ;)

sandra_crashdown

Wiesz kiedyś się uważało że za grzechy rodziców płacą dzieci(podobno nawet do 7 pokolenia) min. w ST tak pisze więc fakt że Amanda/Emily chce wykorzystać Daniela by zemścić się na jego rodzicach nie jest brakiem logicznego myślenia ale dobrze zaplanowaną zemstą.Cierpienia Daniela owszem to jedno ale jednak dla jego rodziców jego śmierć to wielka tragedia nie tylko dla Wiktorii ale i dla Konrada.
Nolan boski ciekawe co wymyśli dalej...

ocenił(a) serial na 5
szarit

Hah, no Daniel spoko gość, ale nie pocierpi - no, chyba, że to, co widzieliśmy w pierwszej scenie 1 odc. nie jest do końca takie, jakie się wyydawało ;p
No, a odcinek jak do tej pory najlepszy, bez kitu, serial pnie się w górę w moim osobistym rankingu :)

ocenił(a) serial na 8
szarit

nikt chyba nie będzie twierdził ze emily jest miła dziewczynką, po trupach do celu ona doskonale wie ile może osiągnąć poprzez ten związek a po drugie synuś jest całym życiem mamusi. Nie wiem czy tu chodzi akurat o śmierć ale na pewno o zrujnowanie go i poróżnienie z matką.

Bene

Napisy wreszcie wrzucili.do odcina 6.

szarit

no wreszcie .strasznie długo robią te napisy ....do innych seriali są tak szybko nieraz na drugi dzień ..a tu tyle trzeba czekać<masakara>

blackberry123

Napisy na 99% były gotowe 3 dni temu ale dopiero w poniedziałek w nocy wrzucili...

ocenił(a) serial na 8
szarit

ja już chce 8 odcinek !!! serial wciąga na maksa ! i na prawdę jestem ciekawa prawdziwej Emily

Bene

W tym tygodniu przerwa odcinek 8 dopiero 16 listopada ,buu....

Bisexidryna

Ja dopiero obejrzałam 6 odcinek, nie ma napisów do 7 ale nie wytrzymałam i musiałam choć trochę zobaczyć. Piszecie, że Tyler i Nolan są gejami, powiem że pierwszą taką myśl miałam o Tylerze gdy w barze po naćpaniu Daniela, ten odepchnął Tylera, miałam wrażenie, że Daniel odebrał to raczej jako przystawienie niż pomoc. Tyler dosyć się wkurzył i dopiero po chwili wypełzł ten jego diabelski uśmieszek... Co do Nolana już dobrych parę odcinków zastanawiałam się gdzie jakaś panna dla niego, no chyba że...( no bo jakże to tak serial a w nim facet bez pary?...he he).

Jak myślicie czy przypadkiem nie okaże się, że za tym wypadkiem Daniela sprzed roku czy dwóch stoi Tyler, że to on faktycznie prowadził?

Przeczytałam gdzieś tutaj, że niektórzy nie lubią Nolana, nie wiem dlaczego bo jest całkiem sympatyczny...