PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21094
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

myślę, że mogę dodać nowy temat ;)

~ASHLEYASHLEYASHLEYASHLEYASHLEYASHLEYASHLEYASHLEYASHLEYASHLEY ASHLEYASHLEYASHLEYASHLEYASHLEYASHLEY~

jestem w szoku. widziała, co Tyler zrobił z tym pistoletem, jak groził i w ogóle, a ona dalej swoje. nie spodziewałabym się, że to właśnie ona stoi za zdjęciami Daniela w internecie. poza tym ona chce żyć w takim świecie? świat bogatych, gdzie na każdym kroku są kłamstwa, a przede wszystkim (!) zdrady? i ona chce tak żyć?domyślam się, że na pewno coś zrobi odnośnie Emily i Jack'a, już ona coś wymyśli ;/

a co wy sądzicie o niej? :)

ocenił(a) serial na 8
eriko_yoshikawa

piękna, przebiegła i równie fałszywa co ludzie, wśród których tak pragnie żyć :)

I również jestem ciekawa co ona wymyśli w związku z tym co widziała.. A co do Nolana - mam nadzieję, że nie umrze. Na początku go nie lubiłam, ale z każdym odcinkiem darzę go coraz większą sympatią.. No i oczywiście Emily + Jack :D

eriko_yoshikawa

Kasa,sława i popularność niektórzy żyją dla tych celów jak Viktoria i jak chce Ashley...Na pewno coś będzie chciała od Emily bo na pewno tego bez słowa nie zostawi..

ocenił(a) serial na 9
eriko_yoshikawa

No zgadzam się z powyższym. Nie lubię jej, strasznie knuje i będzie chciała pewnie szantażować Emily po tym pocałunku, który widziała i jeszcze jest na nią zła, że jej nie słuchała podczas planowania ślubu. Musiała się akurat tam pojawić w tej sekundzie kiedy się pocałowali ;p