PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21095
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

Macie do polecenia podobne filmy, seriale o bogatych,"zepsutych" ludziach i osobach "którzy wkradają sie w ich zycie"?

ocenił(a) serial na 8
Anabell9

polece serial, ktory jest o ludziach bogatych i o skrywanych tajemnicach, poniekad takze o wkradaniu sie w zycie tych bogaczy roznych bolesnych tajemnic; z tym ze serial, ktory polece, ma lepsza obsade, pod wzgledem gry aktorskiej jest niewyobrazalnie lepszy, a i fabularnie mniej kuleje: sprawdz "suits", o ile nie sprawdzalas(-les) ;) bardzo podobne watki, tj bogacze, brutalne tajemnice i napiecie obecne sa tez w legendarnym "miasteczku twin peaks", ale to dla ludzi o konkretnym guscie, dajacym serialom nieco abstrakcyjnym miejsce w sercu ;)
moja siostra polecila by 'pretty little liars', ale o czym to jest, pojecia nie mam, wiec tylko niesmialo zasugeruje...

ocenił(a) serial na 8
Anabell9

aaa! zapomnialbym - duzo bardziej podobny serial niz wyzej wymienione: Weronika Mars :) mloda dziewczyna, ktora chce rozwiazac zagadke smierci swojej przyjaciolki, duzo ludzi z bogatych sfer, nagran z amatorzkich kamer, szantazy i intryg - weronika mars zdecydowanie !

ocenił(a) serial na 8
protectore

Dziękuje za odpowiedź :) Dzisiaj wezme sie za oglądanie "suits". Pretty Little liars oglądam też fajne:P

ocenił(a) serial na 9
Anabell9

Może ci się także spodobać Ringer, chociaż zjedli go po 1 sezonie.

ocenił(a) serial na 8
zooshe

Bardzo dziękuje za polecenie, serial świetny ;)

Anabell9

zdecydowanie stare, dobre O.C. :) - może z ta różnicą, że jest mniej "mściwy" ;)

ocenił(a) serial na 10
purcman

Tak - zdecydowanie The O.C - rewelacja, polecam również Pretty Little liars :)

ocenił(a) serial na 6
wiecu

Veronica Mars - pierwszy serial, w którym utonęłam :) polecam.

ocenił(a) serial na 4
Anabell9

Z takimi kryteriami to może Pasadena, chociaż nie oglądałam...

ocenił(a) serial na 8
creep_

Takie kryteria to motyw przewodni wiekszości telenowel. ;] Z "ambitniejszych" pozycji na myśl przychodzi mi "Savannah".