Wszystkie seriale się pokończyły, nie ma co oglądać. Revenge to zdecyowanie mój ulubiony ale
może leci coś fajnego o czym jeszcze nie wiem?
Oglądam/ obejrzałam już: Scandal, Suits, American horror story, Breaking bad, Once upon a time,
Game of thrones. Co teraz?
Ja ciągle oglądam TVD, PLL, polecam Veronicę Mars, Internat (hiszpański, ale najlepszy serial ever), Lying game;]
Te dwa pierwsze to co to? Lying game tez ogladam choc uwazam ze jest slaby,ale wciaga, Veronica mars nie w moim guscie.
Słaby, ale zawsze jest co oglądać, gdy się czeka na ulubiony:) No i ciekawi o co chodzi z tymi bliźniaczkami:D:)
PLL - Pretty Little Lairs (dwa pierwsze sezony bomba), TVD - Vampire Diaries - w sumie tylko dla Damona warto oglądać:D (bo historia wszystkim znana)
Na seriale typu PLL czy lying game chyba jestem juz za stara :P etap liceum juz dawno zakonczony
Impersonalni, Elementary, Castle, Arrow, Scigana, Good Cop, Wyspa Harpera, Magia kłamstwa, Ostry dyżur, Zagubieni, Les Revenants, Banshee, Dochodzenie, Justified: Bez przebaczenia, Luther, The Walking Dead, Sherlock, Powrót do życia, Nie z tego świata, Bez śladu, CSI: NY
Ja teraz oglądam:
Shameless (bardzo dobry),
Girls (nie sugerować się tytułem, genialny serial, ale nie dla każdego. Wielu narzeka na brak plastiku i upiększeń),
Californication (raczej z nudów),
Mentalista trochę się zaczął ciągnąć, ale nadal trzyma poziom,
Good wife - naprawdę świetny serial prawniczy, wg mnie LEPSZY niż Suits, ale niestety ten drugi bardziej podoba się młodszym widzom.
Jeszcze New Girl, taka przyjemna komedia
Ja dzis mam zamiar obejrzec pierwszy odcienek Red Widow , nowy serial ABC , zwiastun przypadl mi do gustu.
http://www.youtube.com/watch?v=cZbQHeYLQwQ
Shameless mialam zamiar ogladac ale pierwszy odcinek mi sie nie spodobal i juz mnie nikt nie przekona. Californication odpada nie lubie duchovnego i uwazam ze to serial dla facetow. Good Wife bym bardzo chetnie obejrzala ale nie mam mozliwosci zaczac od poczatku bo nigdzie nie ma do pobrania.
PLL, TVD, OUAT, Gre o tron, Internat, Niskozatrudnieni, Pamiętnik Carrie, i zaczęłam niedawno Plotkarę :)
The Vampire Diaries, White Collar, Arrow, Plotkara, Once upon a time, Primeval, Merlin, Ostry dyżur, Przyjaciele, Teoria wielkiego podrywu
Once upon a time ogladam, Nashville zaczełam ogladac ale mi sie znudzilo po kilku odcinkach, arrow to nie bardzo, szukam czegos co nie mialo juz 6 sezonow tylko gora 2 , ten Elementary moglabym zobaczyc ale ma troche niska ocene dltego jeszcze wciaz sie ociagam ze sciagnieciem.
Słodkie kłamstewka,
Pamięniki Wampirów
Nikita ( nowsza wersja)
True Blood,
90210
Plotkara
Gotowe na wszystko
Downton abbey
jest tegoo dużooo ;p
Polecam Shameless.
http://www.filmweb.pl/serial/Shameless+-+Niepokorni-2011-554657
Poza tym:
Dexter
Damages
The Good Wife
True Blood( nie żadne pamiętniki wampirów dla nastolatków,niech Cie tytul nie zmyli)
Downton Abbey
Rodzina Borgiów
Zakazane Imperium(rewelacja)
A Gra o Tron-lada chwila chyba kolejny sezon:)