PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21096
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

Wszystkie seriale się pokończyły, nie ma co oglądać. Revenge to zdecyowanie mój ulubiony ale
może leci coś fajnego o czym jeszcze nie wiem?
Oglądam/ obejrzałam już: Scandal, Suits, American horror story, Breaking bad, Once upon a time,
Game of thrones. Co teraz?

Lola1987

Ja ciągle oglądam TVD, PLL, polecam Veronicę Mars, Internat (hiszpański, ale najlepszy serial ever), Lying game;]

ocenił(a) serial na 9
Hoax

Te dwa pierwsze to co to? Lying game tez ogladam choc uwazam ze jest slaby,ale wciaga, Veronica mars nie w moim guscie.

Lola1987

Słaby, ale zawsze jest co oglądać, gdy się czeka na ulubiony:) No i ciekawi o co chodzi z tymi bliźniaczkami:D:)
PLL - Pretty Little Lairs (dwa pierwsze sezony bomba), TVD - Vampire Diaries - w sumie tylko dla Damona warto oglądać:D (bo historia wszystkim znana)

ocenił(a) serial na 9
Hoax

Na seriale typu PLL czy lying game chyba jestem juz za stara :P etap liceum juz dawno zakonczony

Lola1987

U mnie też już dawno po, ale zawsze dobrze oderwać się od rzeczywistości:)

Lola1987

może Homeland :)

ocenił(a) serial na 9
justin_n

to jest jakiś pomysł, może spróbuję

Lola1987

Impersonalni, Elementary, Castle, Arrow, Scigana, Good Cop, Wyspa Harpera, Magia kłamstwa, Ostry dyżur, Zagubieni, Les Revenants, Banshee, Dochodzenie, Justified: Bez przebaczenia, Luther, The Walking Dead, Sherlock, Powrót do życia, Nie z tego świata, Bez śladu, CSI: NY

Lola1987

Ja teraz oglądam:
Shameless (bardzo dobry),
Girls (nie sugerować się tytułem, genialny serial, ale nie dla każdego. Wielu narzeka na brak plastiku i upiększeń),
Californication (raczej z nudów),
Mentalista trochę się zaczął ciągnąć, ale nadal trzyma poziom,
Good wife - naprawdę świetny serial prawniczy, wg mnie LEPSZY niż Suits, ale niestety ten drugi bardziej podoba się młodszym widzom.
Jeszcze New Girl, taka przyjemna komedia

ocenił(a) serial na 7
Lola1987

Banshee;)

ocenił(a) serial na 10
Lola1987

White Collar, Dexter, Hart of Dixie, Chuck :)

ocenił(a) serial na 9
ja93

Ja dzis mam zamiar obejrzec pierwszy odcienek Red Widow , nowy serial ABC , zwiastun przypadl mi do gustu.
http://www.youtube.com/watch?v=cZbQHeYLQwQ
Shameless mialam zamiar ogladac ale pierwszy odcinek mi sie nie spodobal i juz mnie nikt nie przekona. Californication odpada nie lubie duchovnego i uwazam ze to serial dla facetow. Good Wife bym bardzo chetnie obejrzala ale nie mam mozliwosci zaczac od poczatku bo nigdzie nie ma do pobrania.

ocenił(a) serial na 9
Lola1987

PLL, TVD, OUAT, Gre o tron, Internat, Niskozatrudnieni, Pamiętnik Carrie, i zaczęłam niedawno Plotkarę :)

Lola1987

The Vampire Diaries, White Collar, Arrow, Plotkara, Once upon a time, Primeval, Merlin, Ostry dyżur, Przyjaciele, Teoria wielkiego podrywu

Lola1987

supernatural, arrow, once upon a time, Nashville, big bang theory, elementary

ocenił(a) serial na 9
michal_marks5

Once upon a time ogladam, Nashville zaczełam ogladac ale mi sie znudzilo po kilku odcinkach, arrow to nie bardzo, szukam czegos co nie mialo juz 6 sezonow tylko gora 2 , ten Elementary moglabym zobaczyc ale ma troche niska ocene dltego jeszcze wciaz sie ociagam ze sciagnieciem.

Lola1987

El Internado - lepszego nie znajdziesz.

ocenił(a) serial na 8
Lola1987

polecam gran hotel - hiszpański serial :)

ocenił(a) serial na 10
Lola1987

Słodkie kłamstewka,
Pamięniki Wampirów
Nikita ( nowsza wersja)
True Blood,
90210
Plotkara
Gotowe na wszystko
Downton abbey

jest tegoo dużooo ;p

Lola1987

Polecam Shameless.
http://www.filmweb.pl/serial/Shameless+-+Niepokorni-2011-554657

Poza tym:
Dexter
Damages
The Good Wife
True Blood( nie żadne pamiętniki wampirów dla nastolatków,niech Cie tytul nie zmyli)
Downton Abbey
Rodzina Borgiów
Zakazane Imperium(rewelacja)

A Gra o Tron-lada chwila chyba kolejny sezon:)