PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21094
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

Szczególnie dało się to zauważyć w 1x21 odcinku. O co chodzi ???

yamaha299_fw

Napisy są od wczoraj ścięgnij sobie a wszystko będzie jasne..P

szarit

ooo, Ashley też nie wiem, po co jest w tym serialu. ale chyba właśnie się przyda - jak mówi szarit, obejrzyj i będziesz wiedzieć ;)
w ogóle od początku wiedziałam, że coś nie tak z nią jest :/ wydawałoby się, że naprawdę się przyjaźni z Emily, ale jak widać........

eriko_yoshikawa

Takie osoby jak Ashley są po to by zagęszczać atmosferę niby nic nie znaczą ale zawsze mogą napsuć krwi.. i na tym właśnie polega urok tych postaci..Dodają po prostu smaczku...jakby w serialach czy filmach miały by grać osoby tylko te znaczące dla fabuły to byłby teatr klasyczny a nie telewizyjny serial...

użytkownik usunięty
szarit

Nasza Ahley tak w ogóle to prywatnie jest też blogerką modową -> http://ashley-ringmybell.blogspot.com/ :)

Aktorka jest ok ,ale skoro budzi takie kontrowersje znaczy dobrze gra...

użytkownik usunięty
szarit

Ja akurat Ashley lubię, miesza w serialu, dodaje pikanterii, zachęca do oglądania dalszych losów bohaterów. Irytuje mnie jedynie jej akcent, ale z kolei jej uroda i stylizacje pozwalają o tym zapomnieć i skupić się głównie na obrazie, a nie jej głosie

Oglądałem ten odcinek, i nadal nie wiem o co chodzi ??? :D

ocenił(a) serial na 8
yamaha299_fw

W jakim sensie? :)

milkaway

Co doprowadziło do " kłótni " , może nie przepadania za sobą między Ashley i Emily

ocenił(a) serial na 8
yamaha299_fw

Nie zauważyłam, żeby się pokłóciły. :) Po prostu nie są psiapsiółkami, jak to się w 1 odcinku wydawało. Emily od początku ją wykorzystała, by zbliżyć się do Graysonów i tyle. Natomiast Ashley obchodzi tylko własny interes. Gdyby w jakiś sposób mogła więcej ugrać przy Emily, to byłaby jej sojuszniczką. A tak na skłóceniu Daniela z nią może tylko skorzystać.

milkaway

aha dzięki :D już pojąłem