PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21096
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

Mam podejrzenia że albo Conrad albo Nolan ale nie jestem pewna, ma ktoś jakieś informacje na ten temat? mam tylko nadzieje że nie Aiden ;-)

ocenił(a) serial na 9
lovemessages

Nic nie wiadomo kto umrze ale ponoć ta śmierć będzie wielkim zaskoczeniem dla widzów i dla samej Emily. Ja obstawiam Daniela bo myślę, że jego śmierć może być przełomem dla serialu.

ocenił(a) serial na 10
marcinek0610

troche kiepsko by było bo Daniel to jedyne połączenie z Greysonami dla Emily.. już się doczekać nie mogę, a nikt nic nie wie kurcze.. i teraz ciekawość mnie zżera :-)

lovemessages

No, jeśli zginąłby Nolan, wraz z nim odeszłoby dużo widzów...

ocenił(a) serial na 8
Hmm_Ciastko

No, na przykład ja.

ocenił(a) serial na 9
Lantis

Może Aiden, albo Ashley? Ich będzie mi brakować najmniej.

JustFurious

Ma zginąć ktoś z głównej 9. Em i Victorię można wykluczyć.

ocenił(a) serial na 10
Dodo140

Byle by nie Ashley, uwielbiam ją, jest tak fantastyczną bitch, że aż miło się ogląda ten serial :)

ocenił(a) serial na 10
lovemessages

Czytałam gdzieś, że Declan ma zginać, ale nie wiem czy to prawda ;)

ocenił(a) serial na 7
lovemessages

Tylko nie Nolan!

ocenił(a) serial na 8
nevergonnabe

Ja myślę że Jack bo Emily powie mu prawdę a jakoś tak się dzieje że giną albo zostają odizolowani ludzie(ochroniarz Victorii, prawdziwa Emily, Mason w więzieniu) którzy poznają jej prawdę. Dzięki temu twórcy będą mogli spokojnie zrobić 3 sezon, nawet bez głównego producenta.

ocenił(a) serial na 5
Sierrrra

Coś mi mówi, że to będzie Conrad lub ewentualnie Daniel.

ocenił(a) serial na 10
Solarie

Wlasnie tez obstawiam Conrada, nie no Daniel to troche kiepsko by bylo bo to jedyne polaczenie Emily z Greysonami :D mam tylko nadzieje ze nie Aiden :) ale jak ktos wczesniej wspomnial ze z glownej 9 to chyba jednak obstawiam Jacka albo Condzia :D

lovemessages

Byleby to nie byli Victoria i Conrad.Nolan też niech lepiej zostanie przy życiu.Reszta postaci jest mi obojętna.

lovemessages

hmm nie sadze ze to jack chociażby dlatego ze to miłość jej życia, wiec watpie by zginał... Ma byc zaskoczenie dla samej Emily, ale tak z drugiej strony ja odczuwam ze ona bardziej nienawidzi Victorii niz Conrada...no ale coz..zobaczymy w poniedzialek:)

ocenił(a) serial na 10
agab1987

nie no Victoria to byłby straszny błąd reżysera :) to na pewno odpada, nie wiem zdania są podzielone musimy troche poczekać jeszcze nie wiaodmo kiedy napisy będą :D Tacede czy jak on tam sie nazywa to wiem ze Aiden zabijhe bo widzialam promo ale to raczej nie chodzi o niego tylko o kogos z głownej obsady :)

ocenił(a) serial na 6
lovemessages

zginie Declan i najprawdopodobniej Aiden tez nie zyje