PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21095
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta
użytkownik usunięty
dona.marie

Oczywiście że Aiden według mnie idealnie do siebie pasują , a Daniel powinien być z Sarą

Sara to mocno dwuznaczna postać. Z początku była miła i słodka, ale jednocześnie knuła z Victorią

Czy po scenie z odcinka 3 X11 wciaż masz podobną opinię? Zastanawiam się kto jest szczery w tym serialu a kto nie do końca..

dona.marie

DANIEL!!!

manieku

Tworzą śliczną parę. Nie mam pojęcia po co wątek Sary został wprowadzony do serialu. Wszystko jest jakby na siłę. Daniel był tym Greysonem , który nie był złym człowiekiem i odcinał się od ojca. A tu nagle taka niespodzianka.

dona.marie

Aidan! Jeśli wybierze Jacka to przestaję oglądać. Jest niewiarygodnie nudną, moralizatorską postacią i ciągle coś mu nie pasuje.

DagnaMara

Powinien wyjechać z Margaux (czy jakoś tak) do Paryża i opuścić serial raz na zawsze

ocenił(a) serial na 9
DagnaMara

W zupełności się zgadzam. Aiden jest jedyną poprawną opcją. Jack jest za bardzo niezdecydowany. Określenie ciepłe kluchy w 100% do niego pasuje. Aidena uwielbiam odkąd się pojawił. Prawdziwy facet, widać między nimi chemię. boję się tylko że scenarzyści to zepsują i Ems będzie z Jackiem- najgorsza opcja. A co do Daniela to wątpię że kiedykolwiek wybaczyłby Ems.
P.S. uwielbiam jak Aiden mówi "Danny-boy" z tą nutką pogardy+arogancji+leciutkiej zazdrości :P

eve_roarke

Jest cudowny. Jackowi nigdy nie kibicowała, w pierwszym sezonie wolałam Daniela.

DagnaMara

Ja obstawiam Daniela od początku. Taka żmijka jak Ems pasuje do Graysonów ;) A tak serio; Aidan nie jest szczery. Właśnie dlatego,że stworzono wrażenie ze jest to postać poprawna, pozytywna, której Emily może zaufać, dlatego,że dużo o niej wie, dlatego,że zna jej emocje i lęki i ma ją w szachu musi wyjść z ukrycia i okazac się czarnym charakterem. Ten serial jest tak skonstruowany.