PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21104
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

Finał 3 sezonu!

ocenił(a) serial na 10

E!Online podało aż 5 ważnych informacji na temat finału 3 sezonu:

1. Odcinek finałowy zatytułowany będzie Execution.
2. Zobaczycie jednego ze swoich ulubieńców w więzieniu. Ta osoba nie będzie się tam zbyt
dobrze bawić.
3. Będzie rozprawa.
4. Wizyta w szpitalu psychiatrycznym.
5. Ktoś umrze.

Jak myślicie kto trafi do więzienia i kto umrze? Ja myślę że możliwe że umrze Aiden bo podobno
może go nie być w następnym sezonie, chociaż ja go lubię :D

ocenił(a) serial na 6
julitte15

A ile będzie odcinków 20 czy 22 ?

Jeden z ulubieńców w więzieniu - pierwsza osoba która przyszła mi do głowy do Conrad :) Nie wiem czemu ale tak jakoś wydaje mi się,że jest lubianą postacią i,że Em może coś wymyślić dla niego - chociaż wolałabym żeby to Viki oberwała w końcu .
Rozprawa -pewnie rozwód , ewentualnie o posiadłość
W szpitalu może Em odnajdzie kogoś z przeszłości i odwiedzi żeby się czegoś dowiedzieć
Umrzeć faktycznie może Aiden - chociaż nie wiem jaki mogą powód wymyślić , nikt inny nie przychodzi mi do głowy ...bo reszta bohaterów jest raczej potrzebna do kolejnego sezonu ...

Ewentualnie może to zawzięty mężulek będzie chciał się zemścić na niewiernej żonie i zabije jej kochana przez co trafi do więzienia gdzie nie będzie się za dobrze czuł ...a jego matka pędzie potrzebowała z tego powodu wizyty w szpitalu psychiatrycznym.... hehe ;) (ależ wymyśliłam heh ;) )

ocenił(a) serial na 10
Libra666

raczej bedzie miał 22, przynajmniej tak sądzę skoro pozostałe 2 sezony miały 22 to ten zapewnie też :) A co do Aidena to gdzieś ostatnio czytałam że dostał jakąś propozycje do innego serialu i że nie wiadomo czy będzie w następnym sezonie w Revenge, no ale i tak nie wiemy dokładnie czym nas jeszcze zaskoczą ;D

Libra666

Sezon trzeci będzie miał 22 odcinki, finał zapowiedziany został na 11 maja.
Jeśli chodzi o te spoilery finałowe, mam złe przeczucia, że zginie Aiden... :(

ocenił(a) serial na 10
julitte15

1. Tytuł świetny- jak zresztą każdy inny.
2. Czyżby Nolan? Nie wiem czemu, ale takie było moje pierwsze skojarzenie ;<
3. Na pewno rozprawa rozwodowa Vicky i Kondzia. Do tego nie mam wątpliwości.
4. Emily?
5. Ten punkt zaintrygował mnie najbardziej. Sama nie wiem...

ocenił(a) serial na 10
Ateliee

wątpię żeby Emily trafiła do szpitalu psychiatrycznego po obejrzeniu ostatniego odcinka

ocenił(a) serial na 10
tragta

Myslę, że Emily może tam kogos odwiedzić. Kogoś, kto może jej pomóc w zemście.

Ateliee

Co do wizyty w szpitalu psychiatrycznym, to może Ems odwiedzi swoją matkę, która być może tam przebywa? W s03e14 była o niej mowa, ale Ems nie chciała. Może jednak zmieni zdanie i będzie chciała z mamusią porozmawiać?

Ateliee

mi też się wydaje że aresztują Nolana hmm.... tylko za co? co do szpitala to też mi się tak wydaje skoro Emily miała taki stan w ostatnich odcinkach że chciała wszystkich pozabijać to może jej matka miała podobnie i umieścili ją w psychiatryku....a co do tego kto umrze to hmm..... nie mam pojęc iaa

ocenił(a) serial na 6
kaziulla17

A ja stwierdziłam,że Nolan już był w więzieniu i swoje odsiedział i teraz to chyba raczej nie będzie miał za co ;)
Ja obstawiam ,że w szpitalu psychiatrycznym to będą tylko odwiedziny kogoś.

użytkownik usunięty
julitte15

Jak dla mnie mógłby umrzeć Jack, okropnie mnie nuży jego rola. A jeszcze ten absurd o matce...
Co do nowego sezonu... To potwierdzona informacja, że będzie kolejny? Wiadomo może ile jest przewidywanych?

Z tego co czytałam, oficjalne oświadczenie stacji ABC co do kolejnych sezonów seriali dostaniemy dopiero w maju.
Jeśli chodzi o poziom oglądalności, to jest zadowalający i jest raczej pewne, że serial zostanie przedłużony o kolejny sezon. Także, możemy spodziewać się 4 serii. Co do przewidywanych sezonów, to ponoć scenarzyści mają pomysły na kolejnych kilka serii, jednak nie wiadomo, ile powstanie, póki co jest za wcześnie, by to przewidywać. ;)
Ja osobiście uważam, że sezon 4 powinien być ostatni, w zupełności wystarczy, by wyjaśnić i zamknąć wszystkie wątki, chociaż czuję, że tak pięknie nie będzie i rozwleką ten serial do 5 sezonów...

użytkownik usunięty
summer_is_gone

Też uważam, że wystarczyłyby cztery sezony, chociaż gdyby się uprzeć, to i w trzecim można by wszystko zakończyć. Aktualnie już nic mnie nie trzyma przy tym serialu. :(