PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21102
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

Czy Daniel może być synem nowego/starego kochanka wiktorii ? dlatego od niego uciekła bo była w ciąży?

Marko81

Chyba nie ale znając Viktorię wszystko jest możliwe..To byłaby ironia losu 2 dzieci i żadne nie męża....

szarit

Daniel i w sumie ten typ i daniel to są podobni w serialu jak by to był ojciec i syn :)

Marko81

W sumie masz rację kto wie co jeszcze Viktoria ukrywa..

ocenił(a) serial na 8
szarit

To by mogło być niezłe, ciekawe, jakby Conrad zareagował. Też jestem zdania, że w przypadku Victorii nie należy niczego wykluczać.

ocenił(a) serial na 5
strawberryblonde

Ciekawe, ale czy nie trochę przesadzone? :P
Poza tym, już tylko dwa odcinki, niech się skupią na tym, co ważne ;D

ocenił(a) serial na 8
identyfikator1992

Biorąc pod uwagę to, że twórcy przewidują już trzeci sezon, to wystarczy czasu na wiele różnych możliwości ;)
A wracając do sezonu pierwszego, to strasznie jestem ciekawa, czym go zakończą, 19 odcinek był rewelacyjny.

ocenił(a) serial na 5
strawberryblonde

Ja jestem ciekawy, czy drugi sezon "Revenge" w takim razie dalej będzie się sprowadzał do skazania + zabicia Davida Clarka :P
Może tym razem będą mścić się na Emily xD

Świetne to jest promo 20 :D

ocenił(a) serial na 8
identyfikator1992

Pierwszy sezon ma się zakończyć potężnym cliffhangerem, aż się nie mogę doczekać, bo serial do tej pory był oryginalny i zaskakujący, no i robi się coraz ciekawiej przed finałem.
Pod koniec sezonu ma się wyjaśnić, co dokładnie stało się z Amandą
Wiadomo również, od czego twórcy planują rozpocząć drugi i trzeci sezon.

identyfikator1992

Ten serial to telenowela po obejrzeniu ostatnich 2(niestety bez napisów)odcinków coraz mocniej się w tym utwierdzam..

ocenił(a) serial na 5
szarit

Może i telenowela, choć ja tak nie uważam, ale przyjemniej ogląda się ciekawiej aniżeli polskie, czy portugalskie telenowele ;)

identyfikator1992

Polskich nie oglądam wiec się nie wypowiem,a portugalskiej jeszcze na oczy nie widziałam...:)

ocenił(a) serial na 5
szarit

Oj, nieważne :P
Mam nadzieję chociaż, że dwa ostatnie odcinki zmienią Twoje zdanie :)

Nie wiem, jak na telenowele to akcja dość gęsto się toczy.

identyfikator1992

Wiesz widziałam już telenowele(różne) które mocno by zaskoczyły jej oponentów właśnie żywą akcją...I żeby nie było ja lubię telenowele,ale te nasze są mocno niestrawne dlatego ich nie oglądam.A ostatnie dwa odcinki zmianami akcji i nowościami są właśnie jak dobra telenowela...No i podstawowa różnica miedzy telenowelą a serialem serial jest podzielony na sezony czy też serie telenowele nie...Te dobre mają określoną ilość odcinków i się kończą,(najwyżej doczekują się remeka z nową obsadą)te kiepskie końca nie mają..

ocenił(a) serial na 8
szarit

Lubię telnowele sprzed około 10 lat. Teraz już chyba takich fajnych nie robią jak kiedyś - chociaż oceniam po pojedynczych odcinkach, które czasem łapię w tv jak jestem u rodziców. Może po prostu nie mam szansy się wciagnąć, bo nie posiadam telewizora na co dzień.

Co do kwestii ojcowstwa, myślę (a przynajmniej mam nadzieję), że Conrad jednak jest ojcem Daniela. Raz ujdzie, ale dwa razy to byłoby za dużo tych kukułczych jaj podkładanych przez Victorię. Poza tym wg mnie opcja, że ten malarz jest ojcem odpada, gdyż ich romans musiał się zakończyć przed małżeństwem z Conradem. Wiemy, że Victoria nie była w ciąży, gdy wychodziła za mąż, a rozumiem, że po malarzu było już wtedy ani widu, ani słychu.
Jeśli opcja, że Conrad nie jest ojcem Daniela jest możliwa to powinniśmy się zobaczyć Victorię jak najszybciej wykorzystującą ten fakt, by odseparować syna od byłego męża. Wygląda na to, że Conrad stara się postawić Victorię w sytuacji patowej - takiej, gdy pogrążając Conrada może pogrążyć i Daniela.

milkaway

A może była w ciąży a my o tym nie wiemy i uciekła od malarza bo była z nim w ciąży i nie była gotowa na założenie rodziny bo była bardzo młoda a rodzice kazali jej wyjść za kogoś bogatego żeby nie została sama z dzieckiem.

ocenił(a) serial na 8
Marko81

O ile pamiętam Victoria wychowywała się bez ojca, o matce chyba nic nie wiemy, ale z jej małżeństwem z Conradem było tak, że chciała go naciągnąć na dziecko. Nie wyszła za niego za mąż ani ze strachu, ani pod niczyim naciskiem, a z wyrachowania. Symulowała ciążę, a po jakimś czasie okłamała Graysona, że poroniła. Daniel został poczęty na pewno po ślubie. ;)

milkaway

Zgadza się pytanie brzmi czy na pewno Konrad jest jego ojcem ,ale zgadzam się dwoje dzieci i obydwoje nie męża to jednak byłaby przesada nawet dla Viktorii,zakładam że Daniel jednak jest Greyson w końcu Konrad za młodu też był czarnowłosy..a i Viktoria jest czarna....

ocenił(a) serial na 8
szarit

czy wie ktos kiedy beda napisy do dwoch ostatnich odcinkow?

shiva89

Napisy do 18 od.są gotowe na 99% i mogą się pokazać w każdej chwili(czekają na korektę) a do 19odcinka zrobiono 21%..

szarit

A drugi sezon nie miał być o zupełnie innej historii ? Jeśli dalej będą to ciągnąć to już przesada wielka i serial dla mnie dużo straci.

F_A_N_T_A_Z_J_A

Miał być ale widać scenarzyści zmienili plany,no jakby nie patrzeć zemsta Amandy jeszcze się nie dokonała..A scenarzyści zaplanowali już 2 a nawet 3 sezon ..