Treadwell już coś podejrzewa, ciekawe do jakich wniosków dojdzie ;) myślę, że on tego nie rozgada, będzie chciał to jakoś wykorzystać żeby książkę napisać i będzie ciekawy co Emily/Amanda wykombinuje-takie moje zdanie.
znając życie i poprzednie wydarzenia z tego serialu to się pewnie skończy śmiercią Treadwella, bo powoli robi się wkurzający i w ostatniej scenie tak jak mówisz chyba skapnął się kim jest tak panna Thorne :) tylko fajnie jakby nie było tak, że w 4 czy 5 sezonie nikt jeszcze się na to nie wpadnie -.-... czekam na konfrontacje face to face Emily vs. Victoria :))
pewnie masz rację bo Emily nawet mówiła, że teraz będzie jego koniec, on myśli, że jest na szczycie ale coś mi się wydaje, że z wielkim hukiem z niego spadnie :)
nie mogę dłużej czekać na kolejny odcineeek :((( tamten sezon oglądało się w te wakacje odcinek po odcinkuu, a teraz muszę czekać ten tydzien ;(
Tez jestem ciekawa kiedy sie wyda ,mam nadzieje ze nie na koniec serialu. Nie lubie Masona,Em chyba sie go pozbedzie raz na zawsze.
Znając życie i oglądalność serialu pewnie nie w tym sezonie a w którymś z następnych sezonów. Za wcześnie by kończyć serial znoszący złote jajka. No i wątek z Inicjatywą pozwala myśleć że za dużo tego wszystkiego żeby skończyć w tym sezonie.
W zasadzie odkrycie naruszyło by całą konstrukcję. Musieli by mieć w rękawie dość mocną pointe żeby to zastąpić. Ale kto wie, raz na jakiś czas scenarzyści potrafią nieźle zaskoczyć.