Własnie zakończył się taki konkurs na forum serialu Pretty Little Liars , postanowiłem rozpocząć go teraz wśród bohaterów Revenge - ciekawe kto okaże się ulubieńcem fanów :D
Oto zasady:
Poniżej będzie lista bohaterów Revenge, każdy raz dziennie może przyznać kolejno 4,3,2,1 punkt swoim ulubieńcom. W piątki będę robił podsumowanie, 4 osoby z najmniejszą ilością punktów będą nominowane do odpadnięcia z gry, spośród nich głosując negatywnie do niedzieli odpadną 2 osoby i tak z tygodnia na tydzień aż zostanie 1 - ulubiony bohater serialu :D
1. Emily Thorne
2. Victoria Grayson
3. Nolan Ross
4. Conrad Grayson
5. Jack Porter
6. Ashley Davenport
7. Daniel Grayson
8. Charlotte Grayson
9. Declan Porter
10. Senator Tom Kingsley
11. Amanda Clarke
12. David Clarke
13. Frank Stevens
14. Lydia Davis
15. Tyler Barrol
16. Bill Harmon
17. Carl Porter
18. Adam Connor
19. Dr Michelle Banks
20. Satoshi Takeda
21. Warden Sharon Stiles
Jeśli ktoś ma jakąś propozycję dodania jakiegoś jeszcze bohatera/ bohaterki czekam na propozycje :)
I umówimy się Emily na liście bohaterów to prawdziwa Amanda i odwrotnie xD
Zapraszam chętnych do zabawy :)
Oto wyniki głosowania na pozostałych finalistów:
Ashley Davenport - 22 głosy
Nolan Ross - 21 głosów
Victoria Greyson - 4 głosy
Tak więc wyłoniliśmy trójkę finalistów, są nimi: Emily, Ashley oraz Nolan :)))
Charlotte odpadła w punktowaniu... w głosowaniu na finalistów odpada Victoria :D
Tym samym uzupełniam tabelę w której co tydzień będę umieszczał przegranych bohaterów od miejsca 21 aż w końcu dojdziemy do 1 :)
1. ... ?
2. ... ?
3. ... ?
4. Victoria Greyson
5. Charlotte Greyson
6. Jack Porter
7. Daniel Grayson
8. David Clarke
9. Lydia Davis
10. Tyler Barrol
11. Satoshi Takeda
12. Frank Stevens
13. Declan Porter
14. Carl Porter
15. Amanda Clarke
16. Warden Sharon Stiles
17. Adam Connor
18. Conrad Grayson
19. Senator Tom Kingsley
20. Dr Michelle Banks
21. Bill Harmon
Tak więc przed nami wielki finał konkursu :) Przez tydzień każdy raz dziennie wskazuje bohaterkę/bohatera, który powinien według niego wygrać :) Proszę aby każdy typ był uzasadniony...
A oto trójka finalistów konkursu:
Emily Thorne
Ashley Davenport
Nolan Ross
Nolan - jest najlepszym i niezawodnym przyjacielem, zawsze można na Niego liczyć, w razie konieczności jest w stanie zaryzykować firmę i dorobek całego życia, żeby chronić Emily.
Ashley - dobrze zagrany czarny charakter, śliska jak prawdziwa żmija, ponadto Ashley Madekwe która ją gra jest śliczna i te jej czerwone usta...eh xD Po prostu ją lubie - bardzo lubię!
Emily - moja ulubiona bohaterka, poboba mi się jak realizuje swój plan zemsty.
Emily- podoba mi się jej determinacja co do realizacji postawionego sobie celu
Ashley - kobieca, inteligentna, sprytna, przebiegła, lubię ją za charakter, nie mówi nieraz wiele, ale działa - po trupach do celu, moja ulubiona bohaterka Revenge
Zdecydowanie Nolan Ross! A dlaczego? Czasami mam wrażenie, że jako jedyny działa bezinteresownie. Nie jest 'zaślepiony' rządzą zemsty, majątkiem, czy innymi tego typu sprawami. Od początku liczą się dla niego przyjaciele, pomoc im. Jest szczery, pomocny, troskliwy, a nie obłudny i zakłamany, jednak potrafi też skrywać tajemnice i dużo namieszać, co jest oczywiście kolejnym plusem.
Teraz gdy oglądam drugi sezon to zdecydowanie Nolan Ross. To prawdziwy i oddany przyjaciel, naiwny przy tym jak cholera, ale też zawzięty. obiecał opiekować się Emily i to robi ryzykując nawet życiem. Jest zabawny, dociekliwy, bystry i lojalny.
Sajmonnn, codziennie mamy argumentować?
Moją ulubioną bohaterką jest Ashley - jest przebiegła udaje ze pomaga greysoną ale naprawdę dąży po trupach do celu
Wystarczy za pierwszym razem, chyba że będziesz typować innego bohatera :) nie ma sensu, żebyście kopiowali tego samego
Nolan Ross - jako jedyny z całej trójki finalistów potrafi myśleć nieegoistycznie. Nigdy nie stawia swoich celów na pierwszym miejscu. Jest największym sprzymierzeńcem głównej bohaterki, która nieraz traci kontrolę nad przebiegiem zdarzeń i wtedy on ją hamuje. Wie co to przyjaźń i poświęcienie.
Zdecydowanie Emily Thorne.
Dlaczego?Ponieważ to silna bohaterka,wyrazista.Zawszę ma jakiś plan,zawszę ma jakiś pomysł.
(Rozumiem co robi tutaj Nolan,bo to świetny bohater ale do ****** co tutaj robi Ashley? Ciekawy jestem za co ona tutaj jest? Jest tak sztywna,i sztuczna...że boli.Victoria to czarny charakter,a nie Ashley...Ashley to marna kopia V.
Ja naprawdę rozumiem,że każdy ma inny gust..ale jak można mieć ten gust taki zły.Ashley powinna mieć ostatnie miejsce,nic nie wniosła do serialu.NIC.Co Ona takiego zrobiła?Szpiegowała Daniela?Przespała się z Nim?To taki świetny plan?Ludzie opanujcie się,Ashley nic nie robi..nic.Równie dobrze,mogłoby jej wcale nie być.Żadnej różnicy,żadnej straty.
Jest beznadziejna...ale rozumiem,że niektórzy lubią takich mdłych bohaterów..bohaterów deski.)
Owszem niektórzy lubią i co tutaj robi? Z tygodnia na tydzień otrzymywala dużo głosów dzięki którym się tu znalazła :)
Głosuję na Ashley - jest niesamowicie przebiegła, dwulicowa, podła i potrafi być dobrą manipulatorką, Ashley to książkowy przykład bitch, która kocha pieniądze, sławę i popularność, jej parcie na szkło połaczone z fantastycznym angielskim akcentem sprawia że jest jedną z moich ulubionych postaci Revenge :)
Ashley Davenport - lubię czarne charaktery w serialach a ona jest jednym z nich, podoba mi się to że jest zdeterminowana i nie cofnie się przed niczym aby zyskać sławę i pieniądze
Ashley - świetna w organizacjach wszelakich przyjęć w Hamptons, od czasu jej układu z Tylerem pokazała rogi i wzbudziła moje zainteresowanie, przebiegła manipulatorka, która zawsze dostaje to, co chce, nawet jeśli musi na coś długo czekać lub znosić upokorzenia, podoba mi się sposób w jaki realizuje motto "po trupach do celu", do tego nie ma co ukrywać ma świetną figurę i jest ładną kobietą