PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21095
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

Więc mam ochotę wkręcić się na wakacje w nowy serial :) Myślałam o Revenge, Switched at birth,
The Fosters i The Lying Game. Który z tych najbardziej polecacie?

ocenił(a) serial na 10

Revenge! Pozostałych co podałaś nie oglądałam, ale Revenge to naprawdę mega serial !

ocenił(a) serial na 8

zgadzam się z przedmówcą. Po pierwszym odcinku wkręcisz się tak jak ja i nie będziesz mogła przestać oglądać ;P

Każdy z tych seriali jest inny:

Revenge - dużo intryg, taki trochę wiecznie przytłaczający klimat *w każdym razie jak dla mnie* dużo się dzieje ogólnie jest ciekawie XD
Switched at Birth - dość nudna obyczajówka w której przez cały sezon dzieje się tyle co w Revenge czy The Lying Game w jednym odcinku :)
The Fosters - j.w
The Lying Game - jak w Revenge dużo intryg i wszystkiego ; D

Ja osobiście polecam Ci na początek Revenge a później The Lying Game ; D

ocenił(a) serial na 10
Quaint_2

Ja polecam serial El Internado bardzo fajny serial. Należy przeczytać fabułę aby wiedzieć o co chodzi;) Szczególnie dla młodzieży;)

ania7733

oglądałam już dość dużo seriali i dalej na bieżąco staram się jakieś oglądać, ale zdecydowanie Internat jest najlepszy,i jak na razie żaden mi się bardziej nie podobał.

ocenił(a) serial na 10
ForeverYou

Revenge mogę ci polecić bardzo fajny serial, Na początku bardzo się gubiłam o co w tym wszystkim chodzi( niektóre rzeczy są jeszcze nie wyjaśnione do końca) ale jest naprawdę bardzo ciekawy. Słodkie kłamstewka tez są fajne ale jak zaczęłam oglądać El Internado to jakoś bardziej przypadł mi do gustu. W przeciwieństwie do Słodkich Kłamstewek niektóre zagadki są wyjaśnione a w Słodkich Kłamstewkach niepotrzebnie przeciągane... Ale mimo wszystko oglądam ten serial i chce poznać ,,A'';)