Myślę, że będzie to Jack lub Aiden, biorąc pod uwagę opis odcinka znajdujący się na stronie ABC
"A catastrophic moment changes everyone's lives; a heartbreaking death forces Emily to evaluate her quest for revenge."
Declan umrze? to nie postarali sie za bardzo :) myslalam ze serio Jack albo Conrad :) ja tam mam nadzieje ze Aiden bedzie zyl do konca serialu bo go uwielbiam :D
DECLAN I AIDEN NIE ZYJA!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHOCIAZ AIDEN MOZE I ZYJE, ALE DECLAN TO NA STOWECZKE WACHA KWIATKI OD SPODU
skad pewnosc ze Aiden nie zyje? co sie z nim stalo? nie widzialam finalu ejszcze :(
Aiden zaczaił się na Daniela.. potem pokazali tylko zakrwawioną koszulę Daniela, więc Aiden albo nie żyje, albo jest ranny :)
kurde niepewnosc mnie zabija :D ale to dziwne przeciez w walce Aiden na pewno by wygrał..Emilka sie załamie jesli Aiden nie zyje..
W walce tak - z wymierzonym w siebie pistoletem chyba nie do końca :)
Szczerze mówiąc wątpię by go teraz uśmiercili.. Ktoś "musi" przecież zginąć w 3 sezonie :)))))
aaa przepraszam :) ja nie wiedziałam że mierzyli do niego pistoletem :) uu to niegrzeczny Daniel widzę :D kurcze dzisiaj muszę się wziąć za oglądanie bo ciekawi mnie :) nie wiem ja ogólnie pogłoski słyszałam że to miał być Conrad ale chyba nic z tego :D