PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21096
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

Ja myślę, że to musi być Jack lub Ashley

ocenił(a) serial na 8
Hmm_Ciastko

Myślę, że będzie to Jack lub Aiden, biorąc pod uwagę opis odcinka znajdujący się na stronie ABC

"A catastrophic moment changes everyone's lives; a heartbreaking death forces Emily to evaluate her quest for revenge."

ocenił(a) serial na 8
arab17

OMG!!!

DECLAN:((

ocenił(a) serial na 10
shiva89

Declan umrze? to nie postarali sie za bardzo :) myslalam ze serio Jack albo Conrad :) ja tam mam nadzieje ze Aiden bedzie zyl do konca serialu bo go uwielbiam :D

ocenił(a) serial na 6
lovemessages

DECLAN I AIDEN NIE ZYJA!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHOCIAZ AIDEN MOZE I ZYJE, ALE DECLAN TO NA STOWECZKE WACHA KWIATKI OD SPODU

agnieszka7531

Wcale nie jest to pewne.

ocenił(a) serial na 10
agnieszka7531

skad pewnosc ze Aiden nie zyje? co sie z nim stalo? nie widzialam finalu ejszcze :(

ocenił(a) serial na 9
lovemessages

Aiden zaczaił się na Daniela.. potem pokazali tylko zakrwawioną koszulę Daniela, więc Aiden albo nie żyje, albo jest ranny :)

ocenił(a) serial na 10
Furiatka_

kurde niepewnosc mnie zabija :D ale to dziwne przeciez w walce Aiden na pewno by wygrał..Emilka sie załamie jesli Aiden nie zyje..

ocenił(a) serial na 9
lovemessages

W walce tak - z wymierzonym w siebie pistoletem chyba nie do końca :)
Szczerze mówiąc wątpię by go teraz uśmiercili.. Ktoś "musi" przecież zginąć w 3 sezonie :)))))

ocenił(a) serial na 10
Furiatka_

aaa przepraszam :) ja nie wiedziałam że mierzyli do niego pistoletem :) uu to niegrzeczny Daniel widzę :D kurcze dzisiaj muszę się wziąć za oglądanie bo ciekawi mnie :) nie wiem ja ogólnie pogłoski słyszałam że to miał być Conrad ale chyba nic z tego :D

ocenił(a) serial na 8
Furiatka_

Albo Daniel jest ranny.

ocenił(a) serial na 9
milkaway

Nie sądzę by Aiden go tak łatwo puścił, ale jest to możliwe :)

ocenił(a) serial na 10
Furiatka_

wiadoomo ze jezeli by walczyli bez broni to Aiden by zmiazdzyl Daniela, ale niestety jezeli strzelil to mysle ze po Aidenie..