PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21094
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta
Robson8080

ja też:)

Robson8080

Ja też się do prośby przykładam..

ocenił(a) serial na 6
szarit

napisy robi grupa hatak, na napisy24 była wcześniej informacja ze będą dopiero we wtorek, ale to info jest już skasowane a mają zrobione 50 % . W każdym razie przyjdzie nam czekać...
Ja już też się doczekać nie mogę.

ocenił(a) serial na 8
Etka_a

Do serialu The Lying Game napisy robiła Claudette_2 napisy były od razu ;) a do tego tyle się czeka :(

Robson8080

Bo to był "wolontariat "widza a ten serial widać takich wiernych fanów jeszcze się nie dorobił niestety,ale może z czasem...

ocenił(a) serial na 8
szarit

do tego serialu są szybciej a żadna rewelacja :( The Walking Dead

Robson8080

dalej nic nie macie ? ;>

ocenił(a) serial na 10
lilitiki

Dalej na napisy24 jest 50%. Nic się niestety nie rusza a już dziś kolejny odcinek..

ocenił(a) serial na 8
Mii20

Chyba ten serial sobie od puszczę na jakis czas tydzień już mija i napisów nie ma a kolejny odc dziś szkoda :(

ocenił(a) serial na 10
Robson8080

Szkoda bo naprawdę serial dobry według mojego zdania. Może się coś ruszy :)

ocenił(a) serial na 10
Mii20

Ruszyło się ! :D
73%

ocenił(a) serial na 6
Mii20

Jak sprawdzić ile procent napisów jest przetłumaczonych na napisy24?

madziula8421

Musisz mieć konto na nap isy24.pl Nastepnie wchodzi na stronę, klikasz na zakładke Tłumaczenia i masz liste aktualnie tłumaczonych odc. seriali, filmów itd. Możesz szukać przeglądajac liste lub w Szukaj nad listą wpisać Revenge, a następnie kliknąć przycisk szukaj i tadadadam wszystko jasne :D

ocenił(a) serial na 6
ari92

Dziękuję:)

Mii20

XD... Ja ogólnie nie chcę narzekać, bo w ogóle cieszę się, że do serialu ktokolwiek robi napisy, gdyż hatak nie brał Revenge pod uwagę w jesiennej ramówce, ale no jednak troszkę im się to ociąga. Przede wszystkim rozwaliła mnie zmiana z 73% na 75% w ciągu prawie dwóch dni :P
Tak czy siak dalej wytrwale czekam, może do niedzieli jakimś cudem dadzą rade....

Robson8080

Odpuszczać dobry serial z braku napisów ?no wiesz...

ocenił(a) serial na 8
szarit

Nie to że nie będę oglądał tylko zaczekam na parę odcinków i na napisy do nich :) Oglądam też Dextera,Pretty Little Liars i kilka innych trochę się wkręciłem w seriale ale z napisami nie ma problemu :)

Robson8080

Trochę lipa, że tłumacze w tak wolnym tempie dodają napisy do odcinków. W innych przypadkach (z tych seriali co ogladam) nie ma z tym problemu. Chociaż osobiście i tak nie zawsze czekam na napisy polskie, ale fakt jest faktem, że w tym przypadku tłumacze nie popisują się zbytnio. A może to zniechęcić osoby do oglądania tego serialu, jeśli nie znają na tyle języka angielskiego, żeby oglądać bez polskich napisów.

xBlue

Wiesz nie znam angielskiego zbyt dobrze ale i tak oglądam bez napisów a dopiero potem z napisami i jedyne co mnie irytuje to tempo z jakim są robione.A serial jest świetny i nawet brak napisów mnie do niego nie zniechęca choć przykro się robi jak inne wcale nie lepsze dostają napisy tego dnia co się pokazały,ale to dzięki fanom co znają świetnie angielski.Czy są wśród widzów tacy co znają świetnie angielski?bo jeżeli są to może też przetłumaczą i ktoś by potem je wrzucił....

ocenił(a) serial na 10
szarit

Ja strasznie ubolewam, że inne seriale mają napisy nawet tego samego dnia a tego nie chcą ruszać. Dziwię się tylko czemu.. bo serial jest naprawdę dobry. No i czekam cały czas na napisy mając dwa nieobejrzane odcinki, ehhh..

Mii20

Mnie trochę dziwi fakt, że odcinek zaczęli tłumaczyć już kilka dni temu i jeszcze nie skończyli.. wydawało mi się, że jak się ktoś bierze za jakiś odcinek to go już tłumaczy do końca, a nie zaczyna, dochodzi do połowy i zostawia. Wielka szkoda, że tak jest w przypadku akurat tego serialu, bo strasznie się w niego wciągnęłam.

ocenił(a) serial na 8
Robson8080

Wie ktoś może kiedy w końcu będą napisy???

ocenił(a) serial na 10
anonimowa.egipcjanka

75% dalej.. i nie rusza się chyba od dwóch dni.

ocenił(a) serial na 8
anonimowa.egipcjanka

jest 80% i maja być dziś wysłane do korekty.

claudie

88% ok może i dzisiaj zostaną wysłane do korekty, ale ciekawe ile tam czasu spędzą :/

ocenił(a) serial na 8
ari92

cieszmy się, że wg ktoś ma chęci i to tłumaczy, bo jest wiele seriali bez napisów ;p

claudie

Nie no ciesze się oczywiście, ale mam jednak nadzieje, że kiedyś przyspieszą :P

Robson8080

Napisy już są na hataku,wreszcie...

szarit

Nie dość, że są już napisy do odc. 5 to jeszcze pojawiła się informacja, ze przetłumaczono już 11% 1x06! Zajęła się tym jakaś dobra dusza. Dzięki jej za to! A 5 odcinek super, zaczyna się serial nieźle rozkręcać :)

makotoo

Dali taką ładną zachęcającą recenzję odcinka 6 to pewnie jakiś redaktor zwrócił się z prośbą do tłumaczy i może będą efekty:)

szarit

24% napisów 6 odcinka, coś chyba wrocili do wcześniejszego ślimaczego tempa :p A dziś przeciez już kolejny wychodzi...

ocenił(a) serial na 8
xBlue

Przynajmniej ktoś tłumaczy za co jestem bardzo wdzięczna. Chociaż byłabym jeszcze bardziej jakby trwało to krócej ;). A tak w ogóle to 5 odcinek był naprawdę niezły i zaczyna się już ciekawie wszystko rozwijać. Nie mogę się doczekać odcinka 6 i w sumie tylko moja kiepska znajomość angielskiego powstrzymuje mnie przed oglądaniem bez napisów ;]

ocenił(a) serial na 6
anonimowa.egipcjanka

ja się nie mogłam doczekać i obejrzałam z angielskimi napisami te 2 ostatnie odcinki, a chwile później były napisy do 5 XDD Ale nie żałuję, z angielskimi idzie naprawdę łatwo.

anonimowa.egipcjanka

Ja oglądam bez napisów a potem czekam z niecierpliwością na napisy bo normalnie bym niewytrzymała jakbym tak miała czekać każdorazowo 2-3 tygodnie na napisy a odcinek na dysku czekał..

ocenił(a) serial na 8
szarit

Do 6 jest 40 % fakt wolno to idzie :(

Robson8080

Próbuję znaleźć napisy angielskie - macie może link do 6 i 7 odcinka z takimi? Rzeczywiście - słuchając i czytając jednocześnie można zrozumieć prawie wszystko :)

makotoo

Napisy do odcinka 6 gotowe na 90%,może dzisiaj skończą a te do 7 chyba się jeszcze nie pokazały...

makotoo

Angielskie (i wszelkie inne) napisy pozna znaleźć na podnapisi. Jak ktos angielski opanował w stopniu komunikatywnym i na przykład lepiej rozumie tekst pisany niż mówiony to nie powinien mieć problemu :).