PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21095
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

Dzisiaj w nocy ( niedziela/ poniedziałek) przyśniło mi się że jest już zwiastun 3 sezonu Zemsty... Obudziłam się rano i coś mi mówiło żeby wejść na youtube i wpisałam: 'revenge season 3' (tyle razy już wpisywałam tą frazę w wakacje, że nie miałam nadziei na pomyślne wyszukanie) ... Patzre a tu 3h, 55min, 6h.. temu jest już oficjalne promo sezonu! Macie i zasysajcie :) :
http://www.youtube.com/watch?v=ZhZH9-WTYPg

LaDyTcK3

O dzięki! Już nie mogę się doczekać a jeszcze 41 dni...

ocenił(a) serial na 10
Redcoat_A

widzialam :D aaa Jack&Emily :):):) ale to fajnie wyglada :D jest chemia <3 ale w ogole o to za strzaly...:/

ocenił(a) serial na 7
LaDyTcK3

ale bosko !!!

ocenił(a) serial na 10
LaDyTcK3

Emily postrzelona;/ nie podoba mi się, chociaż wiem że jej nie uśmiercą to wolę jak jest niemal nietykalna;p

ocenił(a) serial na 9
evill777

w sumie nie wiadomo czy zostanie postrzelona... równie dobrze mogła udawać śmierć :P w sumie to bardziej prawdopodobne patrząc na rozwoj wątków do tej pory.

ocenił(a) serial na 9
evill777

To pewnie jakiś jej sen był.

ocenił(a) serial na 9
LaDyTcK3

Już się nie mogę doczekać! :D

ocenił(a) serial na 10
LaDyTcK3

Ja tak samo się doczekać nie mogę!!! :3

LaDyTcK3

zwiastun mocny :D Mnie też zastanawia postrzały w Emily. Jeszcze jest w sukni ślubnej jak myślicie za kogo wyszła ? Mnie coś zdaje, że za Daniela :D Coraz bliżej premiery <3

patrysias

Rozwalił mnie ten zwiastun a najbardziej Nolan lecący :P Kondziu postrzelony będzie się działo. Szykuje się jeszcze lepszy sezon niż ostatni. Dla mnie ten serial mógłby lecieć w nieskończoność nieskończoności :)

ocenił(a) serial na 9
F_A_N_T_A_Z_J_A

Postrzelenie Emily i Conrada to na pewno jakieś sny. Wystarczy spojrzeć na reakcję otoczenia, kiedy Conrad zostaje postrzelony. Właściwie to brak reakcji. A postrzelenie Emily... tyle kulek... to też na pewno jakiś sen.

ocenił(a) serial na 9
JustFurious

Byłabym zawiedziona gdyby okazało się to snem. Myślę, że tradycyjnie trailer pokazuje nam kulminacje zdarzeń do, których dojdzie pod koniec sezonu. Emily jest wplątana w takie bagno, że nawet się nie dziwię, że ktoś ją postrzelił na własnym ślubie. A Kondziowi to się należało, choć niekoniecznie w jego przypadku to postrzał. Nie widać tego, ale jest dodany odpowiedni efekt, równie dobrze mógł paść na zawał.

LaDyTcK3

Jak dla mnie świetnie się zapowiada! :3