Dzisiaj w nocy ( niedziela/ poniedziałek) przyśniło mi się że jest już zwiastun 3 sezonu Zemsty... Obudziłam się rano i coś mi mówiło żeby wejść na youtube i wpisałam: 'revenge season 3' (tyle razy już wpisywałam tą frazę w wakacje, że nie miałam nadziei na pomyślne wyszukanie) ... Patzre a tu 3h, 55min, 6h.. temu jest już oficjalne promo sezonu! Macie i zasysajcie :) :
http://www.youtube.com/watch?v=ZhZH9-WTYPg
widzialam :D aaa Jack&Emily :):):) ale to fajnie wyglada :D jest chemia <3 ale w ogole o to za strzaly...:/
Emily postrzelona;/ nie podoba mi się, chociaż wiem że jej nie uśmiercą to wolę jak jest niemal nietykalna;p
w sumie nie wiadomo czy zostanie postrzelona... równie dobrze mogła udawać śmierć :P w sumie to bardziej prawdopodobne patrząc na rozwoj wątków do tej pory.
zwiastun mocny :D Mnie też zastanawia postrzały w Emily. Jeszcze jest w sukni ślubnej jak myślicie za kogo wyszła ? Mnie coś zdaje, że za Daniela :D Coraz bliżej premiery <3
Rozwalił mnie ten zwiastun a najbardziej Nolan lecący :P Kondziu postrzelony będzie się działo. Szykuje się jeszcze lepszy sezon niż ostatni. Dla mnie ten serial mógłby lecieć w nieskończoność nieskończoności :)
Postrzelenie Emily i Conrada to na pewno jakieś sny. Wystarczy spojrzeć na reakcję otoczenia, kiedy Conrad zostaje postrzelony. Właściwie to brak reakcji. A postrzelenie Emily... tyle kulek... to też na pewno jakiś sen.
Byłabym zawiedziona gdyby okazało się to snem. Myślę, że tradycyjnie trailer pokazuje nam kulminacje zdarzeń do, których dojdzie pod koniec sezonu. Emily jest wplątana w takie bagno, że nawet się nie dziwię, że ktoś ją postrzelił na własnym ślubie. A Kondziowi to się należało, choć niekoniecznie w jego przypadku to postrzał. Nie widać tego, ale jest dodany odpowiedni efekt, równie dobrze mógł paść na zawał.