SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER
Gratuluję wszystkim co przewidzieli że zabójcą Tylera był Takeda..Prawda wychodzi na jaw
w ostatnich 2 -3 min tego odcinka.Daniel poszedł siedzieć i za kaucją go nie puścili.Jack
udaje ze nic nie widział i nie słyszał Declan znalazł wiatrówkę ze śladami krwi i podejrzewa
brata .Charlotta zagubiona,a Conrad i Victoria z wielkiej miłości chyba się pogodzą,no i
Ashley awansowała na rzeczniczkę prasową rodziny Greysonów...
No proszę, rzadko udaje mi się przewidzieć, kto zabił w serialu lub filmie, ale tym razem trafiłam. ;)
Odcinek był dobry, może mniej sie działo niż zwykle, ale "Scandal" miał za zadanie wyjaśnić niejasności i przygotowac grunt pod resztę sezonu.
Zastanawia mnie co Takeda zrobił z Amandą. Biorąc pod uwagę jak sie uporał z Tylerem może być z nią krucho. ;)
jak powiedział sam Takeda - nie może uratować ich oboje, tak więc żywię nadzieję, że Fauxamanda zginie :)
odcinek fajny :)
no i ten Takeda - nie głupi z niego gościu, mądrzejszy od Emily ;P
Emily czy Amandy?ale fakt trudno żeby nauczyciel był głupszy od swojej uczenicy końcu to on ją uczył nie tylko karate ale i strategi...i pomógł stworzyć plan zemsty..
tak, tak wiem :) ale zdaje się że Emily - czytaj prawdziwa Amanda, o tym zapomina, i myśli, że jest mądrzejsza....
co do tego, że Emily "nie może uratować ich oboje" - to chodziło o Amandę i Jacka, czy o Jacka i Daniela?
// a odcinek taki sobie. Wiadomo, że tempo po Chaosie musiało zwolnić, ale trochę się wynudziłem. A pod koniec zamiast satysfakcji, że domyśliłem się, kto był mordercą, poczułem rozczarowanie. Revenge zawsze mnie zaskakiwał, a tu taki klops!
// a na następny odcinek poczekamy sobie kolejny miesiąc. kaszanaaa.
w sumie to nie pomyślałam o Danielu, tylko właśnie o Amandzie i Jacku, ale może faktycznie chodziło o Daniela i Jacka,
w każdym bądz razie mnie też już tak revenge nie zaskakuje, niemniej jednak czekam co dalej wymyśla, ale w mojej ocenie tak czy siak, serial trochę spadł
Ja jednoznacznie odebrałam, że chodzi o Daniela i Jacka. Emily podobnież kocha ich obu. :) Dlatego jest tak rozdarta emocjonalnie. Cała sprawa nie wygląda najlepiej dla Daniela, ale jeśli Graysonowie skutecznie zrobią z Jacka kozła ofiarnego... - stąd niby dylemat Jack albo Daniel.
no tak, sensowna argumentacja
to ciekawe kogo wybierze, uważam, że Jacka...
w ogóle to jak ona wyobraża sobie życie z Danielem?
po ta wielkiej ściemie pt. "my name is emily thorne "
Myślę, że Emily na razie w ogóle nie wyobraża sobie, że mogłaby ułóżyć sobie życie z kimś, na kim jej zależy. Jesli nie zrealizuje planu zemsty do końca, nie zazna spokoju.
Chciałabym jednak, żeby SPOILER SPOILER ślub Emily z 2 sezonu był z Danielem. Byłoby baaardzo bardzo ciekawie. :) /SPOILER
też myślę, że to będzie ich ślub. Swoją drogą, ciekawe, że twórcy mają już tak daleko plany zakrojone.
Mają,mają już podobno szykują materiał na 2 i 3 sezon...a nie dostali jeszcze oficjalnego info o dostaniu 2. sezonu...
I to mnie boli -"Niech szczędzi siły, kto daleko mierzy". Czuję, że serial zdejmą, a ja bardzo nie lubię, gdy ucinają serial i nie pozwalają na dokończenie historii. Zamkniecie całości w jednym sezonie byłoby idealnym rozwiazaniem, twórcy jednak poczuli zapach "kapuchy" i chća napchać kieszenie póki można, ale czy to wyjdzie na dobre nam, widzom?
Popieram,już nie jeden fajny serial tak straciłam...masz rację to powinien być jeden sezon porządnie zrobiony a nie wymyślanie wątków pobocznych by wydłużyć akcję na kolejne sezony...widzów może to na dłuższą metę zniechęcić..
Takiego cudu to jeszcze nie ma,chyba że ktoś nie wytrzymał nerwowo i sam sobie przetłumaczył ale raczej na żadną stronę tego nie wrzucił, na hataku jest 11% tłumaczenia...do następnego odcinka może się wyrobią...
Słuchajcie, bo chyba czegoś nie rozumiem. Emily wraz z Graysonami chce wrobić Amandę za zabójstwo Tylera, ale jeśli Amandy nie uda im się znaleźć (bo prawdopobonnie nie żyje), to Graysonowie wrobią Jacka?
I dlaczego Emily tak bardzo sie spina, ze Jack znalazł paragon w kurtce Amandy? I tak nie dojdzie do prawdy skąd i od kogo są te pieniądze..
Akurat tego nie wiadomo. Wystarczy, że dowiedzą sie od kogo była kasa i zacznie siekombinowanie komu Emily przelała 5 mln.
Będa próbować w końcu zrobił publiczną scenę w domu Greysonów a czy im sie uda..no Jack alibi nie ma a Declan znalazł zakrwawioną wiatrówkę w rzeczach brata,a z miłości do Charllotty gotów w nie wiadomo w co wrobić brata...
Przelew ,z jakiego kona i taka kwota to zwyczajnie podejrzane i nie wiadomo czy na przelewie nie ma jeszcze podanych danych kto zlecił taki przelew,z jakiego banku o jakich zabezpieczeniach itp.detaliki,a swoja drogą aż dziwne że można w USA taką kasę przelać na konto bez zainteresowania tym faktem służb a czasu na taką transakcje było mało ,i pewnie dla tego za granice Usa,ale fakt że jeszcze nie pokazał się nikt z amerykańskiego systemu skarbowego i bezpieczeństwa..by sprawdzić tą transakcję....
Nawet jeżeli z banku na kajmanach czy Szwajcarii to też przy dzisiejszej paranoji w sprawie bezpieczeństwa i zwalczania terroryzmu to też może być obiektem zainteresowanie np.interpolu..
Obejrzałam właśnie odcinek wg.Jacka przelew dokonano w banku w mieścinie gdzie dzieje się akcja serialu co wyklucza Kajmany i Szwajcarje
Ten serial nadaje się na 1 sezon przedłużanie go na kolejne sezony to jak moda na sukces :/ ile można się mścić ?:/
No co ty modzie na sukces nic nie dorówna....a mścić się można za dużo rzeczy Amanda ma długą listę no i w serialu mają też być pokazane zemsty także innych postaci nie tylko samej głównej bohaterki...
Mnie jeszcze interesuje, czego będzie chciał Nolan od Ashley w zamian za ukrycie, że to ona wypuściła zdjęcia do prasy. Swoją drogą niezła z niej karierowiczka