Jak oceniacie ten film. Jets dobry? Warto zacząć go oglądać? Właśnie skończyłem oglądać Spartakusa no i mam zamiar sobie wypełniać luki w czekaniu na kolejne odcinki Gry o Tron.
ja głównie oglądam seriale z wątkami fantasy jak Supernatural czy BTVS i zazwyczaj filmy tego typu mnie nudzą, ale Revenge muszę przyznać, że mnie wciągnęło. Jak lubisz teorie spiskowe to coś dla Ciebie :D poza tym Nolan jest genialny :) początkowo trochę schematycznie "wróg - zemsta - zwycięstwo" później już mniej przewidywalne jak w grę wchodzi Inicjatywa - grupa terrorystyczna. Oglądalność 1 sezonu sięgała w USA jak się nie mylę ok. 7 mln i to powinno mówić za sb.
Sezon 1 bardzo fajny, niestety 2 - nie podoba mi się, widziałem kilka odcinków, bo leci zaraz po moim ulubionym, i po seansie całego 1 sezonu, niestety 2 jakoś nie przypadła mi do gustu.
W pierwszym sezonie popełniono kilka błędów, tak samo z resztą jak w początkowych odcinkach drugiego - serial miał u mnie ocenę 9, aktualnie jest to 7 + zaprzestałem oglądania... tak więc myślę, że jest to kwestia gustu. Jak ktoś lubi seriale Fantasy, to polecam OUaT, bo to obecnie mój faworyt, ale revenge nie jest taki zły, więc chyba warto obejrzeć :)