Glowna bohaterka wynajmuje dom przy plazy, zaczyna obracać się w tutejszych sferach, chodzić na przyjęcia bogaczy. Nikt nie wie, że ta sympatyczna blondynka przyjechała tutaj tylko w jednym celu: w poszukiwaniu zemsty za śmierć ojca.
Właśnie obejrzałam promo, zapowiada się całkiem ciekawy serial. Mam nadzieję, że Amanda będzie bezwzględna w swoich poczynaniach w kolejnych odcinkach. Szkoda trochę, że odcinek dostał się do Internetu na tyle dni przed swoją premierą, bo teraz musimy dłużej czekać na dalszy ciąg, a ja chcę go już zobaczyć :)
mnie sie podoba serial albo raczej pilot. lubie takie tajemnicze seriale. mam nadzieje, że kolejne odcinki będa tak samo dobre albo i lepsze.
Jestem jak najbardziej za:) ma świetny klimat, ta tajemnicza zbrodnia sprzed lat, stary romans. Liczę na dobre dalsze rozwinięcie akcji. Jedyny minus jaki mogę dać to za grę głównej aktorki, jakoś mnie nie przekonuje. Reszta aktorów (jak np Madeleine Stowe) gra na wysokim poziomie.
Ciekawy i trzymajacy w napieciu nowy serial, na pewno warty obejrzenia. Glowna bohaterke serialu Emily VanCamp
pamietam jeszcze z innego dobrego serialu "Everwood".
jak dla mnie zapowiada sie swietnie,nie nudzilam sie ani przez moment;d oryginalny pomysl,fajni aktorzy;d na pewno bede dalej ogladac
Całkiem interesujący serial podoba mi się taka tajemniczość i ten klimat zemsty, na pewno obejrzę kolejne odcinki.
Na razie jest zaplanowanych 6 odcinków(tytuły) do 27 października pozostałe jeszcze nie wiadomo dokładnie kiedy,planowanych 13.
Orginalny pomysł?znaczy mało widziałaś/łeś ale zgodzę się wreszcie jakiś dobrze zrobiony serial w starym stylu rodem z powieści Sidneya Sheldona.
Tytuły?choćby Jeśli nadejdzie jutro,czy też powrót do edenu też podpada i cała masa telenowel gdzie zemsta i tzw.wyższe sfery występują przeplatane zwykłymi śmiertelnikami,co do innych tytułów muszę pogrzebać w pamięci bo o ile samą fabułę się pamięta to z tytułami już gorzej
Rewanż jest serialem typowo "kobiecym"że użyję tego określenia ale mnie się naprawdę podoba bo dość dawno nic w tym stylu nie widziałam,do tego jest naprawdę dobrze zrobiony.Książek o podobnej tematyce jest jeszcze więcej.
Doczepię się do tego tematu.
Oglądałam dosyć dawno. Tylko pilota. Po obejrzeniu stwierdziłam, że nie tykam tego więcej. Wpadłam w jakąś telenowelę. Masakra. Wolę Pretty Little Liars, bo tam chociaż aktorstwo lepsze, mimo iż bohaterki czasem są niezmiernie głupie.
Nie, nie, nie. Totalnie nie dla mnie.
Innym życzę miłego oglądania!