PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21095
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

Jak wrażenia? Ja póki co daje 7 i czekam na następne odcinki :)

Robert831231

Premiera jest 21 września, a Ty już obejrzałeś 1 odcinek. Niesamowite

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
aneczkawarszawa

W takim razie tutaj jest błąd. Zwracam honor ;]

maria_b_filmweb

Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka,jeden z lepszych pilotów

milex92

O czym to jeśli można wiedzieć??:)

ocenił(a) serial na 8
maxreal

Glowna bohaterka wynajmuje dom przy plazy, zaczyna obracać się w tutejszych sferach, chodzić na przyjęcia bogaczy. Nikt nie wie, że ta sympatyczna blondynka przyjechała tutaj tylko w jednym celu: w poszukiwaniu zemsty za śmierć ojca.

użytkownik usunięty
Robert831231

Właśnie obejrzałam promo, zapowiada się całkiem ciekawy serial. Mam nadzieję, że Amanda będzie bezwzględna w swoich poczynaniach w kolejnych odcinkach. Szkoda trochę, że odcinek dostał się do Internetu na tyle dni przed swoją premierą, bo teraz musimy dłużej czekać na dalszy ciąg, a ja chcę go już zobaczyć :)

Robert831231

pilot ciekawy, zapowiada się nieźle, oby trzymał poziom. Ale w końcu to abc więc jest nadzieja

Robert831231

A o czym to w ogóle jest?

pysiek38

http://beta.roswell.pl/news/2011/06/07/revenge-zemsta-w-wykonaniu-nicka-wechsler a

ocenił(a) serial na 8
Robert831231

mnie sie podoba serial albo raczej pilot. lubie takie tajemnicze seriale. mam nadzieje, że kolejne odcinki będa tak samo dobre albo i lepsze.

Robert831231

Jestem jak najbardziej za:) ma świetny klimat, ta tajemnicza zbrodnia sprzed lat, stary romans. Liczę na dobre dalsze rozwinięcie akcji. Jedyny minus jaki mogę dać to za grę głównej aktorki, jakoś mnie nie przekonuje. Reszta aktorów (jak np Madeleine Stowe) gra na wysokim poziomie.

ocenił(a) serial na 8
Robert831231

Ciekawy i trzymajacy w napieciu nowy serial, na pewno warty obejrzenia. Glowna bohaterke serialu Emily VanCamp
pamietam jeszcze z innego dobrego serialu "Everwood".

ocenił(a) serial na 9
Robert831231

jak dla mnie zapowiada sie swietnie,nie nudzilam sie ani przez moment;d oryginalny pomysl,fajni aktorzy;d na pewno bede dalej ogladac

ocenił(a) serial na 7
elemele90

Całkiem interesujący serial podoba mi się taka tajemniczość i ten klimat zemsty, na pewno obejrzę kolejne odcinki.

FlashBones

SUPER serial !!!!!!! obejrzłam 2 odcinki : Pilot i Trust.
Kiedy następne odc. ? wiecie coś ?? ;-)

nathalie.de

Na razie jest zaplanowanych 6 odcinków(tytuły) do 27 października pozostałe jeszcze nie wiadomo dokładnie kiedy,planowanych 13.

elemele90

Orginalny pomysł?znaczy mało widziałaś/łeś ale zgodzę się wreszcie jakiś dobrze zrobiony serial w starym stylu rodem z powieści Sidneya Sheldona.

szarit

Skoro widziałeś/aś już dużo wiecej takich seriali, to mam nadzieję, że podzielisz się tytułami :)

ari92

Tytuły?choćby Jeśli nadejdzie jutro,czy też powrót do edenu też podpada i cała masa telenowel gdzie zemsta i tzw.wyższe sfery występują przeplatane zwykłymi śmiertelnikami,co do innych tytułów muszę pogrzebać w pamięci bo o ile samą fabułę się pamięta to z tytułami już gorzej
Rewanż jest serialem typowo "kobiecym"że użyję tego określenia ale mnie się naprawdę podoba bo dość dawno nic w tym stylu nie widziałam,do tego jest naprawdę dobrze zrobiony.Książek o podobnej tematyce jest jeszcze więcej.

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

serial ZAJE*ISTY !!!!!!!!!!

Robert831231

Doczepię się do tego tematu.
Oglądałam dosyć dawno. Tylko pilota. Po obejrzeniu stwierdziłam, że nie tykam tego więcej. Wpadłam w jakąś telenowelę. Masakra. Wolę Pretty Little Liars, bo tam chociaż aktorstwo lepsze, mimo iż bohaterki czasem są niezmiernie głupie.
Nie, nie, nie. Totalnie nie dla mnie.
Innym życzę miłego oglądania!