PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21094
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

https://www.youtube.com/watch?v=OmP9ttmLp5o - promo
Ktoś umrze. Kto?

ocenił(a) serial na 7
JustFurious

Może wreszcie Jack? Jak dla mnie ta postać nic nie wnosi, oprócz nudy. Za każdym gdy pojawia się jego wątek mam ochotę przewinąć.

Usuną postać, bez której serial zbytnio nie ucierpi. Wiadome kto zostanie, Ems, Vic i David. Może Margoux? Wreszcie wątek miłosny z Danielem się skończył, to co miałaby jeszcze do serialu wnieść. Tylko za bardzo nie ma kto jej zabić, świrusce się nie udało.

tyna1207

*** SPOILER***
Poza tym wątpię że zabiliby kobietę w ciąży... chociaż może właśnie dlatego ją zabiją... Bardzo się boję, że jak zwykle to Nolanowi się oberwie za grzechy Ems i jej rodziny. Zobaczymy, ale czuję że będzie to Jack.

ocenił(a) serial na 7
JustFurious

Moim zdaniem zginie Margoux. Wydaje się jakby twórcy chcieli znów zbliżyć ze sobą Ems i Daniela a Margoux i jej ciąża trochę w tym przeszkadzają ;) Zwłaszcza że teraz ta ruda laska jest na margoux jeszcze bardziej wściekła więc może wpadnie w jakiś szał i ją zastrzeli albo zepchnie z czegoś

Oby nie Nolan, bo skasowali by jedną z ciekawszych postaci...

glam_katie

A moze Charlott?

flyfinka

Nie mają już tak ciekawych wątków jak kiedyś myślę, że mogą zabić Nolana, albo Jacka.

ocenił(a) serial na 10
JustFurious

Nie będzie to ani Margoux ani David ani Nolan ani Victoria ani ta nowa. Sądząc po ich strojach scena będzie kręcona na pogrzebie. Więc żadne z nich nie może być nieboszczykiem. https://www.youtube.com/watch?v=t0yUgPaaQis

clara_alonso_

brakuje Daniela moze to jego pogrzeb hmm

ocenił(a) serial na 10
virginia_virgi

Możliwe Margoux, Victoria ta ruda. Brakuje tylko Charrlote. Nie przyjechałaby nawet na pobrzeb brata? I w drugą stronę tak samo.

clara_alonso_

no w sumie :D zastanwiam się kto umrze . pewnie dopiero w styczniu sie dowiemy albo lutym

ocenił(a) serial na 10
clara_alonso_

Oby nie Daniel, ale możliwe, że to jego uśmiercą, bo "obsada" na pogrzebie pasowałaby. Dodatkowo Josh Bowman już kiedyś wspominał coś o odejściu z serialu.

ocenił(a) serial na 9
ekamina

Jeśli to Daniel, to naprawdę będzie mi bardzo przykro. Liczyłam na happy end dla niego.

ocenił(a) serial na 8
JustFurious

ja liczę ciągle na happy end dla Niego i Emily :-) NIech uśmiercą Jacka- to taka ciepła klucha która nic nie wnosi do serialu !

MagdaLena121

Jeżeli uśmiercą Jacka (mam taką nadzieję) to serial nic nie straci, bo ta postać nie wnosi nic sensownego. W sumie z Margo i tą rudą jest tak samo.

Ems i Daniel - jest jak najbardziej za, a jeżeli nie Daniel to Ben tez pasowałby do Ems :D :D :D Widziałabym też u jej boku Nolana :D

ocenił(a) serial na 9
clara_alonso_

Może właśnie zginie ktoś z nich, bo możliwe, że aktor, który gra Nolana przypadkowo się wygadał, że nigdy już widzowie nie zobaczą tej ekipy razem, tylko nie wiem jak wytłumaczyć te stroje pogrzebowe :P

ocenił(a) serial na 10
clara_alonso_

a nie wiecie, czy Ems (Vancamp) jest dalej z aktorem którego gra Daniela?????????

clara_alonso_

są razem :)

ocenił(a) serial na 10
Lady_Boleyn

No to git :D

ocenił(a) serial na 10
JustFurious

Na pewno nie: David, Victoria, Emily, Nolan. Wiadomo, postacie ważne, bez nich serialu nie ma.
Margaux raczej nie, ponoc mieli jakies plany wobec niej i włączyli ją do stałej obsady, więc tak szybko nie odejdzie.
Ja stawiam na Louis, jest niezrównowazona psychicznie więc może się zabije.

ocenił(a) serial na 9
Ateliee

Była na pogrzebie. Więc ona jeszcze pożyje. Mam pewne obawy, że to może być Daniel. Bo jak inaczej wyjaśnić obecność tych wszystkich : https://www.youtube.com/watch?v=t0yUgPaaQis na pogrzebie? Gdyby to był Ben, to połowy z tych osób by nie było... Albo ta panna od Jacka?

JustFurious

To musi być ktoś kogo znają te osoby z filmiku , ale kto ? :)
nie było Daniela Jacka i Charlotte

ocenił(a) serial na 10
virginia_virgi

No fakt- Louise raczej odpada.

Ale Vicky nie przyszłaby raczej na pogrzeb Jacka. Podobnie jak ruda, która go nie znała. Więc zostaje nam Daniel lub Charlotte. Charlotte gdzies wyjechała, więc może będzie miała wypadek albo coś i zginie.

ocenił(a) serial na 9
Ateliee

Ale z promo wynika, że to ma być zemsta. na Charlotte raczej nie ma kto dokonać zemsty z głównej obsady. Więc wychodzi na to, że Daniel. Ale tak to i Victoria i Margaux byłyby ucharakteryzowane na osoby, które są raczej w depresji. A one mają pełne makijaże, zgrabne fryzury... Więc to nie może być Daniel. Poza tym, Daniel to zbyt główna postać. A co do Jacka, to też nie on, ale dlaczego Victoria miałaby nie przyjść? Przyszłaby z Davidem.

JustFurious

pewnie i tak dowiemy się 4 stycznia kto zginął

ocenił(a) serial na 9
virginia_virgi

Myślę, że dowiemy się już w poniedziałek, a w styczniu będzie po prostu pogrzeb. Tak czy siak do stycznia wcale nie taka długa droga. Nie jest źle.

ocenił(a) serial na 9
JustFurious

No i stało się. Ktoś zginął. Aaaale mnie tym wkurzyli.

JustFurious

Oj mnie tez. Liczyłam na ciekawe poprowadzenie wątku SPOILER

Daniela. Kiedy kolejny odcinek?

EvitaPM

no szkoda żer to akurat on zginął

ocenił(a) serial na 9
virginia_virgi

4-go stycznia. Mam nadzieję, że to już ostatni sezon, bo bez Daniela za dużo już nie obejrzę.