PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21096
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

Znacie jakieś seriale podobne do Zemsty???... temat nie musi być taki jak w tym serialu, tylko najważniejsze żeby klimat był taki jak w Revenge...tajemniczy i zaskakujący i oczywiście wciągająca fabuła. Dla zainteresowanych dodam od siebie, że "Kyle XY" może się spodobać fanom Zemsty. Podawajcie tytuły! ;)

LaDyTcK3

Pretty Little Liars (Słodkie kłamstewka) mi osobiście podoba się bardziej od Revenge, chociaż obydwa seriale są naprawdę bardzo fajne

AniAnakin

PLL zepsuło się, pierwszy sezon najlepszy, najwięcej A, a później to już telenowela.

DagnaMara

Ja tam najbardziej lubię 2 sezon w 1 się dopiero rozkręca. Czytałaś książki?? Jak nie to polecam, naprawdę trzymają w napięciu, o wiele bardziej niż serial.

AniAnakin

Czytałam wszystkie części, ale uwaga SPOILER uważam, że autorka powinna już skończyć, bliźniaczki, ciąża, podpalenie, morderstwo na wakacjach, jakaś afera na Islandii... może i to wszystko trzyma w napięciu, ale dla mnie to za dużo i autorka powinna się opamiętać.

DagnaMara

Haha może w sumie, co za dużo to nie zdrowo, ja jeszcze nie czytałam wszystkiego, ale jak na razie mi się podoba.. Eh szkoda, że nie skończyła wcześniej tej serii i ją tak popsuła

AniAnakin

Na razie jest 11 książek (wydanych w Polsce) a ona jeszcze pisze, na końcu się okaże, że skończy pisać, kiedy dziewczyny zaświętują 40 lat.

ocenił(a) serial na 10
LaDyTcK3

może:
Orphan Black polecam! :))
The Lying Game
Tajemnice Palm Springs

inia18

The Lying Game kolejny serial na podstawie książek Sary Shepard jakoś ten serial mnie osobiście nie przekonał.

ocenił(a) serial na 10
AniAnakin

1 sezon był na prawdę dobry :> 2 im gorzej wyszedł ;) ale można obejrzeć ;p

ocenił(a) serial na 8
inia18

A mnie osobiscie bardziej podobal sie sezon drugi. Ale skonczyli go w najbardziej nieoczekiwanym momecie i nie wiadomo czy bedzie dalej emitowany czy zostanie zawieszony.
Ale jak najbardziej polecam!

ocenił(a) serial na 8
LaDyTcK3

To moze: "Ringer", "The Gates" i "Deception".

binky

"The Gates" jest super, także polecam, ale najgorsze jest to, że ma tylko 13 odcinków, wkręcasz się w serial, a tu koniec.

ocenił(a) serial na 8
AniAnakin

No, tak tez bylo z "The Nine Lives of Chloe King" tez sie ledwo wkrecilam a tu (po 10 odcinkach) koniec:O))

binky

Też oglądałam to jest straszne, gdy akurat się serial rozkręca a tu koniec :(

LaDyTcK3

Brazylijskie telenowele, wszystkie.