Znacie jakieś seriale podobne do Zemsty???... temat nie musi być taki jak w tym serialu, tylko najważniejsze żeby klimat był taki jak w Revenge...tajemniczy i zaskakujący i oczywiście wciągająca fabuła. Dla zainteresowanych dodam od siebie, że "Kyle XY" może się spodobać fanom Zemsty. Podawajcie tytuły! ;)
Pretty Little Liars (Słodkie kłamstewka) mi osobiście podoba się bardziej od Revenge, chociaż obydwa seriale są naprawdę bardzo fajne
Ja tam najbardziej lubię 2 sezon w 1 się dopiero rozkręca. Czytałaś książki?? Jak nie to polecam, naprawdę trzymają w napięciu, o wiele bardziej niż serial.
Czytałam wszystkie części, ale uwaga SPOILER uważam, że autorka powinna już skończyć, bliźniaczki, ciąża, podpalenie, morderstwo na wakacjach, jakaś afera na Islandii... może i to wszystko trzyma w napięciu, ale dla mnie to za dużo i autorka powinna się opamiętać.
Haha może w sumie, co za dużo to nie zdrowo, ja jeszcze nie czytałam wszystkiego, ale jak na razie mi się podoba.. Eh szkoda, że nie skończyła wcześniej tej serii i ją tak popsuła
Na razie jest 11 książek (wydanych w Polsce) a ona jeszcze pisze, na końcu się okaże, że skończy pisać, kiedy dziewczyny zaświętują 40 lat.
The Lying Game kolejny serial na podstawie książek Sary Shepard jakoś ten serial mnie osobiście nie przekonał.
A mnie osobiscie bardziej podobal sie sezon drugi. Ale skonczyli go w najbardziej nieoczekiwanym momecie i nie wiadomo czy bedzie dalej emitowany czy zostanie zawieszony.
Ale jak najbardziej polecam!
"The Gates" jest super, także polecam, ale najgorsze jest to, że ma tylko 13 odcinków, wkręcasz się w serial, a tu koniec.
No, tak tez bylo z "The Nine Lives of Chloe King" tez sie ledwo wkrecilam a tu (po 10 odcinkach) koniec:O))