Znacie jakieś seriale, które waszym zdaniem są lepsze od Revenge"? Pytam tych którzy, obejrzeli chociaż 1 sezon Zemsty. Chociaż nie wyobrażam sobie jakoś lepszego serialu, ale może mnie zaskoczycie i podacie jakiś super tytuł ;) Muszę coś oglądać, bo nie wytrzymam czekać do wrześnie na 3 sezon Revenge. :)
Nie wiem czy lepsze, ale na pewno bardzo dobre (moim zdaniem) to Internat, Forbydelsen - wersja duńska, The Killing- amerykańska podobała mi się Wyspa Harpera i Persons Unknow. Dwa ostatnie mają po 12--13 odcinków. A no i bardzo lubiłam Prison Break - pierwszy sezon był świetny.
u mnie Revenge jest zdecydowanie na 1 miejscu, ale że mam teraz sporo wolnego czasu, więc postanowiłam wkręcić się w nowy serial i aktualnie oglądam Pretty Little Liars oraz od dłuższego czasu Glee. Te seriale są w zupełnie innym gatunku niż revenge, ale PLL nieźle się rozkręca, więc liczę na dobrą akcję (jestem dopiero w trakcie 1 sezonu), a Glee oglądam na tvp1 w niedziele po 22.
U mnie też Revenge nadal na pierwszym miejscu :) Co do PLL to już oglądałam ten serial i obejżałam wszystkie odcinki, które do tej pory zostały wyemitowane (w USA). Moim zdaniem ten serial nawet nie może konkurować z Revenge, ale da się go oglądać :) Jeżeli chodzi o Glee to może zerkne kiedyś na niego, ale narazie zadowolę się oglądaniem Zemsty już po raz trzeci a niektóych odcinków już po raz czwarty :)