PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21095
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

Czy to prawda, że sezon 3 ma być ostatnim? Chodzi o wyniki oglądalności?

użytkownik usunięty
chatiflatt

Wyniki ogladalnosci sa bardzo dobre , ale nie wiadomo czy stacja zamowi kolejny sezon . Raczej rzadko stacja zamawia kolejny sezon swiezo po rozpoczeciu poprzedniego , wiec pewnie sie dowiem blizej finalu lub po nim . Jak znajde link z wynikami ogladalnosci sprzed paru dni to wkleje .

ocenił(a) serial na 9

Kolejne sezony są zamawiane mniej więcej w środku trwającego sezonu.
Inna sprawa ma się z serialami które mają po ok 12 odcinków. Wtedy kolejne sezony są zamawiane po emisji ok 3 odcinka.

użytkownik usunięty
chatiflatt

Tutaj info o ogladalnosci http://showtv .pl/news_item_6482.htm Usuńcie spację między showtv a .pl

ocenił(a) serial na 7

Czytałem gdzieś, że producenci dostali przykaz od stacji, żeby zakończyć wszystkie wątki w tym sezonie. I dlatego ta "zemsta" Emily zmierza powoli ku końcowi. Zobaczymy. Dzięki za ranking.

chatiflatt

Nie wiem, ale oby był ostatni.

warren2

ja mam jednak nadzieję że nie ostatni! 3 sezon trzyma poziom i chyba dotychczas jest lepszy nawet od sezonu pierwszego.

kps2

Z jednej strony, ale z drugiej dobrze, żeby właśnie tak zapamiętać ten serial. Już wydaje mi się prawie wszystkie ciekawe, naturalnie wprowadzane wątki już były. O czym miałby być ten serial? Kiedyś się musi zakończyć.

ocenił(a) serial na 6
AnonymusX

Jeśli nie skończą na tym sezonie (a zwykle informacja o tym, czy sezon jest finałowy jest na samym początku emisji), to myślę, że zrobią krótszy sezon 4, który zamknie wszystkie wątki w naturalny, niewymuszony sposób. I to będzie dla nich najlepsze wyjście - kiedy nie będą ciągnąć tego w nieskończoność, tylko zrobią spójną historię bez niepotrzebnych wypełniaczy.

ocenił(a) serial na 8
Hinata_3

Chociaż to ciekawe co zrobią, skoro za 2 odcinki ma być ślub i wielkie rozwiązanie akcji, a zostaje pół sezonu...

ocenił(a) serial na 6
InsideOut

No właśnie, też jestem ciekawa, co oni szykują. Oby nie przedobrzyli z niepotrzebnymi wątkami...

ocenił(a) serial na 7
warren2

ditto...

ocenił(a) serial na 8
chatiflatt

Mnie już nic nie zidziwi. Już tyle było "nieoczekiwanych powrotów", że wszystko jest możliwe i zapewne będą ciągnąć kolejny sezon, z którego powodu wcale nie jestem smutny ;-)