PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21071
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

Sezon 4 od. 20

ocenił(a) serial na 10

Jak myślicie jak zakończy się wojna Emily i Vicky. W zwiastunie widać wybuch myślicie że to koniec Graysonów? Myslę że Emily trochę już jej wybaczyła i nie posunęła by się do tego. Ale ktoś inny kto wie. Szkoda ze to prawie koniec revenge byłam z nim od początku :,(

clara_alonso_

Emily chyba trafi do więzienia. :/

Asia_____

co do więzienia ? oby nie

virginia_virgi

Jest zdjęcie zza kulis i Emily w pomarańczowym kombinezonie...
Liczyłam na jej happy end :(

Asia_____

Pokaz zdjecie

ocenił(a) serial na 10
virginia_virgi

Krążyło na facebooku, ale było bardzo niejednoznaczne i nie ma pewności, czy na pewno o zemstę tu chodzi. Myślę, że Emily raczej do więzienia nie trafi.

virginia_virgi

https://twitter.com/Tom_Amandes/status/583133001816494081
Tom Amandes to potwierdził, że pojawi się w Revenge.

ocenił(a) serial na 10
Asia_____

no w sumie zgodzłoby to się z ostatnim tytulem serialu. i cytatem z 1 odcinka "jeżeli wkraczasz na drogę zemsty wykop 2 groby". Smierć Victori=skazanie emily

clara_alonso_

Na zwiastunie wybucha dom Emily, wiec czemu miałby tu byc koniec Graysonów? Mi sie wydaje że Emily odsiedzi swoje w wiezieniu i po wyjsciu bedzie na nią czekał Jack z dzieckiem. Mozliwe ze Nolan albo ojciec Amandy umrze. Victoria raczej nie umrze...chociaż kto wie. :)

ocenił(a) serial na 6
clara_alonso_

A ja myślę, że czas najwyższy skończyć ten serial, bo od czasu zmartwychwstania ojca Amandy zamienił się w parodię. Nie przypomina już (niestety) dobrego serialu dramatycznego, jakim był w pierwszym i drugim sezonie. Też oglądam serial od początku, polubiłam niektórych bohaterów i przykro mi patrzeć na to, jak serial z każdym odcinkiem stacza się coraz niżej.

ocenił(a) serial na 8
konkret_filmweb

zgadzam się!!

ocenił(a) serial na 10
konkret_filmweb

Wszystko wskazuje na to, że ten sezon jest ostatnim, chociażby tytuł odcinka finalowego. Ale zgadzam się, serial traci poziom ;<

ocenił(a) serial na 10
clara_alonso_

Dwa groby= grób na Ems i grób dla Vicky. Tyle w temacie.

Ateliee

Pozabijali tyle postaci, że żal patrzeć. Powinni zabić główną bohaterkę. Ten serial nie powinien mieć żadnego szczęśliwego zakończenia.

ocenił(a) serial na 10
F_A_N_T_A_Z_J_A

Grób nie koniecznie oznacza smierć. Może to być upadek, utrata, itd.

ocenił(a) serial na 9
Ateliee

Cóż właśnie taki jest tytuł finałowego odcinka :)