PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21094
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

Witam,
jako, że tłumaczenie Revenge zajmuje Grupie Hatak coraz więcej czasu (wciąż czekamy na napisy do odcinka 8-go), a nie oszukujmy się, o wiele wygodniej ogląda się z nimi, proponuję zebrać kilka osób, które miałyby czas i ochotę na tłumaczenie (wiadomo - im więcej, tym lepiej).
W chwili obecnej przetłumaczyłam 294 "akapity" z odcinka 9-go (na 883).
Jeżeli znajdą się chętni do współpracy, możemy znacznie przyspieszyć cały proces.

___

angielskie napisy pobrałam z:
http://www.tvsubtitles.net/subtitle-192453.html

ocenił(a) serial na 10
diaanaa18

kurcze - otwórz plik za pomocą notatnika skopiuj w 2 partiach na google tłumacz całość jak leci - tłumaczenie wklej z powrotem - 5 minut i gotowe

ocenił(a) serial na 7
ankakr_filmaniak

jak kto woli.. ;-)

ankakr_filmaniak

ankakr z podstawówki jesteś? Tłumaczenie za pomocą translatora ma się tak do tłumaczenia profesjonalnegom jak smarowanie kromki chleba masłem za pomocą młota pneumatycznego, do smarowania go za pomocą noża.

ocenił(a) serial na 10
ari92

Z tą różnicą że ja już obejrzałam 8 i 9 odc :D tłumaczę dla własnego użytku, ponieważ uwielbiam ten serial i nie mam zamiaru czekać tyle na napisy , kurczę myślałam że to oczywiste.... A z wykształcenia jestem Antropologiem UJ :)

ocenił(a) serial na 7
ankakr_filmaniak

Dla informacji tych, którzy jednak skuszą się na trochę bardziej poskładane tłumaczenie, aniżeli to z translatora.. ;-)
Moja połowa skończona, drugą połowę zrobi MBLack, polecona przez Ciebie ari ;-) Być może będą jutro do południa.

__
A ja biologiem morskim - Harvard :-)

ocenił(a) serial na 6
diaanaa18

Jestem jak najbardziej chętna odrobinkę potłumaczyć dla własnej przyjemności oraz na potrzeby innych użytkowników. Więc jeśli nadal jest zbyt mało chętnych, to zgłaszam swoje usługi ;)

ocenił(a) serial na 7
MissJK

Świetnie! Póki co, odcinek 9ty tłumaczymy tylko we dwie, przy czym MBLack zaznaczyła, że nie wie, czy będzie to dłuższa współpraca (czas), Do odcinka 10go jeszcze tydzień, więc może znajdą się inni chętni, a póki co, zapisuję sobie Ciebie :-)

diaanaa18

No to świetna wiadomość. Heh obstawiałem, że MBLack to raczej facet, a tu miłe zaskoczenie. Życzę powodzenia drogie Panie.

diaanaa18

ja moge wspomóc tłumaczenie 9tego odcinka, tylko nie wiem ile jeszcze pozostało, więc prosiłabym o informacje :)

ocenił(a) serial na 7
justin_n

napisy do 9-go już dodane :-)
ale jeśli jesteś chętna, co powiesz na wspólne tłumaczenie 10-go? :-)

diaanaa18

jak tylko będę w domu, a nie w delegacji to bardzo chętnie :)a nast za tydzień rozumiem?

ocenił(a) serial na 7
justin_n

świetnie :-) tak, do pobrania w nastepny czwartek :-)

ocenił(a) serial na 7
justin_n

Nie wiem jak dobić się do Ciebie na priv ;-) Wciąż chętna do tłumaczenia?

diaanaa18

już się dobiłaś :p tzn musialam wrocic do domu :P oczywiscie dalej chetna i na czym stoimy?:)

ocenił(a) serial na 9
diaanaa18

Hej :) Mogę wiedzieć skąd można pobrać napisy??

ocenił(a) serial na 7
Brook_92

http://www.filmweb.pl/serial/Revenge-2011-616571/discussion/Napisy+-+odcinek+9,1 781818 - tu podałam link :-)

ocenił(a) serial na 9
diaanaa18

Dzięki wielkie :)

diaanaa18

Ja bym potłumaczyła, bo swego czasu tłumaczyłam sobie książki... tak z nudów :-) ale niestety chodzę do LO, ledwo się wyrabiam, a moje oceny leżą i kwiczą, chyba wybrałam sobie za dobre LO :-(