PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21096
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

Witam od niedawna oglądam ten serial w TVP, jest dokładnie taki jak mówili ludzie z forum wciąga,
ale denerwuje mnie jedna sprawa wczoraj ( 29.01. 2013 r.), zamiast emisji następnego odcinaka
pokazywali w tym czasie antenowym kolejną z serii przygód 007. Chciałbym wiedzieć, co jest grane
z porami emisji tego serialu. Czy być może już go zdjęli z anteny TVP, czy być może powód jest
inny? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.

idol_5

Coś mi się wydaje, że tvp zdjęła serial z anteny. Wcześniej na filmweb pisało, że serial można obejrzeć na foxlife i tvp1, a teraz tylko na tym pierwszym kanale. Skoro po 3 odcinkach przestali emitować ten serial, znaczy, że oglądalność była niska (co by mnie nie zdziwiło, bo godz emisji była zbyt późna) w zamian pewnie wrzucą inny serial na ta godz i dzień.

ps: nie masz się co denerwować, jeśli serial Ci się podoba, oglądaj go na internecie (online) odcinek po odcinku.

Ivaa

Na TeleTydzien.pl w programie 4 odcinek zaplanowany jest na 5 lutego, godzina 21:25. Zobaczymy czy rozkład programu mają dobry, czy serial zdjęto we wtorek.

ocenił(a) serial na 9
Dodo140

Ujmę to tak nie mam kanału foxlife a co do oglądania online to jakoś zawsze ciężko mi to idzie chyba to wina zbyt dużego przyzwyczajenia się do tego lektora z TV, co czyta, ale zobaczymy jeszcze się wstrzymam do następnego tygodnia. Na portalu telemagazyn.pl również jest zapisana emisja na 5 lutego.

idol_5

Z tego co wiem to serial na dość dobre wyniki i dlatego zostanie przeniesiony do lepszego pasma. W poprzednim tygodniu nie było emisji, jednak serial nadal będzie emitowany (we wtorki o nowej porze - 21:25)

Phil99

to miło, poszli po rozum do głowy ;)

użytkownik usunięty
Phil99

Mam nadzieję, że to już będzie stała pora, a nie tak przesuwają na 22:00. Dawno nie oglądałem serialu z typu obyczajowy/dramat, ciesze się że zacząłem oglądać ten. :D

ocenił(a) serial na 9
idol_5

Oglądaj na necie...