PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21094
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

Wasza wizja finału

ocenił(a) serial na 10

Przypominam, że:

1. Odcinek finałowy zatytułowany będzie Execution.
2. Zobaczycie jednego ze swoich ulubieńców w więzieniu. Ta osoba nie będzie się tam zbyt
dobrze bawić.
3. Będzie rozprawa.
4. Wizyta w szpitalu psychiatrycznym.
5. Ktoś umrze.

Jak wyobrażacie sobie finał?
Ja myslę, że będze tak:
2. Conrad pójdzie siedziec na zamordowanie Pascala lub Nolan. W sumie nie wiem czemu, ale
jest moim i większości "ulubieńcem" :D
3. Patrz: punkt 2
4. ?
5. Może AIden???

ocenił(a) serial na 6
Ateliee

2. Jeśli to jeden z ulubieńców - to ja bym obstawiała Conrada i on mógłby się źle czuć w więzieniu, Aiden nie wiem czy jest ulubieńcem (wydaje mi się,że sporo osób która za nim nie przepada no i czy on mógłby źle czuć się w więzieniu - raczej by sobie dobrze radził tam) A Nolan jako jeden z ulubieńców hmmm jak na razie nie ma podstaw do trafienie do więzienia....
3. Rozprawa - w zasadzie żadnej do tej pory nie było chyba....może chodzi o przyznanie się przez Conrada do spisku
4.Ktoś z bohaterów tam wyląduje czy kogoś odwiedzą ? Nie mam pojęcia czy ktoś znaczący przebywa w psychiatryku .... zapomnieliśmy o kimś ??
5....no już 2 osoby nie żyją...;) Z kolejnych hmmmm Daniel,Conrad.... lub Aiden.

Ateliee

Co do punktu 2 i 3 to wydaje mi się, że chodzi tu o Conrada ... Nolan już był w więzieniu

4. nie wiem co to może być

5. Mam kilka typów: Daniel, Jack i Charlotte

ocenił(a) serial na 10
Lady_Boleyn

Każdy ma prawo do swojego zdania, ale nie sądzę, żeby Jack zginął. Wtedy wątek "barowy" zostałby zakończony (nie żyją już Declan i Amanda), a wiele osób ogląda serial właśnie ze względu na Jacka, itd.

Ateliee

Już w odcinku 21. SPOILER Conrad poszedł do więzienia, więc o kim innym mowa jeśli chodzi o ulubieńca w finale...

ocenił(a) serial na 6
Ateliee

2. Conrad w więzieniu - tak jak obstawiałam
3. Zakładam,że też chodzi o Conrada
4. Em będzie w szpitalu kogoś odwiedzała.... (czyżby miała AS-a w rękawie?)
5. ...ktoś w jasnej koszuli....a w zajawce widać,że Jack ma jasna koszulę ....?Czyżby on ??

Zawsze to niezły zaczep do kolejnego sezonu....- kolejne powody do zemsty....