Mam dobrą wiadomość od 08.01.2013 o godz. 22.20 w TVP 1 poleci pierwszy sezon Zemsty.
Hura.
To świetnie! Będą mogli również poogladać Ci, którzy nie maja foxlife w pakiecie tv, czy brak internetu.
Ja znalazłam ten serial kilki dni temu na necie, zobaczyłam pilot z ciekawości. Wciągnął mnie na dobre. obejrzałam wszystkie odcinki w ciągu trzech dni:)
Czekam na kolejne.
22.20 to bardzo pózna pora dla przecietnego widza ;) Nie postarali sie, gdyby lecial o 20.00, to na pewno wiecej osob by sie skusilo.
I guess cale szczescie, ze nie mieszkam w Polsce, natomiast Tobie zycze bardzo milego, poznego ogladania ;) Buzka.
dziękuję bardzo ;) oglądam w internecie, ale bardzo cieszę się, że serial będzie w TVP1 i z całą pewnością obejrzę powtórkę o tak późnej porze jak 22.20 ;)
Mi taka pozna pora pasuje jak najbardziej :) dzieciaki spia,ja wykapana i relax ;)
Polskie czepianie się wszystkiego....
Godzina emisji jest rzeczywiście późna, więc nie wiem czemu tego nie skomentować.
Normalne że nie mogą dać o porze kiedy jest lepsza oglądalność (17-20) bo co by zrobili z głupimi polskimi serialami, kto by to oglądał, a poza tym Zemsta jeszcze się sprzedaje więc mogło by to negatywnie wpłynąć na zyski sprzedawców, no wiecie : Saturn , HBO czy FOX .
w sumie są też plusy bo na TVP 1 nie ma reklam, więc serial się zakończy o 23:00 więc to nie taka późna godzina znowu gorzej by bylo jakby po 24. ;)
Zapraszam Wszystkich Fanów Revenge Na Pierwsze Forum Revenge: revengezemsta.fora.pl
Dzięki Bogu. Już dawno miałem obejrzeć, ale czasu mi brakowało. Na pewno będę oglądał ;)
Wow! rzeczywiście jest w telegazecie. Przynajmniej przypomne sobie 1 sezon ,choć gdyby nie wy nie miałabym pojęcia :) Lece oglądać :D
Obejrzałam pierwszy odcinek i bardzo fajnie się zapowiada chyba resztę sezonu obejrzę w necie bo nie chce mi się czekać do wtorku :D
a więc to widzę że mamy tu fana oper mydlanych no chyba nie powiesz mi że to jest ambitny serial który by mógł dostać oscara haha no wiesz na świecie jest dużo emerytów z kasą więc nic dziwnego że wygrali haha
Pierwszy odcinek super, obejrzę resztę, ale w TV bo na komputerze zaczynam oglądać Supernatural... ;D
Bardzo fajny serial. Wciągnął mnie od początku. Obejrzałam wszystkie odcinki na internecie to mi się teraz nie opłaca oglądać po nocy, ale dla których co nie mają neta to dobra wiadomość. :)
Narzekacze macie teraz "Zemstę" na TVP1 o 21:20 więc pora nie jest tragiczna. ;)