PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21096
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

Mam dobrą wiadomość od 08.01.2013 o godz. 22.20 w TVP 1 poleci pierwszy sezon Zemsty.
Hura.

patryks83

To świetnie! Będą mogli również poogladać Ci, którzy nie maja foxlife w pakiecie tv, czy brak internetu.
Ja znalazłam ten serial kilki dni temu na necie, zobaczyłam pilot z ciekawości. Wciągnął mnie na dobre. obejrzałam wszystkie odcinki w ciągu trzech dni:)
Czekam na kolejne.

patryks83

I pewnie na pierwszym się skończy, jak to zwykle z tvp bywa.

ocenił(a) serial na 9
patryks83

już o wcześniejszej porze go dac nie mogli;/

ocenił(a) serial na 5
Nikivi

22.20 to bardzo pózna pora dla przecietnego widza ;) Nie postarali sie, gdyby lecial o 20.00, to na pewno wiecej osob by sie skusilo.

Solarie

polska mentalność..tylko narzekanie

ocenił(a) serial na 5
omajgad

I guess cale szczescie, ze nie mieszkam w Polsce, natomiast Tobie zycze bardzo milego, poznego ogladania ;) Buzka.

Solarie

dziękuję bardzo ;) oglądam w internecie, ale bardzo cieszę się, że serial będzie w TVP1 i z całą pewnością obejrzę powtórkę o tak późnej porze jak 22.20 ;)

ocenił(a) serial na 6
omajgad

Mi taka pozna pora pasuje jak najbardziej :) dzieciaki spia,ja wykapana i relax ;)

omajgad

Polskie czepianie się wszystkiego....
Godzina emisji jest rzeczywiście późna, więc nie wiem czemu tego nie skomentować.

ocenił(a) serial na 8
Solarie

Normalne że nie mogą dać o porze kiedy jest lepsza oglądalność (17-20) bo co by zrobili z głupimi polskimi serialami, kto by to oglądał, a poza tym Zemsta jeszcze się sprzedaje więc mogło by to negatywnie wpłynąć na zyski sprzedawców, no wiecie : Saturn , HBO czy FOX .

ocenił(a) serial na 10
Nikivi

w sumie są też plusy bo na TVP 1 nie ma reklam, więc serial się zakończy o 23:00 więc to nie taka późna godzina znowu gorzej by bylo jakby po 24. ;)

Diablicaaa

No chociaż jedna osoba widzi wszystko optymistycznie :)
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
patryks83

Zapraszam Wszystkich Fanów Revenge Na Pierwsze Forum Revenge: revengezemsta.fora.pl

patryks83

świetna wiadomość :)

ocenił(a) serial na 10
patryks83

Powiem, żeby babcia obejrzała bo ja na bieżąco

użytkownik usunięty
patryks83

Dzięki Bogu. Już dawno miałem obejrzeć, ale czasu mi brakowało. Na pewno będę oglądał ;)

Wow! rzeczywiście jest w telegazecie. Przynajmniej przypomne sobie 1 sezon ,choć gdyby nie wy nie miałabym pojęcia :) Lece oglądać :D

nudy :p

dominik1989

Obejrzałam pierwszy odcinek i bardzo fajnie się zapowiada chyba resztę sezonu obejrzę w necie bo nie chce mi się czekać do wtorku :D

alaska27

oglądałęm 10 minut i się zanudziłem na śmierć

dominik1989

ale dajesz radę pisać komentarze po śmierci, bosko :P

omajgad

bo zmartwychwstałem bo wyłączeniu telewizora

dominik1989

Jak Cie tak znudził, to polecam Plotkarę, 90210 i inny chłam. Tam na pewno znajdziesz dużo wrażeń.

of2288

ta i jeszcze Mode na sukces zapomniałeś dodać ;p

dominik1989

Nie obrażaj klasyki gatunku! ;)

of2288

ta Moda na sukces nie jest najdłuższą operą mydlaną w USA więc jakim tam z niej klasyk gatunku

dominik1989

Nie chodzi o treść, tylko o osiągnięcia!

of2288

a jakie osiągnięcia ma moda na sukces

dominik1989

Oglądalność, popularność w wielu krajach, no i oczywiście lata utrzymywania się na rynku.

dominik1989

Wejdź podstrone serialu i zobacz jakie ma nominacje i nagrody.

dominik1989

a więc to widzę że mamy tu fana oper mydlanych no chyba nie powiesz mi że to jest ambitny serial który by mógł dostać oscara haha no wiesz na świecie jest dużo emerytów z kasą więc nic dziwnego że wygrali haha

użytkownik usunięty
patryks83

Pierwszy odcinek super, obejrzę resztę, ale w TV bo na komputerze zaczynam oglądać Supernatural... ;D

Fajnie będę sobie nagrywać odcinki w HD i więcej fanów zyska serial. Dla mnie same plusy.

patryks83

Bardzo fajny serial. Wciągnął mnie od początku. Obejrzałam wszystkie odcinki na internecie to mi się teraz nie opłaca oglądać po nocy, ale dla których co nie mają neta to dobra wiadomość. :)

ocenił(a) serial na 7
Lexi_Cane

Narzekacze macie teraz "Zemstę" na TVP1 o 21:20 więc pora nie jest tragiczna. ;)

ocenił(a) serial na 7
Telewidz

Hehe, wczas to napisałem. Od 2 kwietnia serial spada na godzinę 23. :)