PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21096
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

śmierć Davida czy ciąża Emily? Co nas czeka? Piszcie sugestie, czas pokaże kto miał rację;)

dona.marie

Emily i Jack się zjednoczą, zakochają na nowo i pokonają Conrada. Intryguje mnie motyw Patricka bo może sporo namieszać a Charlott jak się dowie może zechcieć się znowu zabić i straci dziecko

ocenił(a) serial na 8
dona.marie

a ja zastanawiam się czy będzie w 3 sezonie Aiden. Nie wiem czy przypadkiem Daniel go nie zastrzelił po ich bójce u Emily w domu, a potem poszedł do ojca po koszulę, bo miał krew na brzuchu. Uwielbiam tego aktora i strasznie szkoda by mi było gdyby zniknął z serialu :(
Wracając do pytania Jack na pewno zjednoczy się z Emily tylko mam nadzieję, że ich nie połączą, bo Emily i Jack = najgorsza parka serialu. Charlotte zapewne się załamie i zacznie ćpać, możliwe, że straci przez to dziecko. Nolan zapewne z pomocą Emily (może i Aidena) wyjdzie z więzienia. btw. o śmierć jakiego Davida Ci chodzi? David to przecież nieżywy ojciec Amandy. Ciąża Emily nigdy w życiu ona nie pozwoliłaby sobie na taki błąd.

ocenił(a) serial na 10
dona.marie

Hahh... ale zbieg okoliczności, właśnie jaką godzinę temu przed przeczytaniem tego postu pomyślałam sb o ciąży Emily ;)
Wydaje mi się że tak jak w poprzednim sezonie będzie skok czasowy, tzn że 1 odcinek nie zacznie się od momentu kiedy się skończył 2 sezon tylko jakieś parę tygodni / miesięcy później. Charlotte zapewne poroni bo nie będzie umiała poradzić sobie ze śmiercią Daclana. Pewnie pierwsza połowa sezonu będzie się opierała w szczególności na tym jak Emily będzie chciała wyciągnąć Nolana z więzienia. Chciałabym, aby Ems nie wiązała się z Jackiem tylko kazała mu się usunąć na jakiś czas dla jego i Carla bezpieczeństwa. Fajnie by było jakby Emily tak mocno zaprzyjaźniła się z Charlotte a w pewnym momencie zjednoczyła się z Viktorią, aby raz na dobre pokonać Conrada i jego całą zgraję ;)

LaDyTcK3

Ja myślę,że może być coś między Patrickiem a Emily; może być zazdrosny o Emily, chcieć odebrać ją Danielowi i zacząć szantażować któreś z nich/albo oboje.