PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21094
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

odc 9 - P R O M O

ocenił(a) serial na 9

wiedziałam! odc 9 promo:

http://www.youtube.com/watch?v=KYUD8Fxj0i8

nie cierpię tej dziewuchy! (tej koleżaneczki)
no Jack też nie próżnuje... i mina Emily heh. ciekawe co też wymyśli, żeby sie pozbyć psiapsióły, no bo chyba będzie chciała ją usunąć... jak myślicie??

onlylove

Emily nie taka zła lubię ją dodaje pikanterii temu serialowi choć gdyby odwróciła się przeciw Amandzie to było by dość smutne i wymagało pewnie zabrudzenia rączek pytanie brzmi czy warto i czy nie pokrzyżowało by to planów Amandy...

szarit

Na pewno nie pokrzyżuje planów Amandy, a przynajmniej nie na tyle by nie doszło do zaręczyn jej z Danielem.

ocenił(a) serial na 9
ari92

no, że zaręczyny będą to już wiemy ;)
z pewnością dużo namiesza, tak sądzę, no a Emily/Amanda przecież chciała sie jej pozbyć toteż wątpię, że będzie znosić jej obecność... pewno coś z Nolanem pokombinuje :P

ocenił(a) serial na 8
onlylove

Pytanie tylko jak się jej pozbyć... Emily może zaprzepaścić cały plan zemsty. Wie stanowczo za dużo. Wątpię czy morderstwo wchodzi w grę, tylko jak inaczej ją uciszyć... ;)

milkaway

Chyba tylko odpalić jej tak z 10mil.dol. i zaproponować by wyjechała tak na co najmniej 6m-cy.Najlepiej na Bahama czy inne wyspy do póki Amanda nie skończy swojej "pracy".z Greysonami.Jak by się nie zgodziła to zostaje tylko łom i ukrycie zwłok...Bo za kratki jej posłać za usuniecie Franka tak nie bardzo...

ocenił(a) serial na 8
szarit

Mam wrażenie, że żadne pieniądze świata w tej chwili nie zachęciłyby Emily Thorne do wyjazdu. To chyba taki typ człowieka, który lubi sam się wpędzać w kłopoty, bo przeraźliwie nie znosi nudy i spokoju. Może Amanda zaaranżuje jakąś sytuację, z której będzie wynikało, że policja depcze Emily po piętach i tym skłoni ją do wyjazdu.

milkaway

Też niewykluczone ciekawe co Amanda wymyśli jak pozbyć się Emily by nie mieć z nią dodatkowych problemów

ocenił(a) serial na 9
szarit

witajcie ;)
też sie zastanawiałam nad tym JAK JĄ WYKURZYĆ??
wątpie, że morderstwo wchodzi w grę, no ale wszytsko możliwe,
heh - może będzie jakiś accident :P:P:P i laska zginie
byłoby najprostsze rozwiazanie.

zgadzam sie z milkaway - ona nie wygląda na taką co się kogoś słucha (patrz Amanda) więc...
będzie sie działo, ciekawe jak będzie ywglądało ich starcie :P
bo że potyczka będzie to bankowo ;)

onlylove

No obie mają na koncie piękne mordobicia ja bym jeszcze Emily dała szansę na miejscu Amandy ale bardzo jasno wyjaśniła jej pewne sprawy i kazała siedzieć cicho one się dobrze znają chyba za dobrze myślę ze jeszcze nie widzieliśmy wszystkiego co je łączyło i dla tego Emily zachowuje się tak szaleńczo9czy ona jest zazdrosna o Amandę czy to tylko skłonności psychopatyczne polegające na przywiązaniu się?),myślę że będzie jeszcze bardzo interesująco i niespodzianki .