hej,
orientujecie się o co chodzi z odcinkiem specjalnym, ktory pojawil sie dzisiaj w internecie?
i czy kos robi tlumaczenie?
Ten odcinek streszcza cały pierwszy sezon, ale jak komuś się nie chce oglądać całości, to od razu powiem, że końcówka wnosi nowe informacje ;)
Własnie zaczynam oglądac serial (jestem na 1. odcinku ;)), więc nie proszę o szczegóły, ale o co chodzi z nowymi informacjami w zakończeniu? Jeżeli tego nie zobaczę, to nie będę miała tzw. pełnego obrazu, czy może i tak ten wątek pojawi się w 2. sezonie i nie muszę szukać tego odcinka?
Ja nie oglądałam specjalnego, bo po 2 minutach wydawało mi się właśnie, że to streszczenie. Teraz jestem na bieżąco i nie zauważyłam żadnych braków z powodu nie obejrzenia tego specjalnego odcinka. Więc chyba nie jest to nic ważnego. Na pewno jest tłumaczony na i i t v (kropka) info
Jestem po 3. odcinku i mi się podoba :D Ale tych specjalnych odcinków nie ma, bo właśnie na i i t v oglądam.
Przy okazji, to czy pies z pierwszego sezonu nie jest tym samym, który Emily dostała na urodziny od ojca? Tak to przynajmniej przedstawiają. Ale od podarowania psa minęło 17 lat (według Wikipedii), a one raczej nie żyją tak długo. To zwykły błąd?