PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21094
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

s03e17 Addiction

ocenił(a) serial na 6

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=goxhp_Hs8lQ

Emilka w dobrej formie :)
Mam nadzieje,że ostatnie odcinki będą dynamiczne i Em będzie tą przebiegłą babką z pierwszego sezonu :)

ocenił(a) serial na 10
Libra666

Ja tak samo, w dodatku ponoć Victoria w 19 odc zastawi na Em jakąś pułapkę tylko ciekawe co jej z tego wyjdzie ;D

Libra666

Właśnie po seansie i jestem pod wrażeniem tego jak ten serial się rozwinął. Jak na początku na pierwszym planie główny motyw serialu to teraz ilość wątków pobocznych pozwala. Smakować się tym serialem można teraz w całości. Super odcinek, walka Emilii z Victorią ciekawa ale nie spodziewana. Co się okazało na koniec odcinka. Do tego każdy nowy bohater serialu wrzuca jakieś trzy grosze do akcji, dając się po trochu poznawać przez co serial jest tak fajny. Nie ma postaci która by była tylko na kilka sekund bez rozbudowanego swojego wątku.To sprawia, że każdą postać wprowadza świeżość do serialu. Niecierpliwością czekam na kolejny odcinek. Pozdrawiam wszystkich fanów serialu John.

ocenił(a) serial na 10
Libra666

mnie zastanawia, co Conrad wręczył Pascalowi -' do trumny Victorii' (tą kartę - co to było?).

ocenił(a) serial na 6
melka_filmweb

Też się zastanawiałam co to może być . Na początku pomyślałam,że to akt notarialny domu czy coś w ten deseń ale to nie był by gwóźdź do trumny - chyba,że coś jest głębiej ukryte

ocenił(a) serial na 7
Libra666

Ten dokument to akt własności domu w Hamptons. Ale dlaczego jest to gwóźdź do trumny, dowiemy się pewnie niedługo :)

ocenił(a) serial na 10
koraarok

jeśli to akt własności - to czemu Steph go oddała Conradowi? ciekawe kto może być tam wpisany..
wynika na pewno jedna dziwna rzecz - że ma to pogrążyć Victorię a z drugiej strony (o dziwo) Vicktoria była wdzięczna za 'ten' prezent - może źle zostało to przetłumaczone, bo wyszłoby że właścicielem posiadłości jest właśnie alb Conrad albo Victoria (?)

ocenił(a) serial na 6
melka_filmweb

Ja też się zastanawiałam,że może sens był inny -a tłumaczenie inne ale cholera wie ...może wyjdzie coś ciekawego a może S. chciała odpuścić C. to co było wcześniej i oddała dom czy coś w ten deseń hmmmm

ocenił(a) serial na 9
Libra666

Też tak myślę, przecież Conrad wychodził z pokoju Stevie z tym dokumentem w ręku. Stevie pewnie uznała, ze to przez nią rozleciało się ich małżeństwo i że na dom nie zasługuje. Conrad natomiast dał go Pascalowi w zamian za połączenie firm. A ten Victorii bo wiedziął jak zależy jej na tym domu i wzamian ją kupił (kupił jej "miłość").
Tak na marginesie Victoria to niezła aparatka (wyrażę się łagodniejszym określeniem) - to już 7my facet, z którym spała w czasie serialu, a przynajmniej jak na razie o tylu wiemy.

ocenił(a) serial na 6
nenupher83

"Aparatka" hahaha.... jak delikatnie powiedziane ;) Ja bym to dosadniej nazwała ale....powiem szczerze,że nie pamiętam wszystkich z którymi spała : David Clark, Conrad, Pascal, ten co zginął co mu Amanda w łeb dała (nie pamiętam jak on się nazywał) nie wiem czy ojca Patrica liczysz - bo tu niby została zgwałcona ...i kto więcej ?
Niby nie tak łatwo ja kupić - a jednak 'każdy' ma swoją cenę....

ocenił(a) serial na 9
Libra666

no tak całkiem o nim zapomniałam - ten ochroniarz Frank (co go Amanda zabiła)- to byłby ósmy w takim razie
a pozostali:
- w drugim sezonie w docinku "Sabotaz" przespała sie z jakimś konkurentem Conrada (nie pamiętam nazwiska) żeby uzyskać przez to korzyść dla Daniela
- miała też kochanka - artystę malarza, Dominic Wright (grał go James Purefoy) kiedy Conrad sie o nim dowiedział to go wypłoszył
- jak miała 16 lat to z jednym z kochanków matki
- poza tym nie byłabym taka pewna czy Jimmy Brennan - ojciec Patricka - rzeczywiście ja zgwałcił bo z tego co zdążył powiedzieć tuż przed śmiercią - to Vicky sama do niego przyszła i chciała tego, a potem nie powiedziała mu o dziecku, choć on chętnie byłby dla niego ojcem
plus David, Conrad i Pascal - daje ośmiu (conajmniej - pewnie niedługo jeszcze jacyś dojdą)

w końcu Victoria ma troje dzieci i każde z kimś innym (o ile scenarzyści nie dorzucą jej jeszcze jakiegoś, w końcu co jakiś czas pojawiaja się w serialu jakieś niespodziewane dzieci, matki lub ojcowie ;)

co do "aparatki" to miałam zamiar napisać "szmaciuga" - ale wolałam delikatniej ja określić ;)