PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21094
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

Sneak Peek 1
https://www.youtube.com/watch?v=5SS1cCzUTYU
Sneak Peek 2
https://www.youtube.com/watch?v=X6Dk1_O3uhE

Powiem wam,że ...druga zajawka mnie zaskoczyła troszkę - Emilka zmienia tożsamość - jako agentka
...ciekawe jak to dalej pociągną , czy da radę dalej to pociągnąć bo niby lada moment ktoś jeszcze ma odkryć
jej prawdziwą tożsamość
Pozytywne zaskoczenie jak na razie ... a jak będzie po całym odcinku mam nadzieję,że na PLUS

Libra666

Informacja prasowa :D
Jak wszyscy Graysonowie powoli zyskują przewagę, Emily jest zmuszona podjąć nową tożsamość, aby ich wszystkich wystawić

ocenił(a) serial na 10
Libra666

Od ostatnich odcinków jest w dobrej formie, więc trzymam kciuki za to, że tak pozostanie :)
Zaskoczyła mnie z tym ostatnim, nie sądzę, żeby Greysonowie dali się na to nabrać, no ale cóż, w tym serialu wszystko jest możliwe.

ocenił(a) serial na 6
Ateliee

No właśnie to takie abstrakcyjne trochę - nagle Emila -agent specjalny hehe - Graysonowie może się nie nabiorą ale zawsze może nabrać się na to obleśny Pascal :D który jest jej potrzebny w zdemaskowaniu pewnie.
(myślałam ,że dzisiaj jest odcinek a to dopiero za tydzień buuuuu )

ocenił(a) serial na 6
Libra666

A nie jednak dobrze myślałam,że jest dzisiaj :) już zwątpiłam :)

ocenił(a) serial na 9
Libra666

ten odcinek Was zaskoczy jeśli nie oglądaliście, gwarant :D

użytkownik usunięty
matyo35

odcinek bardzo, bardzo dobry!

Czy David zyje ? Odcinek meega!

ocenił(a) serial na 9
Mqwet

Kto to był ten gostek który porwał Charlotte? Już się wcześniej przewinął...

ocenił(a) serial na 10
jusbin

To jest chyba ten gostek, co śledził Emily dla Daniela ;D

ocenił(a) serial na 9
ekamina

Nie to na pewno nie ten.

ocenił(a) serial na 10
Libra666

Odcinek był niesamowity, chyba najlepszy do tej pory.

ocenił(a) serial na 6
Elena00

Hej a jest gdzieś opis 21 odcinka ?? Bo nic nie mogę znaleźć a jestem ciekawa co to tam się będzie działo....
Conrado pokaże chyba jeszcze większe pazurki, macie jakieś pomysły kim może być ten co porwał Charlotte ??
Ah i w zajawce jest pokazane,że aresztują Aidena - ciekawe za co ....

Libra666

STRESZCZENIE ODC. 21
Tragiczna okoliczność prowadzi Emily do podjęcia radykalnych środków przeciwko zarówno Graysonom jak i tym jej najbliższym

STRESZCZENIE ODC. 22
Nic nie jest zakazane jak Emily i Victoria wyrażają się jasno w chęci zniszczenia siebie wzajemnie. Życia zostają stracone, a losy zmienione, ale kto zwycięży?

ocenił(a) serial na 9
patrysias

ODC 22
"Wiesz co czas finału oznacz dla dramatu ABC: ważną śmierć! Tak, kolejny mieszkaniec Hamptons zostanie zabity w finale, ale kolejna dość istotna śmierć ma miejsce przed tym, z kimś kto spędzi finałową godzinę w więzieniu i po prosty powiedzmy że nie radzi sobie z tym najlepiej" Spoiler ze strony spoilertv

ocenił(a) serial na 10
Libra666

SPOILERY, NIE OGLĄDAŁES- NIE CZYTAJ!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
1) Emily i tajna agentka- niezłe, ale i tak by nie przeszło. Do tego jeszcze zaraz wrócę.
2) Margaux- mogłoby się wydawać, że przeszła na "ciemną storne mocy", ale może po śmierci ojca zmądrzeje. A może odwrotnie- będzie z Danielem?
3) Pascal- był kawałem sukinsyna, ale fakt faktem, że przystojnego ;) W sumie nie wiem jak oni wszyscy mogą się zabijać nawzajem i normalnie zyć. Patologia.
4) Emily- ciekawa jestem czy powie komuś, co widziała. Przecież może wsadzić Conrada do paki, a tego właśnie chce.
5) Charlotte- jestem ciekawa co z tym porwaniem O-o

REASUMUJĄC: sama nie wiem czy podobał mi się ten odcinek, czy nie. Na pewno być bardzo spektakularny i j estem ciekawa jak poprowadzą nowozaczęte wątki.

ocenił(a) serial na 6
Ateliee

Jest zaznaczone w temacie ,że są spoilery więc chyba nie trzeba aż tak informować o tym ;)
Każdy wchodzi na swoje ryzyko ;)

ocenił(a) serial na 10
Libra666

Widzę, że jest zaznaczone, ale tak czy siak, nie chciałabym zniszczyć komuś seansu :)

ocenił(a) serial na 10
Ateliee

Witam. Wie ktoś może gdzie można za darmo obejrzeć 20 odcinek 3 sezonu z napisami?

ocenił(a) serial na 6
ania7733

Ja oglądam zawsze na 'ii tv'

ocenił(a) serial na 6
Ateliee

Hehe...spoko, spoko :) Pewnie tylko ja jestem z tych co najpierw czyta (jak coś jest) a później ogląda ;)

Libra666

Nie tylko Ty :P

ocenił(a) serial na 9
Libra666

Mnie osobiście odcinek się podobał. Każdy kolejny jest lepszy, sporo się dzieje. Jestem strasznie ciekawa jak oni to zakończą... Ale wracając. Byłam nieźle zdziwiona, gdy Conrad tak po prostu (jakby to była najnormalniejsza rzecz na świecie), popchnął Pascala. Szczerze mówiąc, nie spodziewałam się tego. Nolan oczywiście miał racje i Javier został po prostu wykiwany przez Danielka. To akurat było oczywiste. Z Danielka zrobił się niezły gagatek, w kółko tylko knuje, byleby tylko jemu było dobrze, co akurat może jest nawet na plus, bo w poprzednich sezonach nie lubiłam go między innymi za to, że był taki jakiś flegmatyczny. W sumie ciekawa była opcja z tym, że Emily postanowiła udawać tym razem tajną agentkę, ja tam uważam, że to mogłoby się udać, ale jednak trochę to wszystko poszło nie po ich myśli, bo tak zapewne miało być. Ale jednak najważniejsi w całym tym odcinku, nie są Emily, Danielek, Nolan, Pascal czy Conrad, ale... kim kurde jest ten psychiczny koleś?! Nie no, ja w pewnym momencie jak Jack pomagał Charlotte z tymi listami, pomyślałam sobie: "Kurde, nie może tak być, to David jednak żyje?". Przez chwile się zawahałam, ale uznałam, że nie mogą tak zrobić, bo to byłoby już za wiele. No David, który przez tyle lat się ukrywał pod inną tożsamością, w jakimś domku na końcu świata, aż ni stąd ni zowąd dowiadują się, że on żyje? To byłby szczyt wszystkiego. Ale spadł mi kamień z serca, gdy oni wyszli, a do domku wszedł ten facet. Ale kto to jest? I czemu porwał Charlotte? I czego on od nich chce?! Nie no, koleś jest chyba lekko psychiczny, na co wskazuje Sneak Peek, w którym pokazana jest scena jak zostawia Charlotte w jakimś pomieszczeniu, gdzie znajduje się jakaś aparatura, stare telewizory, jedno łóżko, zakleja jej usta, ale co jest najdziwniejsze... kładzie jej na kolanach gazete, na której widnieje wielki napis, że "Pascal LeMarchal nie żyje". Co to ma znaczyć, że jest powiązany z Pascalem? I jest jeszcze jedno pytanie, może ktoś wie, co oznacza też pierścień, tudzież sygnet, który z tego domku wziął Jack? Tak na niego patrzył, że chyba oczywistym jest, że to coś 'mu mówi' i on wie co to jest, albo do kogo należało. Czyżby ten tajemniczy facet był powiązany ze śmiercią Davida? Chociaż zastanawia mnie jeszcze jeden fakt odnośnie porwania Charlotte. A jeśli to nie ten facet? Bo czemu Sneak Peek pokazuje go zamaskowanego, a kończy się dosłownie w momencie, gdy ta postać ma odsłonić twarz? Przecież widzieliśmy już twarz tego kolesia i wiemy na 99%, że to on musiał ją porwać, no bo kto inny? -,- Chyba, że nas zaskoczą i to jednak ktoś inny ją porwał, ale szczerze mówiąc, nie mam pojęcia, kto mógłby to być. Także czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek, bo ciężko znaleźć więcej informacji na jego temat. I nawet nie mam pomysłu, kim ten tajemniczy facet mógłby być...

ocenił(a) serial na 10
Maxxxim

Coś mi się wydaje pojawi się postać Gideona LeMarchal - może to on porwał Charlotte i stąd ta gazeta. Odcinek super:)

ocenił(a) serial na 7
poodle4

*spoiler* (jest zaznaczony w temacie, ale to dotyczy kolejnego odcinka)

Na zdjęciach z kolejnego odcinka widzimy Emily, Nolana i Aidena chowających się za szybą w miejscu, gdzie przetrzymywana jest Charlotte. Chyba już wiemy kto ją porwał. :)

ocenił(a) serial na 8
Maxxxim

Z tą gazetą, to pewnie chodzi o to, że chcą jej zrobić zdjęcie i dać na okup, szantaż czy coś, w sensie żeby było wiadomo że zdjęcie jest z aktualnego czasu :) A mnie się wydaje, że to Emily coś zaplanowała z Nolanem lub Aidenem w związku z jej porwaniem :D Oczywiście to tylko moje przypuszczenia :)

ocenił(a) serial na 8
szymonduda99

Poprzez porwanie córki, mogą zmusić Victorię do przyznania się lub wydania wszystkich, którzy brali udział w pogrążeniu Davida :) A poza tym, czy miejsce w którym przetrzymywana jest Charlotte, nie jest tym samym w którym Emily przesłuchiwała Pascala ? Bo z tego co pamiętam, tam też było lustro weneckie :D I przerwali sneak peek akurat w momencie w którym ten "ktoś" zdejmował maskę, więc jak najbardziej wydaje mi się że to ma coś wspólnego z Emily :D

ocenił(a) serial na 9
Maxxxim

Na pierścieniu są wyraźne litery DC - czyli David Clarke. Nie sądze jednak, żeby należał do Davida - raczej specjalnie został tam położony.

ocenił(a) serial na 6
Libra666

Nie zdziwię się jak okaże się,że ten co porwał Charlotte zrobił to na 'rozkaz' Em.
A Aiden zostanie wrobiony przez Conrada i pójdzie do więzienia ...

ocenił(a) serial na 8
Libra666

Też bym się nie zdziwił ! :D

ocenił(a) serial na 9
Libra666

Powiem szczerze, że też przeszło mi przez myśl, że to może być właśnie Gideon LeMarchal. Tylko nie wiem po co miałby porywać Charlotte i wysyłać te wszystkie listy i tak strasznie zaznajamiać się z całą historią i wszystkim faktami odnośnie Davida. Chyba, że scenarzyści wymyślili jakiś dobry powód ;P Może wiedział, że ojciec był w to zamieszany? I w sumie opcja z gazetą też jest bardzo prawdopodobna, że może chodzi o zdjęcie i aktualny czas, ale też nie musi tak być. I gdzieś też się spotkałam z przypuszczeniem, że za porwaniem Charlotte stoi Emily, że to część ich planu. Ale no... jakoś mi się to nie wydaje. Chociaż może specjalnie pokazali nam tego tajemniczego faceta, żebyśmy myśleli, że to on ją porwał, a tu się okaże, że jednak nie. To jest bardzo prawdopodobne. I jeszcze jedno też sobie pomyślałam, bo widząc właśnie to lustro weneckie, pomyślałam o tym pomieszczeniu, gdzie oni przesłuchiwali Pascala. Ale czemu teraz to pomieszczenie byłoby takie zawalone tymi wszystkim rzeczami? ;P Zatrzymanie Aidena to będzie z pewnością sprawka Conrada, w końcu teraz jak zabił Pascala, to widać, że jest zdolny dosłownie do wszystkiego. A jakieś pomysły co do tego pierścienia/sygnetu, który znalazł Jack?

ocenił(a) serial na 6
Maxxxim

Może pierścień został zdjęty Davidowi przed śmiercią/po śmierci i zrobił to jakiś współwięzień...który poznał część historii...
I nie on jest tą osobą która porwała Charlotte tylko właśnie zajawki są tak ustawione , a porwanie ustawiła Em ( te ostanie słowa które wypowiada w tym 20tym odcinku a w tle widać porywaną Charlotte...)
A Conrad hmmm w co może Aidena wplątać ? W śmierć tego redaktora ??

ocenił(a) serial na 6
Libra666

"By się udać, rewolucja potrzebuje totalnego poświęcenia, wbrew przeważającym siłom. .... Jedyne co jest pewne w rewolucji to to,że pierwsi polegną niewinni "

(nie mogłam edytować poprzedniego posta)

ocenił(a) serial na 8
Maxxxim

Może nie na temat, ale znalazłem zdjęcie Emily kopiącej grób. Podobno ma to mieć miejsce w 22 odcinku:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201729341747884&set=p.1020172934174788 4&type=1&theater

ocenił(a) serial na 8
szymonduda99

Jeżeli ktoś nie chcę sobie spoilerować, to nie radzę oglądać wszystkich zdjęć :D

ocenił(a) serial na 6
szymonduda99

Spoiler:Ja bym powiedziała,że ona czyjś grób odkopuje - wcześniej pomyślałam,że grób swojego ojca ....

ocenił(a) serial na 8
Libra666

Powiem Ci, że twoje przypuszczenia, są takie same jak moje. Prawdopodobnie Emily chciała dowiedzieć się prawdy. Jest tam takie jedne zdjęcie, na którym Emily spogląda w dół i jest zszokowana. Jest też jedno, na którym Emily rozmawia z Victorią - Victoria jest opanowana a Emily wściekła. Wydaje mi się, że David może żyć, ale to tylko moje przypuszczenia. Zdjęcia o których mówię : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.661529440567785.1073741907.44898770848 8627&type=1

ocenił(a) serial na 8
szymonduda99

W linku jest przerwa pomiędzy 10 a 7 :)

ocenił(a) serial na 10
Maxxxim

w poprzednim odcinku ktoś zrobił zdjęcie Nolanowi i Aidenowi pod domem Oscara, więc mogą go oskarżyć o zabójstwo, no chyba, że o jeszcze coś innego chodzi.

ocenił(a) serial na 9
Libra666

No właśnie, może wrobią Aidena, może też Nolana, w zabójstwo Oscara, w końcu dokładnie było pokazane, jak ktoś robił im zdjęcia. A do tej pory nie zostało to nigdzie wykorzystane. I też widziałam to zdjęcie, gdzie Em wykopuje/odkopuje grób i zastanawiałam się co to może być. Czyżby rozważali wersję, że David może żyć? Nie wydaje mi się, żeby Em kopała komuś grób... Być może odkopuje grób ojca. Może chodzi o ten pierścień? A to z kolei może być powiązane właśnie z tym tajemniczym facetem, który się pojawił w odcinku 20. I ta teoria z pierścieniem też nie jest głupia. Powiem szczerze, że nie pomyślałam, że ten koleś mógłbym być jednym z więźniów, w końcu zostało powiedziane, że David nie mógłby żyć, ponieważ jego śmierci widziało wielu więźniów. Chociaż ten koleś jest trochę młody... bynajmniej na takiego wygląda. A skoro David zginął jak Em była mała, a teraz jest duża, to trochę lat minęło. Tak czy inaczej, ten pierścień musi być powiązany z David'em. I faktycznie, Libra666 chyba ma racje, to nie ten koleś porwał Charlotte. Przeoczyłam te właśnie słowa o rewolucji - "pierwsi polegną niewinni". Także to musi być jakiś nowy, sprytny plan Em, a jaki, to się zapewne dowiemy ;P

ocenił(a) serial na 6
Maxxxim

Właśnie te zdjęcia - Conrad od razu zaplanował wrobienie Aidena -żeby mieć haka na niego jakby nie zgodził się na pomoc w zwalczeniu Pascala i teraz wykorzysta to szatan jeden. Myślicie,że Aiden zginie w więzieniu ?
jeśli tak zrobią to trochę lipa...mogliby jaką 'furtkę; mu zostawic na powrót.

ocenił(a) serial na 8
Maxxxim

SPOILER SPOILER SPOILER
W internecie pojawił się fragment z finału*, w którym Conrad mówi do Victorii, że porywacze żądają od nich przyznania się do katastrofy lotniczej. Dodatkowo dostępne jest zdjęcie z planu, na którym Conrad ma na sobie uniform więzienny*. Składając wszystko w całość, możliwe że Conrad przyznał sie do winy i trafił do więzienia.
Jest jeszcze jedno, na tym wideo, CHYBA widać odcięte ludzkie ucho

Chciałem dodać wideo, ale nie da się...

ocenił(a) serial na 8
szymonduda99

Tu jest wideo, pod artykułem. Odcięte prawdopodobnie należy do Charlotte. http://tv line.com/2014/05/01/revenge-season-3-spoilers-video-victoria-conrad-fight/
(przerwa między tv a line)

ocenił(a) serial na 8
szymonduda99

*odcięte ucho

ocenił(a) serial na 6
szymonduda99

Spoiler:

Czyli w zajawce jak Em mówi do kogoś 'jeszcze nie skończyłam' to mówić właśnie do Conrada....który nie radzi sobie z byt dobrze z tym siedzeniem w pudle...

ocenił(a) serial na 6
Libra666

(znowu nie mogę edytować - wkurza mnie to !! )

A postać która wysyła listy Charlotte pewnie będzie jednym z "Cliffhanger" na nowy sezon.
(Ten koleś skojarzył mi się z jedną z postaci z "Dextera' z synem dr Vogler - Oliverem Saxon-em -nie wiem czemu ;) )

ocenił(a) serial na 10
Libra666

ja jeszcze znalazłam foty z 21 odcinka gdzie Daniel i Aiden sie biją! Chyba dlatego go aresztują...

ocenił(a) serial na 8
Maxxxim

SPOILER
No i mamy jasność, porwanie Charlotte to nowy plan Emily :)
Aiden ją porwał :D

https://www.facebook.com/RevengeAgenda/photos/a.449003695153695.120956.448987708 488627/663368387050557/?type=1&theater

ocenił(a) serial na 8
szymonduda99

(nie mogę edytować)
w linki jest przerwa między 449003695153 a 695

ocenił(a) serial na 9
Maxxxim

Z tym kopaniem grobu to wcale bym się nie zdziwiła, gdyby Victoria kazała Ems by ta wykopała sama dla siebie miejsce wiecznego spoczynku... Ta rodzinka jest nieobliczalna, po tym co Condzio zrobił z Pascalem to mnie już nic nie zdziwi. Był z niego czarny charakter, ale z klasą, nie taka wkurzająca menda jak Daniel ;(

ocenił(a) serial na 8
AnitaBlake

Wydaje mi się, że po prostu chciała odkopać grób, by sprawdzić czy jej ojciec tam jest :)