PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21094
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

s3e22

ocenił(a) serial na 10

czy to finałowy sezon czy to koniec revenge?

ocenił(a) serial na 6
clara_alonso_

Ma być 4 sezon

ocenił(a) serial na 6
Libra666

Widzieliście zajawkę nowego odcinka ??

Spoiler:
Jak myślicie kto tam się całuje - Aiden i Em ?
Charlotta wybija szybę w samochodzie.... zakładam,że tego kolesia wynajętego przez Victorię
Ktoś w jasnej koszuli (Jack ?) jest ciachnięty nożem - kto ?
Aiden 'rzuca się' na Viktorię ?
Niby słychać jak Viktoria mówi ' jesteś Amanda Clark' ale czy na pewno w tym kontekście-a może tak to złożyli żebyśmy tak własnie myśleli...?

Jakieś pomysły co do FINAŁOWEGO odcinka ??

ocenił(a) serial na 6
Libra666

Widzieliście zajawkę nowego odcinka ??

Spoiler:
Jak myślicie kto tam się całuje - Aiden z kimś innym niż Em ?
Charlotta wybija szybę w samochodzie.... zakładam,że tego kolesia wynajętego przez Victorię, Em bije się w z nim w tej chatce i dostaje w nogę jakiś zastrzyk...Viktoria coś knuje
Ktoś w jasnej koszuli (Jack ?) jest ciachnięty nożem - kto ?
Aiden 'rzuca się' na Viktorię ?
Niby słychać jak Viktoria mówi ' jesteś Amanda Clark' ale czy na pewno w tym kontekście-a może tak to złożyli żebyśmy tak własnie myśleli...?
Conrad idzie pod sąd...
W 13 s zajawki widać jakąś nowa postać - młody mężczyzna w dłuższych włosach - może to jego Em odwiedza w psychiatryku.

Jakieś pomysły co do FINAŁOWEGO odcinka ??

ocenił(a) serial na 7
Libra666

Chyba to jest ta scena w basenie z Aidenem i Emily. Bo kiedyś był zwiastun 3 sezonu, gdzie chyba był ten urywek. Gdyby miało nie być 4 sezonu to pomyślałabym, że Emily zginie właśnie przez ten zastrzyk, ale przed tym ukończy swoją misję w jakiś epicki sposób.

Libra666

Tak, to się całuje Emily z Aidenem. Czuje, że dużo będzie się działo. Przez promo i sneak peek już się nie mogę doczekać poniedziałku ;-)

ocenił(a) serial na 9
Libra666

Moim zdaniem to nie jest takie nieprawdopodobne, że Victoria odkryła tożsamość Emily, bo już od dawna węszy, a teraz myślę, że zdobyła kolejny dowód w postaci testu DNA i nie zgadza się DNA Carla i Charlotte, a gdyby Amanda była prawdziwą Amandą to by sie musiało zgadzać jako rodzina, chyba ;p Nie wiem czy to zrozumiałe ;p ciekawe jak to rozwiążą i kim jest ten koleś, albo ma jakąś obsesję albo to jakiś przybrany brat Ems czy coś ;)

ocenił(a) serial na 6
pan_dziobak

Pewnie,że nie jest nieprawdopodobne - wręcz zaskakujące,że tak długo jej to zajęło...:] Ale to tylko serial i zajawkę mogli ustawić w taki sposób....;)

Libra666

Dokładnie :D

Śmieszne jest to, że w pierwszym sezonie od razu ją rozpoznał ... PIES! :D

ocenił(a) serial na 9
Libra666

No to prawda, długo jej zajęło ;) jak odtworzyłam jeszcze raz trailer następnego odcinka to słychać jakby to zdanie Victorii było z 2 różnych wypowiedzi tak mi się przynajmniej wydaje, pewnie to ustawione jak wszystko w zwiastunach

ocenił(a) serial na 7
clara_alonso_

https://www.youtube.com/watch?v=KW4hRCmi10Q Pierwszy sneak peek :D

clara_alonso_

Informacja. UWAGA SPOILER !!! UWAGA SPOILER !!! UWAGA SPOILER !!! UWAGA SPOILER !!! UWAGA SPOILER !!! UWAGA SPOILER !!! UWAGA SPOILER !!! UWAGA SPOILER !!! UWAGA SPOILER !!! UWAGA SPOILER !!! UWAGA SPOILER !!! UWAGA SPOILER !!!

Panna Thorne i jej dawna teściowa mają bitwę z niesamowicie wysokimi stawkami aż do końca. Jak Nayar zapowiada: "Emily i Victoria mają sceny w finale, które oszołomią widzów... i występy , które dały Emily [Vancamp] i Madeleine [Stowe] w tym są po prostu dobre" . Również teraz kiedy Aiden wie, że Pascal był zaangażowany w morderstwo ojca "Nie mogę się doczekać, aby ludzie zobaczyli jak Aiden kończy starając się uzyskać rozwiązanie dla samego siebie i dla Emily". - mówi Nayar. Szef serialu dodaje, że Daniel będzie chciał powrócić do szkockiej, ponieważ, cóż "Będzie w niebezpieczeństwie pod koniec sezonu"

ocenił(a) serial na 10
clara_alonso_

Myslę, że te słowa "you are Amanda Clark" nie są adresowane do Emily. Zapewne Vicky desperacko oskarży o bycie Amandą kogos innego. Wiem, że to głupio brzmi, ale to moje pierwsze skojarzenie.

Kolejnym moim skojarzeniem było to, że pokrzyżują Ems plany.

Na tym etapie możemy się tylko zastanawiać nad resztą, pewne jest jednak, że to będzie najbardziej spektakularny finał.

ocenił(a) serial na 6
clara_alonso_

Ten koleś wynajęty przez V. dźga kogoś nożem..., Aiden dusi V. hmmmm może właśnie przez to,że ta nasłała tego gościa z chatki na Em.

ocenił(a) serial na 6
clara_alonso_

Sneak Peek 2
https://www.youtube.com/watch?v=QUhZxWxSKkI

ocenił(a) serial na 10
Libra666

A jednak wie, że Emily jest Amandą... Kurde. Jak to się teraz potoczy? O_o