PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21095
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

Myślicie,że będzie sezon 4ty czy historię definitywnie zakończą w tym sezonie.Pamiętam jak powstał pierwszy sezon,wtedy mówiono,że każdy kolejny sezon będzie o innym motywie zemsty,a tu się okazało,że mamy już 3ci z tą samą historią.
Jak dla mnie mógłby powstać wątek z nową zemstą..Rzadko który serial odpada po 3ech sezonach.

ocenił(a) serial na 6
avosette

Jak dla mnie może być 4 sezon, bo 3 jest po prostu świetny według mnie. O ile będzie też dobry ;) Ja na początku słyszałam, że pierwszy sezon rozpoczyna się przyjęciem(?), drugi pogrzebem, a trzeci ślubem no i się zgadza

ocenił(a) serial na 7
Arlett_a

To czwarty mógłby się rozpocząć śmiercią lub porodem. :)

CasperChase

porodem. Pogrzebem musi zacząc się piąty :)

ocenił(a) serial na 7
dona.marie

Ja nie chciałbym piątego sezonu.

ocenił(a) serial na 9
avosette

Mam nadzieję, że skończy się na 3 sezonie, bo ile można to samo wałkować. A czy będzie 4 sezon dowiemy się pewnie przed końcem tego (chyba, że już zaplanowali w finał tak, że nie będzie się dało pociągnąć go dalej)

ocenił(a) serial na 8
avosette

Czytałam dzisiaj, że producenci są prawie całkowicie przekonani, że dostaną zamówienie na 4 sezon. Mówili, że mają jeszcze dużo historii do opowiedzenia. Jak dla mnie to bardzo dobrze, jestem pod wielkim wrażeniem tego serialu :)

Justeenqa

Mają dużo historii do opowiedzenia związanych z wątkiem Emily czy jakiś nowy motyw zemsty ? ::)
Jak dla mnie,to 4 ty sezon może być.Póki co,serial mi się jeszcze nie znudził.

ocenił(a) serial na 8
avosette

mam nadzieje, że i to i to :D mi ten serial sie na prawdę baaardzo podoba, a zaczęłam go oglądać nie dawno :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
avosette

Na stronie spoiler tv . pl możecie przeczytać kilka spolierów związanych co będzie w drugiej połowie 3 sezonu. A co na pytanie twoje znajdziesz odpowiedź w ostatnim pytaniu i w odpowiedzi.
Pozdrawiam :D

patrysias

Czyli w końcu będzie czy nie(dla osób, które nie chcą natrafić na spoiler)

ocenił(a) serial na 10
dona.marie

Na 80% będzie :)

Ateliee

dokładnie niech będzie góra 4 sezon

ocenił(a) serial na 6
avosette

Mam nadzieję, że wszystko zakończy się w tym sezonie, nie chce powtórki z 2 sezonu gdzie serial staczał się po równi pochyłej i w każdym odcinku wiało nudą, aby tylko przeciągać. 3 sezon jest rewelacyjny i takim mocnym akcentem mogliby zakończyć tą zemstę w jakiś elektryzujący sposób.