PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21095
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

Choćby rozmowa z tą lekarką, ewidentnie pokazuje, że Mr. Mathis nie jest tak oddany Emily jak chce w to wierzyć ona i część widzów. Ona zdecydowanie za dużo wiedziała. Z drugiej strony lekarka to może być po prostu przelotny romans (uleczyła jego rany, teraz ją wykorzysta), w co jednak niespecjalnie wierzę. Scenarzyści zdecydowanie zmierzają w stronę pary Jack i Emily, a robią to w kiepski sposób, bo z każdego potencjalnego partnera Ems robią skończoną gnidę (najpierw Daniel, teraz się zabierają za Aidena)
I jeszcze jedno - zepsuty nadajnik. Dlaczego? Czy to wskazuje na to, że Aiden miał złe zamiary wobec Emily, gdyby jej plan się powiódł? (może razem z lekarką coś uknuli?)

ocenił(a) serial na 10
ms_rosencrantz

To lekarka pocałowała Aidena i wydaje mi się że coś między nimi kiedyś było i ona teraz chce Aidena dla siebie i próbując wstrzyknąć coś do jej kroplówki może chciała się jej pozbyć. Ja nadal wierzę w szczere zamiary Aidena.
A co do nadanika - przecież ostatecznie dzięki niemu Aiden znalazł Emily, to jego "zepsucie" to moim zdaniem było tylko do podgrzania atmosfery

poodle4

Tez tak myślę, chociaż jak ta lekarka całowała Aidena to on niezbyt wyglądał na ucieszonego i cos mi sie zdaje, ze może być natrętna jeśli nie psychiczna i sam Aiden nie jest zadowolony, ze ona go znalazła i nie chce mieć z nia nic wspólnego. Co do Emily, myślę ze ja w jakiś sposób kocha...ale go nie znoszę :D