ale po pierwszym odcinku...uważam , ze następny serial który nie powinien powstac...chyba większych głupot nie da sie nakręcić..hmmm ciekawe, kto wpadał na taki pomysł?..W zasadzie to już jedynka była taka sobie...no ale poczekajmy...
jest super
Ja osobiście uważam, ze ten serial jest super. Nie musi sie on karzdemu podobać, ale ja nie mogę się doczekać kolejnego odcinka.
tak w zasadzie...
to ja go też oglądam......a przy okazji coś tam w domku robie...i ciekawa jestem jak się skończy
i juz koniec
jakoś spodziwałam się innego zakończenia....akcja trwała i nagle szybko się zakończyło...pozostal jakiś niedosyt....
Ale ciekawe czy nakręcą trójkę?????
Może ktoś wpadnie na taki pomysł.....
nie nie...
mi już wystarczy pierwsza część! Wg mnie była naiwnie głupia, zresztą S. Bullock ma do tego tendencje... ale wszystko może się sprzedać!
hmmmm
Wiesz tu chodzi o polski serial, a nie o Miss Agent:)) Choć wyczytałam, że zamierzają nakręcić 2!!! Ale w to bym nie wierzyła, ona (Sandra ) na to nie pójdzie:)) Znam ją za dobrze:))
ha ha ha
Masz rację... Dałem ładnie ciała! Na moje szczęście nie oglądałem też tego serialu..
pozdrawiam
może to i racja
bo znowu bedzie długa akcja o przygotowaniach i nagle konie...trochę to bez sensu.....