PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=12034}
5,0 7,5 tys. ocen
5,0 10 1 7459
Zostać miss
powrót do forum serialu Zostać miss

ten serial jeszcze raz puscili na Polsacie! Robimy prosbe? :)

max_c

nie jesteś sam ! ja byłeem pewny że bewdzie bo puszczaja od początku miodowe lata, pensjonat pod różą i dzikiego na wakacje to byłem pewny ż ezostać miss też a tu nic ! fak ju trzeba możemy zrobić prośbe tylko komu i jak ją wyślemy ?

ocenił(a) serial na 10
duff_230

No ja bym też chciała, żeby powtórzyli "Zostać miss"...:P To jest nas już 3:D co robimy?

marcelinka_malinka

Chyba nic nie zdzialamy we trojke :) Pozostaje czekac az puszczą to w roku szkolnym lub w następne wakacje...

max_c

Tak dawno już go nie oglądałam. Chciałabym, żeby jeszcze raz go puścili. Mogliby wyemitować 1, a zaraz potem 2. Ten serial ma w sobie to "coś". No teraz trzeba tylko czekać. Zamiast np. rodziny zastępczej o 19:30 mogliby dać "Zostać miss". To extra pora.

max_c

Ja też ja też! :P strasznie lubiłam ten serial :D

max_c

jeszcze ja!:) serial super na wakacje, ale na zimę też sie nada:D

ocenił(a) serial na 10
max_c

Serial leci na Polsat Zdrowie i Uroda we wtorki o 19,45. Dzisiaj był 1 odcinek :P

kardines2

Jezzzu dzięki!!!! Szkoda, że pierwszy odcinek mi przeleciał, ale pozostałe obejrzę! Chwała tobie za informację! :)

max_c

http://polsat.com.pl/oferta/news?inf=100000290&nr=2&prv=pndpYXQgd2Vks3VnIEJ1bmR5 Y2g=&plus=3
Szkoda, że pora beznadziejna :/ Nie ma szans żebym obejrzała choć jeden odcinek. 12:00 - ale wymyślili...

violet_bunny

Ja też chcę powtórkę... albo niech zrobią trzecią część! Bo Misski też mogą się znudzić ;D

MsJustysia

Kurczę o 12 beznadziejna pora. I to codziennie ;( Byłbym wniebowzięty gdyby dali to zamiast tych porąbanych debili - Bundych - o 14.30 :(