poza tym rozbraja mnie ten serial, jak go oglądam wiję się po dywanie ze śmiechu!!! jest naprawdę odjazdowy, szczery i bez ogrudek z resztą jak każdy amerykański serial
Mi też się podoba średni brat Malcolma Jak masz na imię bo ja mam na imię Ramona
Mi też się podoba średni brat Malcolma Jak masz na imię bo ja mam na imię Ramona
On mi się śni i jest boski tylko czemu taki stary teraz a na serialu taki młodziutki!!!!???? W rzeczywistości to Malcolm jest starszy od Reese'a o rok!! ale Reese i tak jest cudny! :D
serial rzeczywiście jest świetny, ale najlepszy jest Dewey - taki świetny gówniarz, który się tylko pałęta pod nogami......... w ogóle serial jest cudowny
Aaaaa tam. Najlepszy jest najstarszy:) chociaż Reese tez moze być ale jednak Francis troche mi przypomina Orlanda Blooma i tak mi sie jakos miło kojarzy;)
niom przystojniak ale polsat przygotował niespodziankę- JUZ GO NIE BEDA WYSWIETKAC!!!! tak jest z najlepszymi filmami......
Nie świrujcie, on ma troche za szeroki zgryz i gupkowatą fryzurę. Mały "Djułi" jest najlepszy! Szczególnie jako mumia. A Malcolm przypomina zupełnie mojego kolegę. Dlatego go tak lubię! Francis jest taki sobie.
Chociaż i tak najbardziej dołujący jest kolega Malcolma na wózku. Fuj!
Ale serial mój ulubiony! Czasem nawet uciekam ze szkoly, zeby zdążyć na 14.15!