PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=478253}

iCarly

2007 - 2012
6,7 11 tys. ocen
6,7 10 1 11093
iCarly
powrót do forum serialu iCarly

chodzi mi o ten odcinek co sie okazuje ze sam sie buja we Feredim .. lecialo juz w polsce ? bo mnie juz rozsadza na sama mysl o tym ze ja tego jeszcze nie widzialam .. bo to takie dziwne .. sorki ale ja wole jak byl z carly .. bo fajnie bylo jak sam z fredim toczyli wojny a tu taka zmiana ! .. WoW ! ; )

Alice12Miley4love

jeszcze go nie było w Polsce. Ja jestem za Seddie. To, że może będą razem nie oznacza, że przestaną się kłócić. To przecież Sam i Freddie... xD

ocenił(a) serial na 8
Lunona_2

bedzie 24 stycznia (seddie!!) niestety beda razem tylko przez 5 odcinkow :( widzialam po angielsku

ocenił(a) serial na 8
Alice12Miley4love

Mi też się bardziej podobało jak Freddie i Carly byli razem. Wolałabym, żeby Sam się zakochała w kimś innym i to ukrywała przed nimi.

Alice12Miley4love

JA tam wolałam Seddie i chce zeby do siebie wrócili.. Carly byla szczesliwa jak byli razem

beeti95

Ja jestem całym sercem za Seddie, ale jak Dan zrobi inaczej to niech Sam będzie z Bradem, fajny z niego chłopak.
A w ogóle to wiecie, że niektórzy chcieliby, aby Carly albo Sam była z.... Gibbym!!!! No ja nawet największemu wrogowi bym nie życzyła Gibby'ego!... ;p