PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=770796}
4,4 1,5 tys. ocen
4,4 10 1 1467
Dzień Dobry TVN
powrót do forum programu Dzień Dobry TVN

To nie takie złe!

użytkownik usunięty

(Uwaga, kontrowersyjna opinia)

Niespodziewałem się, że ten program ma jeszcze poziom po latach, ALE MA.
Tematy omawiane to ruletka czasami nudne, a czasami ciekawe. Ogólnie to może nie jest to taki sam poziom programu jak 7 lat temu, ale nadal trzyma się solidnie. Można powiedzieć, że te 3 godziny to strata czasu, jednak w tych czasach nie ma nic ciekawego w tv, na dodatek to już przynajmniej lepsze niż PnŚ, ponieważ nie ma takiego typowego bla bla bla ciąża, bla bla bla chcemy być trendy bla bla bla. W mojej opinii wolę oglądać coś co nie zawsze trafia z tematami, ale często nadal trafia, niż takie trajkotanie na lewo i prawo i marna próba odbudowania bardzo dobrego klimatu "Kawy czy Herbaty" po tym kiedy PnŚ zastąpiło ten program, a jak już mówię o Kawie czy Herbacie, to DDTVN u mnie ma plusa za to, że mi bardzo przypomina ten program przez tą "skromność" i otoczenie, które się nie zmieniło. Ja się bałem, że kiedy włączę ten program po latach to zobaczę kompletnie inny program, ale jednak się wszystko zachowało (oprócz loga i bumperów, ale to było oczywiste, że się zmienią, bo żaden program by tak długo miał tą samą grafikę). Co ciekawe, że DDTVN ma na google 21%, a PnŚ 73%, widać, ze tutaj propaganda TVP zadziałała (w sumie to memy również xD), ale ogółem to propaga była największym znacznikiem tego, choć DDTVN jest o wiele lepiej przeprowadzonym porannym programem. Pozdrawiam, tyle mam do powiedzienia d:

użytkownik usunięty

Poprawka: jednak się sporo zmieniało, ale klimat show pozostał ten sam, a więc szanuję i tak.