Wygląda na to, że platformy streamingowe nie mają już nic ciekawego do zaoferowania. Widać, że Netflix ma z tym największy problem. Albo reality show, albo komedie romantyczne, albo biografie sportowe. Osoba odpowiedzialna za emisję tego g... na musi mieć okropny gust, olbrzymie ego i oderwanie od rzeczywistości. Jest ogromna ilość tematów, które są interesujące dla widzą, który chciałby zrelaksować się przed telewizorem. Niestety platformy najczęściej z nich nie korzystają. Jak dla mnie, gdy podobny reality show mogę obejrzeć w telewizji to ogromna porażka. Oczywiście, każdy ma prawo oglądać to co mu się podoba, jednak sądzę, że jest zbyt mała różnorodność. Jeżeli to się nie zmieni, będę zmuszony odejść do konkurencji.
Ty komentujesz serial czy platformę??zapłaciłeś za netflix i teraz żałujesz czy jeszcze inny ból D.py,nie podoba się to idź do konkurencji
Komentuję i portal i Netflix. Konkurencję już mam, nie jest lepsza, ale Netflix stał się ostatnio najgorszy. Jednak jest rzecz, która jest jeszcze gorsza. Ktoś to g.... no ogląda. Czyżby Ty?