PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=613456}
5,4 96  ocen
5,4 10 1 96
Alpha Prime
powrót do forum gry Alpha Prime

gra jest po prostu zbyt trudna...nawet path 1.3 niewiele pomaga...nieproporcjonalnie wysoki poziom trudności zabja grywalność tej gry...a szkoda

Owenyeates

Etam, gra wcale nie jest trudna, po prostu trzeba używać osłon a nie iść bez namysłu jak Rambo.

ocenił(a) grę na 7
Owenyeates

na najniższym poziomie trudności jest jest na średnim w innych grach :) i trzeba używać dużo hubardium (tego spowalniacza czasu) - zwłaszcza że jest go pod dostatkiem.

ocenił(a) grę na 5
Owenyeates

Tak, masz rację. Gra jest dość trudna. Próbowałem grać na najwyższym poziomie trudności, ale gra była szarpana, ginąłem co chwila. Zmieniłem na normal, też wymagająca, trzeba ostrożnie.

użytkownik usunięty
Owenyeates

Niezła gra, szczególnie chwycił mnie za serce poziom na powierzchni asteroidy, baaaardzo mi to przypominało Half-Life'a. Faktycznie celność przeciwników na normalu jak w innych grach na najwyższych poziomach trudności, ale osobiście bardziej doskwierał mi ciągły brak amunicji, szczególnie do karabinu, który był najbardziej użyteczny. Ten poziom trudności też mocno nierówny, ostatnie 3 rozdziały były paradoksalnie proste, a boss to już w ogóle ppierdółka (na co tyle amunicji nam dali przed walką?). Ogólnie bawiłem się świetnie. W dzisiejszych czasach gdy fpsy praktycznie wymarły, a jak już powstanie to jakiś gwniany sandbox, w które nie da się grać, to taka perełka jest jak wybawienie, fajnie że tyle shooterów z dalszego planu z tamtych lat nie ukończyłem, będzie teraz w co grać.

ocenił(a) grę na 7
Owenyeates

z tego co wywnioskowałem z gry w jakimś stopniu to poziom średni jest wymagający