PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611072}
8,0 16 tys. ocen
8,0 10 1 16156
Battlefield 3
powrót do forum gry Battlefield 3

Słaba gra 2/10

ocenił(a) grę na 2

Ta gra jest po prostu żałosna...
-Fabuła do nie powiem czego
-Gameplay też taki
-Grafika jest na bardzo dużym poziomie ale na PC jest fatalna

mariiox

Niektorzy wola strzelac z Drewna, a inni z czegos co przypomina bron. :)

ocenił(a) grę na 9
DyzioLFC

NFS The Run nie ma takiej samej grafiki. Owszem ma ten sam silnik, ale grafika jest gorsza niż w BF3. Ja uczestniczyłem w akcji zabicia Bin Ladena. Gówno tu kogoś obchodzi jakie masz osiągnięcia sportowe. Nie wiem co próbujesz udowodnić, ale coś ci nie wychodzi i pogódź się z tym, że argumenty to są prawdziwe informacje (fakty), a nie jakaś bzdura która krąży w twoim umyśle.

użytkownik usunięty
Karahov

"Ja uczestniczyłem w akcji zabicia Bin Ladena."
Jak się dostałeś do SEALs?

ocenił(a) grę na 9

To była ironia :)

użytkownik usunięty
Karahov

Nie wierzę. Przyłapałem Cię na tym, że się przyznałeś do bycia w navy SEALs, a teraz próbujesz się wymigać w tak banalny sposób od odpowiedzi? Nie pozbędziesz się mnie tak łatwo. Wymyśl lepszą wymówkę!

reevox

"Jest przełomowe ,żadna gra nie ma takiej grafiki i tak realistycznego systemu zniszczeń. " Tak, racja. Ale zwróć uwagę że grafika w bf3 ładnie wygląda, ale brakuje jej wiele do ideału, przez liczne bugi, i przenikalność obiektów. A model zniszczeń w BFBC2 sprawował się o niebo lepiej
"odsmażany kotlet w postaci Capitana Price i innych , fantastyczna , oryginalna fabuła" MW3 pod względem fabularnym zamyka całą serie, i dziękujmy Bogu za to!
Seria Modern Warfare to trylogia kontynuująca historie poprzednich części więc powtarzalność postaci takich jak Price, Soap etc. nie jest niczym dziwnym ani niczym złym. Co do fabuły BF3 i MW3 , powiedziałbym że obydwie gry mają ją mierną i w tej kwestii mogą sobie rękę podać. Jednakowoż single , lepszy jest w MW3 , głównie przez to że jest dłuższy, intensywniejszy i nie widac co krok skryptów, bo tutaj chyba każdy gracz przyzna mi racje; Kampania w BF3 ma najgorzej ukryte skrypty ze wszystkich fpsów ostatnich kilku lat EVER! Ale multi ma miodzio :)
A co do grafiki, to trzeba przyznać i to otwarcie że stary silnik coda, powinien zakończyć żywot już przy MW2. Chociaż treyarch w Black Opsie i tak dużo z niego wycisnęli, to w MW3 grafika robi krok w tył względem takiego właśnie Black Opa. Bo piksele biły po oczach. Mam nadzieje że w kolejnych częściach engine zostanie zmieniony. Bo model rozrywki mogą zostawić ten sam. Taka moja opinia :)
Korzystając z okazji chciałbym krótko skomentować słowa pana Dyzia o BF3 "Grafika jest na bardzo dużym poziomie ale na PC jest fatalna".
Mój komentarz: hahahahahahahahahahahahahaha

użytkownik usunięty
N4f4l3m

"Kampania w BF3 ma najgorzej ukryte skrypty ze wszystkich fpsów ostatnich kilku lat EVER!"
Zgadzam się w 100%. Już na samym początku, kiedy w pociągu nie można zdjąć koleżki shotgunem, moja reakcja to - WTF?!
No i też to, że grę można przejść w parę godzin. Porażka.

ocenił(a) grę na 10
DyzioLFC

Kolejna nędzna prowokacja fana CoDa, a argumenty wręcz powalają. xD Szkoda mi cie...

"Oprócz tego gram w wieku 16 lat w IV lidze czyli nie jest tak źle. To że byłem w poprzednim roku 6 pod względem fragów w całej Polsce to według mnie duże osiągnięcie." - Tak bardzo duże, a w co grasz, bo jeśli w CSa albo CoDa, to nie jest to żadne osiągnięcie...

ocenił(a) grę na 10
DyzioLFC

Składnia zdań jak u cudzoziemca, który od pól roku czy się j.polskiego.

ocenił(a) grę na 10
DyzioLFC

Jeżeli grasz na low w 600x800 to się nie odzywaj, odpal grę na ULTRA FULL HD i dopiero napisz, że grafika jest fatalna hahahah.

ocenił(a) grę na 8
DyzioLFC

Obvious troll is obvious

ocenił(a) grę na 10
DyzioLFC

Grafika jest dużo gorsza niż na xboxa, ponieważ została specjalnie okrojona, aby dał radę ją pociągnąć.Mnie osobiście kopara opadła, jak ją odpaliłem na PC, w FULL HD na 37" z opcjami na HIGH:)
Szczególnie zaje....e wyglądają wybuchy budynków,aż kurz chcę się z czoła ścierać:P
Lepiej zainwestuj w grafikę a nie głupoty piszesz......Pewnie na 5-letnim laptopie w nią grałeś?Ja też bym w takim przypadku, się zniechęcił:)

ocenił(a) grę na 8
wojciechowski2610

Pan DyzioLFC to czysty troll. Apeluje o zaprzestanie dokarmiania tego użytkownika.

ocenił(a) grę na 9
DyzioLFC

Ty ignorancie i patalachu zarazem. Pewnie masz pegasusa i zal ci ze inni graja w to. Nawet nie gralew skoro tales 2/10. Spal sie w piekle

DyzioLFC

Nie karmić trolla.
O ile można się zgodzić, że singiel jest słaby, to reszta zarzutów jest z dupy. Gameplay jest zły? Dobre. Grafika na PC fatalna? Sorry, ale jest aktualnie najlepsza i przebija oba Crysisy i Wiedźmina 2 (choć tutaj mógłbym zmienić zdanie).

DyzioLFC

Mam dla Ciebie rade :)

Radzilbym wystawic "to cos co pewnie uwazasz za komputer" przed dom, (moze bedziesz mial szczescie i smieciarze zabiora) i zainwestowac w nowy komputer ktory bedzie obsulgiwal BF3 tak jak powinno sie w niego grac. Zobaczysz Gameplay twoj - zwieksza sie fps z 5, Textury bedziesz mial hd, i wtedy docenisz BF3. :D

Pozdrawiam, i wspolczuje twojej kopii BF3