PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611072}
8,0 16 tys. ocen
8,0 10 1 16188
Battlefield 3
powrót do forum gry Battlefield 3

Pogralem juz troche i....narzekac nie moge. Multiplayer jak zawsze swietny, a kampania
nie jest taka zla jak sie wszystkim wydaje. Jest jeszcze troche bledow z animacja, ale
to zostanie naprawione w najblizszym czasie.

Multi do latwych nie nalezy. Jako fan serii bad company w ktorej jestem naprawde
dobry, grajac w bf3 na poczatku niezle dostawalem po dupie. No, dobra dalej dostaje,
ale juz idzie mi co raz lepiej. Trzeba sie przyzwyczaic, bo to naprawde nowa i
rozbudowana gra ( multi oczywiscie ).

Kilka rzeczy mnie irytuje jesli chodzi o multi: te nieszczesne latarki i lasery.... co to za
bzdura ? koles swieci w moja strone, a ja nic, a nic nie widze... irytujace to troche.

Kampania jak to kampania w battlefieldach... mogloby jej wg nie byc, wiec nie
narzekajcie, bo nie jest zle. kampani wystawilbym 7. Multi ? 9-10.

Szkoda, ze DICE nie zrealizowalo swoich wszystkich obietnic, a wlasnie przez to wiele
dzieci na tym forum ocenia ta gre na 5 czy nawet 1, bo spodziewali sie spelnienia
wszystkich obietnic i gre oceniaja za to jaka mialabyc, a nie za to, jaka jest.
Ale nie zmienia to faktu, ze bf3 to aktualnie najlepsza gra multi, a moder wardare 3
raczej niczym nie zachwyci.

ocenił(a) grę na 9
damian_filmweb

poświeć sobie latarką albo wskaźnikiem laserowym po oczach, poczujesz co to realizm...

ocenił(a) grę na 8
fabio

chyba znowu czegos nie zrozumiales. swiecac ci laserem lub latarka po nogach, rowniez cie oslepie ? chyba nie.

ocenił(a) grę na 9
damian_filmweb

przy dużych odległościach światło się trochę inaczej rozchodzi, nikt cie nigdy nie oślepił "długimi"...

gram właśnie w MW3, przeszkadzasz mi...

ocenił(a) grę na 8
fabio

oj, juz nie gadaj bzdetow, bo czytac tego nie moge.

To fajnie, ze grasz w MW3. BF3 pewnie za trudny.

ocenił(a) grę na 9
damian_filmweb

w MW3 jest więcej akcji...
BF3 może poczekać...

ocenił(a) grę na 10
fabio

Gra w MW3?, no to albo kłamie, albo pobrał z Torrentów pirat cholerny, przecież premiera jest dopiero 8 listopada...

ocenił(a) grę na 8
salamandra95pl

pre-order :) Ale patrzac na jego wiedze o grach, to predzej pobral niz kupil.

ocenił(a) grę na 9
damian_filmweb

jeśli gram przed premierą to znaczy że nikt nie zadał sobie trudu żeby gre skutecznie zabezpieczyć...

backupy są wliczone w koszta tego biznesu, podobnie jak rynek gier wtórnych który również generuje straty mimo że jest legalny!

ocenił(a) grę na 8
fabio

czyli zwyczajnie kradniesz. dlatego xboxa kupisz. teraz juz jasne, piracie.

ocenił(a) grę na 9
damian_filmweb

rozumiem że słowo pirat ma mieć znaczenie pejoratywne, chanku mudi?

możesz podać choć jeden paragraf? skuteczny paragraf bo sąd stwierdzi niską szkodliwość czynu...

ocenił(a) grę na 8
fabio

niska szkodliwosc ? widze, ze znajomosc prawa to u ciebie tak samo jak ze znajomoscia gier i konsol. Pobierajac z internetu gry zwyczajnie kradniesz i bedziesz sadzony tak samo jakbys ukradl ta gre ze sklepu.
Jak myslisz, ze uratuje cie fakt, ze wielu tak robi, to sie zdziwisz.

Nie dosc, ze oceniasz gra na 10, to jeszcze masz czelnosc ja krasc... masz tupet.

ocenił(a) grę na 9
damian_filmweb

paragraf! think mudi, think...

ocenił(a) grę na 8
fabio

to raczej tobie polecam pomyslec, bo po raz setny piszesz farmaznony :))

ocenił(a) grę na 9
damian_filmweb

przykre, mudi jednak nie zna paragrafu!

ocenił(a) grę na 8
fabio

a ja ci jeszcze polece zapoznac sie z pisownia tego nazwiska :))

ocenił(a) grę na 9
damian_filmweb

w twoim przypadku pisownia nazwiska jest jak najbardziej właściwa...

Hank Moody często popadał w konflikt z prawem, błyskotliwy i inteligentny , w dupie ma prawo i wszelkie zasady ...

ocenił(a) grę na 8
fabio

Znow chlopcze piszesz o sobie. Masz w dupie prawo, policje i wszelkie zasady, bo kradniesz jak pospolity zlodziej. Pomysl zanim cos napiszesz PROSZE !!

ocenił(a) grę na 9
damian_filmweb

paragraf mudi, bo jak na razie pomawiasz mnie tylko!

ocenił(a) grę na 8
fabio

oj, chlopcze ciezko z toba, ciezko.

ocenił(a) grę na 9
damian_filmweb

na nic zda się ad personam gdy wiedzy brak!

"Pobierajac z internetu gry zwyczajnie kradniesz i bedziesz sadzony tak samo jakbys ukradl ta gre ze sklepu. "

pokrętne rozumowanie, stosowny paragraf wiele by wyjaśnił...

ocenił(a) grę na 8
fabio

hmm nie wiem, czy ty jestes chory na glowke, czy poprostu nic w niej nie masz, ale wiem jedno: nie zamierzam sie bawic z kims niezrownowazonym psychicznie.

Jesli zamirzasz cos pisac, pomysl zanim to zrobisz. A to, ze nie wiesz, ze popieranie gier rowna sie kradziez, to pewnie twoj mlody wiek.

ocenił(a) grę na 9
damian_filmweb

"popieranie gier rowna sie kradziez"

możesz rozwinąć tę myśl?

ocenił(a) grę na 8
fabio

tak, tak pobieranie. Jestes na tyle zalosny i czepiasz sie literowki ? Koles, nie masz pojecia o grach video, uwazasz, ze xbox jest lepszy, bo ocena 3 exclusivow jest minimalnie wyzsza od tych na ps3, gadasz cos 3 po 3, wiec jedyne co moge zrobic to zyczyc ci powodzenia w dalszej nauce i poznawaniu swiata.

ocenił(a) grę na 9
damian_filmweb

jesteś uroczy kiedy się denerwujesz, a paragrafu nadal nie potrafisz przytoczyć, niektórym nie wystarcza: "a tata marcina powiedział..."

"pobieranie gier rowna sie kradziez" - paragraf?

ocenił(a) grę na 8
fabio

nienormalny jestes ? myslisz, ze zacytuje ci paragrafy, bo znam je na pamiec ? Pobierasz cos, czyli kradniesz - zobacz sobie na necie zamias robic z siebie takiego idiote.

ocenił(a) grę na 9
damian_filmweb

skończyłem MW3 przed premierą...

pomawiasz mnie o kradzież, więc przynajmniej powinieneś znać podstawy prawne, chyba że wystarcza tobie "a tata marcina powiedział..."

ocenił(a) grę na 8
fabio

czyli jestes kolejnym bucem probujacym wymigac sie od odpowiedzialnosci. Prawo polskie jest dziurawe jak ser, wiec teoretycznie tylko udostepnianie czyni cie lamiacym prawo. Jednak w innych krajach, np. USA, pobieranie filmow i gier to nic innego jak zwyczajna kradziez, wiec ty mi tu nie pieprz takich bzdetow, bo kompromitujesz sie jak dziecko, ktorym pewnie jestes.

Wiec, tak, czy inaczej- jestes bezczelnym zlodziejem.

ocenił(a) grę na 9
damian_filmweb

"Prawo polskie jest dziurawe jak ser"

czy tę myśl możesz również rozwinąć, czy Polska to kraj bezprawia?

"Jednak w innych krajach, np. USA, pobieranie filmow i gier to nic innego jak zwyczajna kradziez"

mudi! w Polsce można czy nie można? ew. paragraf poproszę!

ocenił(a) grę na 8
fabio

bezczelny frajerek z ciebie nic wiecej. A na dodatek zlodziej. Jak ja nie lubie takich ludzi. Jak juz wczesniej napisalem, nie zamierzam wchodzic w dyskusje z kim takim, wiec zyj w swoim swiecie, kradnij i badz zadowolony, ale kara cie nie ominie :))

I zeby taki gowniarz byl na tyle bezczelny, zeby pisac, ze sciaganie za darmo czyjejs pracy, setek godzin i pieniedzy, to nie kradziez. Zal mi cie szczylu.

A nazwiska dalej napisac poprawnie nie umiesz.

ocenił(a) grę na 8
damian_filmweb

Ale co tu sie dziwic. W koncu oceniles film bruno na 10....

ocenił(a) grę na 9
damian_filmweb

"nie zamierzam wchodzic w dyskusje z kim takim"

kiedy się denerwujesz robisz literówki, niepotrzebnie!
chcę się tylko dowiedzieć czy istnieje stosowny paragraf na ukończenie MW3 przed oficjalną premierą? jaki otrzymam wymiar kary? kiedy będzie mi przysługiwało warunkowe zwolnienie? czy będę siedział w więzieniu o zaostrzonym rygorze z prawdziwymi zbirami(mordercy, gwałciciele...)? co na to "tata marcina"?

ocenił(a) grę na 8
fabio

hmm patrzac na to co piszesz, to raczej ty masz do czynienia z tata marcina. Moze kiedys, ktos zmieni te twoje paragrafy i beda scigac takich zlodzieji.

ocenił(a) grę na 9
damian_filmweb

dobranoc mudi...

ocenił(a) grę na 8
fabio

dobranoc, juz pozno, a ty jutro rano do szkolki wstajesz :)

ocenił(a) grę na 9
salamandra95pl

...skończyłem, pycha!

MW3 - 10/10