No zapewne sam tam zapierdzielasz skoro wiesz jakie tam są stawki.
PS. Dobra tylko się posraj dzieciaku z porażeniem mózgowym. Niezłą bekę cisnę z twojej arogancji. :) Twój poziom to dno i 5 metrów mułu.
to nie ja się wychwalam, że mama mi kupiła peceta i konsole tylko ty. Pewnie tupałeś nóżką, że chcesz i to i to nołlajfie z pryszczami?
Sam frajerze na to zapracowałem, a pryszczatym sku.rwysynem jesteś ty. Pecetowiec pieprzony idź i graj na swoim 1 gb złomie bo gówno się znasz śmieciarzu.
gówno to ty się znasz, przypominam twoje zdanie " każdy szanowany gamer wie, że nie liczy się grafika tylko zabawa". lelum polelum, ni z gruchy ni z pietruchy, ni przypiął ni przyłatał, jak już brakuje mu argumentów że nowe konsole nie będą zapewniać zbyt dobrej grafiki to pieprzy że grafika nie jest najważniejsza hahahah. Właśnie to zdanie przekonało mnie , że jesteś debilem.
Ty idioto jak byś czytał ze zrozumieniem palancie to byś wiedział iż napisałem, że najnowsze konsole mają świetną grafikę, lecz to nie jest ważne, żeby cieszyć się grą. Mam ci frajerku napisać drukowanymi literkami, żeby dotarło do twojej głupiej czaszki kretynie ?
Tym postem pokazałeś jakim ch.ujem trzeba być żeby nie kumać tak prostych rzeczy hehe zarzucasz mi rzekomy brak argumentów, a sam podajesz jakieś bezsensowne cytaty jakiegoś debila bez źródła.
Zrób przysługę światu i powieś się to będzie jednego kretyna mniej. Tacy jak ty tylko siedzą przy marnym złomie i udają specjalistów hahaha spie.dalaj gimbusie bo mi cię żal.
Na koniec ci napisze że playstation 4 wyświetlają gry w 1080p idioto i co zjarało flecie brudny ? Zajrzyj na stronę ps4 to się dowiesz.
Szach-mat sku.rwielu przegrałeś. Bez odbioru.
w 1080p chyba w twoich snach w twojej chorej głowie... co ze tępol, te twoje gówniane konsolki nie radzą sobie z tą rozdzielczością co na pc już jest standardem. Battlefield 4 jest w full hd? Call of duty ghost jest w full hd? dead rising 3 jest w full hd? Coraz więcej gier jest zapowiedzianych w niższych rozdzielczościach, wystarczy poszukać (chyba jesteś na tyle głupi, że tego jednak nie potrafisz)
Ale będzie jak Sony usprawni konsole, spokojnie. Chyba ci się pomyliło z Xboxem one bo jest gorsza. Póki co to ty masz chorą głowę. Jesteś dzieckiem full hd hahaha żal mi cię, ja w przeciwieństwie do ciebie ma życie realne, a nie pieprzenie o grach. Kończę tą dyskusje z tobą bo nie ma sensu tego ciągnąć. Ty mnie nie przekonasz, a nie ja ciebie.
Pożyjemy zobaczymy jak konsole będą dawać radę w 2015.. Nie jestem dzieckiem full hd tylko po prostu full hd to jest zakichany standard a konsole jak na razie nie zapewniają tej rozdziałki do wszystkich gier. I one mają starczyć na np 7 lat??? wolne żarty. .. Na pc coraz częściej gada się już o wyższych rozdziałkach. Tymczasem nie spinaj się tak bo nigdy nie zaruchasz;) narka.
ja wychodzę z domu, nie jestem pryszczatym nerdem takim jak ty który będzie bronił swoje złomy do upadłego, zresztą czego sięt u spodziewać po człowieku używającego ciągle wulgaryzmy.. słaby charakter, niska samoocena itd, widać to po twojej pisowni:)
Hahahaha ale mnie rozbawiłeś :)
Przez internet łatwo obrażać pajacu nie ?
"sięt u" - frajerze wypominasz mi pisownie a sam piszesz jak ciota. Widac jaki z ciebie no life.
z takim prymitywem jak ty to nawet nie chce mi się sprawdzać swoich błędów w postach, no właśnie jesteś taką ciotą że obrażasz mnie przez internet, użyłeś wiele wulgaryzmów, ja nie użyłem ani jednego, hipokryto.
ty mnie pogrążyłeś? hahaahahha sam się pogrążyłeś bo tobie pierwszemu puściły nerwy a twoje argumenty były kulawe jak stary bezpański kundel, pajacu.
ahaha karta za 400 zł dorównuje tym twoim śmiesznym konsolkom które nie wyrabiają na samym swoim starcie, żenada hahaha
http://www.purepc.pl/rozrywka/gry_na_konsole_beda_ladniejsze_sprzet_za_slaby_pom oze_chmura
A ten dalej pajacuje :) Dzieciak bez życia odpisuje na post sprzed kilku miesięcy. dla twojej wiadomości to mam lepsza kartę na PC, a konsola służy do zabawy, ale co ja się będe z debilem kłócił.
wiesz że wygrałem, nie potrafisz przyznać, że obecne konsole są słabe i wiele osób jest rozczarowanych, owszem służą do zabawy, co z tego jak nie można tej zabawy ulepszać bo konsole są strasznie ograniczone i już hamują postęp technologiczny w grach.