PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=607374}
7,3 1,2 tys. ocen
7,3 10 1 1211
Brothers in Arms: Road to Hill 30
powrót do forum gry Brothers in Arms: Road to Hill 30

Świetna gra.

użytkownik usunięty

Katastrofalne strzelanie? To spróbuj wyjść na wojnie i trafić kogoś tak łatwo jak choćby w CoD, nierealne. Strzelanie jest dopasowane do tego, jak powinno wyglądać tak naprawdę. Chociaż ja nie miałem problemu z ustrzeleniem kogoś czasem nawet ze sporej odległości.

Na plus mocny dla gry na pewno nacisk na przedstawienie przeżyć wewnętrznych naszego bohatera, czego w CoD zupełnie brakowało. Nie mówiąc już o taktyce.

ocenił(a) grę na 3

Można to było rozwiązać nieco lepiej ,np latający celownik od broni który utrudniał by strzelanie .Tutaj mamy katastrofę bo z 2 metrów z thompsona wywalimy cały magazynek i nie trafimy nawet raz .

Dziś ta gra nie ma absolutnie nic do zaoferowania ,fabuła może wtedy robiła wrażenie ale dziś już nie ,grafika postarzała się okropnie i przegrywa na każdym polu z Call of Duty 2 z tego samego roku .Mało tego ta gra przegrywa nawet z pierwszym Call of Duty z 2003 .Bida z nedzą panie

ocenił(a) grę na 7

" Strzelanie jest dopasowane do tego, jak powinno wyglądać tak naprawdę. Chociaż ja nie miałem problemu z ustrzeleniem kogoś czasem nawet ze sporej odległości"

Wniosek z tego taki, że na wojnie byłbyś najlepszym snajperem.