Genialna platformówka. Grafika jest powalająca i bardzo klimatyczna. Szkoda że gra jest taka
krótka, bo pozostaje niedosyt ;/
Może się wydawać, że tematyka zombie jest już oklepana i nic nowego wymyślić się nie da, ale
okazuje się że jest inaczej. Polecam tę grę każdemu!
PS. Premiera już dawno była a oceny dać jeszcze nie można... ;/ czy ktoś może z tym coś zrobić?
Ja też już ukończyłem, wspaniały klimat i ciekawa historia, przekazana w doskonałej formie. Przed rozpoczęciem przygody przeczytałem pamiętnik głównego bohatera co pomogło wczuć się w przygodę - no i ta końcówka! Gra warta więcej niż niejedna tegoroczna premiera z "wyższej półki". POLECAM! Ode mnie będzie 10/10 <3
no ja też czytałem ten jego notatnik ;) mało takich klimatycznych gier... jeśli chodzi o platformówki to tylko limbo ją przebija. Nie wiem jak ty, ale ja na pewno przejdę jeszcze raz, bo ten post-apokaliptyczny świat przedstawiony w grze ma w sobie coś takiego, że chce się do niego wrócić ;)
Chętnie zagram w to jeszcze za jakiś czas. Szkoda, że alternatywne zakończenie odblokowuje się dopiero po przejściu na NIGHTMARE Mode a ciężko będzie nie zginąć ani razu.
ja nightmare chyba sobie odpuszczę bo na normalnym miałem już problemy :D może alternatywne zakończenie na yt ktoś wrzuci...
Ja może nawet bym się pokusił o to, że ktoś w przyszłości mógłby zrobić ekranizację, gdyż fabuła jest klimatyczna i bardzo dobra :)
gdyby nie te fatalne filmiki, ckliwa fabuła, to w sumie ok. pozatym gra jest krótka, jeden, dwa wieczory max. wygląda bardzo fajnie, ale spodziewałem sie troche więcej po tej gierce. Limbo lepsze. Jesli idze o te nowe platformówki to TRINE bije wszystko na głowe