PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=656402}
3,7 3  oceny
3,7 10 1 3
Deo Gratias
powrót do forum gry Deo Gratias

Czy ktoś w to grał? Czytałem recenzję z CDA z ubiegłego wieku i zapowiada się ciekawie :) Coś w stylu populosa, inspiracja dla black & white.

Koshara

Ja grałem. Ciekawa gra, ale mi wykrzacza w pewnym momencie niestety. Gdzieś kiedyś krążył patch do tej gry. Może to by pomogło. Lub zmiana windowsa z 7 na xp np. ;>

Dammoni

Masz oryginał na płycie, czy abandonware z internetu? Mam XP w domu, więc możliwe, że mi nie wykrzaczy. To jest strategia, tak? Recenzja (bodajże Yasia) była zabawna ale nie wyjaśniała o co chodzi w grze.

Koshara

Jesteś bogiem, kupujesz moce, masz swoich wyznawców na planecie etc.
Gra jak najbardziej do ogarnięcia (nie rozumiem dlaczego to miało by być trudne), tylko żeby nie wykrzaczała.
Chciałbym mieć oryginał, ale powiedz mi gdzie kupić. Z chęcią to kupię. Naprawdę. Gra mi się podoba, więc będzie warto. Tylko powiedz mi gdzie.
Swoją drogą właśnie z cd-a zapamiętałem tę grę. : }

Dammoni

No, to bardzo wiekowy numer cda :) Ja pierwszy dostałem z pełniakiem Dark Colony. Potem przerwa aż do końca 2000 roku. Nie mówię, że gra jest trudna, tylko niejasno opisano jej sens. Ale już czaję. Chętnie bym w to zagrał.
Myślę, że mogłoby być jedynie na portalach aukcyjnych albo w antykwariatach. Ale ostatnio dowiedziałem się, że antykwariat nie skupuje gier sprzed 2005 roku, bo są za stare :D