PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=628169}
8,0 9,1 tys. ocen
8,0 10 1 9060
Dishonored
powrót do forum gry Dishonored

8/10

ocenił(a) grę na 8

Pomysł dobry post apokaliptyczny w twej sferze jest sporo wy#ebanych gier w które grałem i tutaj zaznałem miłej niespodzianki gra mam wrażenie z pomysłu zaczerpnięta za pewne z Syberia 1 i 2 ale to takie moje domysły.W każdym razie jak na razie Fallout jest dla mnie KIng Crimson.

ocenił(a) grę na 7
sylwester_3

Akceptuj prawdę... Chwalmy pana...PurePc jedyną słuszną drogą!

Zapisz się do jakiejś sekty, najlepiej "PurePc Kamikadze Group", przysłużysz się ludzkości:)

ocenił(a) grę na 8
ocenił(a) grę na 7
sylwester_3

Chwalisz się "swoim" rozmiarem sylwestrze :) ?

użytkownik usunięty
sylwester_3

"Projektanci mówią, że to gaslamp fantasy, czyli steampunk z elementem magicznym, jednak wśród swoich inspiracjach musieli mieć miasta z okresu rewolucji przemysłowej, nieco epoki wiktoriańskiej albo antyutopii " recenzja na polygamia
I kto tu jest debilem? Klimat uniwersum Dishonored to steampunk z magią co przyznają sami projektanci. Chyba nie sądzisz, że wiesz lepiej od nich?

ocenił(a) grę na 7

Teraz wrodzona skromność nie pozwala mu odwołać się do Twojego ostatniego pytania:)

użytkownik usunięty
DIDASKALIA

A ja myślę, że się odwoła pokazując nam, że zna się lepiej na Dishonored niż jego projektanci ;p W końcu to tylko marni projektanci, co oni mogą wiedzieć o klimacie gry, którą sami stworzyli. :)

ocenił(a) grę na 8

dalej lubisz być debilem co nie ?
Zal mi takich pół debili jak ty

użytkownik usunięty
sylwester_3

Udowodniłem ci, że nie miałeś racji. Przyznałbyś się chociaż do błędu.

ocenił(a) grę na 7

Otóż to. A w dodatku sieją durną propagandę bez Jego autoryzacji. Jak mogli w ogóle zrobić grę bez konsultacji z takim ekspertem.

ocenił(a) grę na 8
DIDASKALIA

Cytuje wyrwane z kontekstu : Z kolei odsłuchiwanie oraz czytanie najróżniejszych zapisków, możliwość wyboru ścieżki czy wreszcie ogólnie posępna postapokaliptyczna atmosfera, nawiązują w pewnym stopniu do Deus Ex i Thief. Niemniej Dishonored łączy wszystkie te elementy dodając jednocześnie sporo własnych smaczków

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) grę na 7
sylwester_3

Jesteś ostatnią osobą, która ma prawo kogokolwiek pouczać, patrząc na to w jaki sposób piszesz. Zapewne musisz moje odpowiedzi wklejać do google-translate i tłumaczyć z polskiego na polski. Potem tylko klikamy głośniczek i przekaz staje się jasny. Po raz kolejny dużymi drukowanymi: W TEJ GRZE NIE MA ANI TROCHĘ POSTAPOKALIPTYCZNEJ ATMOSFERY. Zapytaj rodziców dlaczego tak Cię skrzywdzili niestosując prezerwatyw.

ocenił(a) grę na 8

Cytuje wyrwane z kontekstu : Z kolei odsłuchiwanie oraz czytanie najróżniejszych zapisków, możliwość wyboru ścieżki czy wreszcie ogólnie posępna postapokaliptyczna atmosfera, nawiązują w pewnym stopniu do Deus Ex i Thief. Niemniej Dishonored łączy wszystkie te elementy dodając jednocześnie sporo własnych smaczków

ocenił(a) grę na 8
DIDASKALIA

ocenił(a) grę na 8

Ty widział steam punk buaghhhaaa :)

ocenił(a) grę na 8

nie pisz bo szkoda czasu na takie wypociny..Ile jescze mam tłumaczyć, jak nie rozumie to do psychiatry się wybierze

użytkownik usunięty
sylwester_3

Sami projektanci mówią, że uniwersum to gaslamp fantasy, czyli połączenie stem punk i magii. Nie ma chyba większego autorytetu w tym temacie niż twórcy Dishonored.

użytkownik usunięty
sylwester_3

Myślisz, że ty i jakiś recenzent z polskiego mało znanego portalu znacie się na lepiej niż jego projektanci? To się nazywa dopiero idiotyzm. Przyznałbyś się do błędu, a nie wszystkich wokoło obrażasz, choć udowodniłem ci, że nie masz racji

ocenił(a) grę na 7

Ta cisza jest niepokojąca. Radzę od dziś uważnie rozglądać się podczas spacerów......

ocenił(a) grę na 8

http://www.purepc.pl/gry/recenzja_dishonored_pc_miks_bioshock_deus_ex_i_half_lif e_2?page=0%2C4

sylwester_3

Przeszedłem grę i niestety może Cię to zaskoczy, ale "Fantastyka postapokaliptyczna – wizja czy też konwencja traktująca o wydarzeniach BEZPOŚREDNIO po kataklizmie/apokalipsie." A w grze plaga jest cały czas, mało tego od nas zależy czy będzie większa czy mniejsza.

To że klimat przypomina post - apo, nie czyni to jeszcze gry w tym klimacie. Nawiązali recenzenci do Deus Ex i Thiefa, które też nie są post - apo, a jedynie niosą w sobie jakiś jego element.
Szczerze powiedziawszy to gra ma charakter bardzie dysotopiczny (tak jak np. Bioshock) i traktuje o rozpadzie społeczeństwa, ale nie chciałbym tu jakoś przesadzać.

ocenił(a) grę na 7
DrBrzezina

Nie warto. Ten człowiek i tak nic nie zrozumie, czemu dowodzi korespondencja powyżej.

DIDASKALIA

Czekaj, uprzedzę go z odpowiedzią żeby się trudzić chłopaczyna nie musiał:

ocenił(a) grę na 7
Ciesla

Zapomniałeś o:"dalej lubisz być debile co nie" to jego klasyk. Bez tego to juz nie to samo. Uroczy człowiek szkoda, że przestał się udzielać na własnoręcznie założonym Temacie. Bardzo miło mi się z nim korespondowało.

ocenił(a) grę na 7
sylwester_3

Bardzo logiczne zdanie. Zastanawiam się czy nie jesteś Cyganem.

DIDASKALIA

Wiem, ale chciałem spróbować. Taka misja ;)

ocenił(a) grę na 8
DrBrzezina

Gra jest postapokaliptyczna debilu.Pewno nawet nie grałes bo słabiutki syf masz i tyle i co powiesz że Fallout też nie jest ??? gówniarzu zasrany

ocenił(a) grę na 7
sylwester_3

Fallout to jednak trochę inny gatunek i owszem jest postapokaliptyczny w 100%. Jednak jeśli dla Ciebie te gry są tożsame to oznacza tylko jedno znasz się na grach podobnie jak na języku polskim.

sylwester_3

Ej. PurePC dali sprostowanie recenzji
http://vader.joemonster.org/upload/qyc/9225954eeb40180.jpg

sylwester_3

dalej lubisz być debile co nie
A tak serio to obiecywałem już tu nie pisać ale nie wyrobiłem. Już dawno mi przyznałeś rację. Teraz przyszedłem powiedzieć, że wklejając cały czas to samo i bluzgając na wszystkich pokazujesz tylko swój nadzwyczaj niski intelekt i to, że już po pierwszym komentarzu skończyły Ci się dowody na "słuszność" twojej tezy.
Pozdrawiam,
Cieśla

ocenił(a) grę na 8
Ciesla

Lecz się człowieku

użytkownik usunięty
sylwester_3

Chyba ty powinieneś się leczyć. Nikt tu oprócz ciebie nie bluzga. Nie masz żadnych argumentów, więc wyzywasz wszystkich dookoła, to naprawdę bardzo dojrzałe.

ocenił(a) grę na 8

Ach kolejny mądry co nie wie o co chodzi i się chce wykazać.

ocenił(a) grę na 7
sylwester_3

Nie zapominaj o mnie.

ocenił(a) grę na 8
DIDASKALIA

wole poczytać coś o skamielinach niż o tobie prze debilu

ocenił(a) grę na 7
sylwester_3

Zapoznanie się z historią istot o większym poziomie rozwoju niż Twój z pewnością wyjdzie Ci na dobre.

ocenił(a) grę na 8
Ciesla

bez osobowy kretynizm cechuje twoją postać.A twój anormalny wygląd podejrzewa spojrzenie władcy głupoty.

użytkownik usunięty
sylwester_3

Próbujesz pisać inteligentne słowa a nawet nie wiesz, że bezosobowy piszę się razem? :P Jak kretynizm może być bezosobowy i jak wygląd może coś podejrzewać? xD Nie spróbuj zgrywać inteligentnego człowieka, bo od razu wychodzi Twój niski poziom inteligencji :)

ocenił(a) grę na 8

Ty chyba durniu nie wiesz co to zdania stylistyczne itd.. Bez osobowe czy bez osobowy .Hahahaa idź na lekcje j.Polskie Idioto

ocenił(a) grę na 8

I nie pisz, bo kurjozalne idioctwa wypisujesz nie do#jebie.

ocenił(a) grę na 8
sylwester_3

bezosobowy autobus
bez osobowy człowiek

użytkownik usunięty
sylwester_3

Bezosobowy zawsze pisze sie razem. Człowiek może być bez osobowości, nie "bez " :D

użytkownik usunięty

"bez osobowy" :D

użytkownik usunięty
sylwester_3

Znowu błąd :D kuriozalne nie kurjozalne xD Naucz się pisać i nie idioctwa a idiotyzmy xD jaki z ciebie ograniczony człowiek

ocenił(a) grę na 8

Dokładnie to miałem o tobie powiedzieć.Ładna prowokacja, co nie?
Mowa o tobie tępy chuju.

użytkownik usunięty
sylwester_3

No to fajny z ciebie gimbus, jak tylko prowokujesz :) Nic innego w życiu nie umiesz robić :)

ocenił(a) grę na 7

Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że to Cygan.