Pomysł dobry post apokaliptyczny w twej sferze jest sporo wy#ebanych gier w które grałem i tutaj zaznałem miłej niespodzianki gra mam wrażenie z pomysłu zaczerpnięta za pewne z Syberia 1 i 2 ale to takie moje domysły.W każdym razie jak na razie Fallout jest dla mnie KIng Crimson.
Wiesz nie wiem jakie były intencje i w jakim celu prowadzisz dyskusję( może to jakiś eksperyment NASA :) ale nie warto prowadzić dyskusji z takimi ludzmi bo tylko się ich karmi i zachęca do pieprzenia głupot i obrażania innych.Przez co ten portal czasami wygląda tak jak wygląda.Zresztą nie szkoda czasu na to coś zwanego "dyskusją"
Ten portal z założenia był stracony. Nie z "własnej" winy ale z powodu tego, że mają do niego dostęp jednostki tak wybitne jak sylwuś. Cóż... ja nie czuję się ani trochę przez niego obrażony, boli mnie jedynie, że ostatnio tak mało sie udziela. Dyskusja to faktycznie za duże słowo określiłbym to:
"jarmarcznym występem upośledzonego cygana, któremu rzucam kamienie zawinięte w papierki od cukierków"
Jak dotychczas nie szkoda mi czasu, szkoda mi rodziców sylwusia bo jakiś musiał mieć.
http://www.purepc.pl/gry/recenzja_dishonored_pc_miks_bioshock_deus_ex_i_half_lif e_2?page=0%2C4
Już napisałem.Takich niedoje#bów jest tutaj mnóstwo idź pobiegaj z nimi może tam ktoś cię zrozumie skoro czytać nie umiesz.
http://www.purepc.pl/gry/recenzja_dishonored_pc_miks_bioshock_deus_ex_i_half_lif e_2?page=0%2C4
Wzdymy Ci się porobią od tego ctrl c/ctrl v i od zaspokajania podniecenia kiedy to robisz, Sylwestrze Dynało.
Spadaj idioto.Naucz się akceptować fakty związane z grą,a potem cokolwiek wypisuj.
W moim życiu odczuwałem ostatnio pustkę, już wiem dlaczego. Sylwestrze brakowało mi Twoich inteligentnych komentarzy, oraz ciągłego kopiowania i wklejania.
Dokładnie masz racje.Idiotów jest coraz więcej na FW.Niektórzy nawet nie umieją czytać i pisać.Dzieci neo co tatuś z mamusią komputerek kupiła, potem taki matoł wypisuje jeden z drugim takie kpiny, że kabaretu nie trzeba oglądać.Cóż pozostaje jedynie kiwać głową dla takich niedorozwiniętych dzieci.Co do gry też uważam że jest super szczególnie postapokaliptyczny klimat.Warto zagrać
Z kupowaniem komputera przez rodziców, to stary argument. Używany zwlaszcza przez takich, ktorym wlasnie rodzice kupili. Co robić- Polska
Właśnie dziecko.Mam tyle lat synku, że sam zarabiam na siebie.Więc mnie nie oceniaj.Bo gówno mnie znasz
Wiesz przynajmniej normalnie piszesz.A nie co ta uboga w rozum pożal się boże wypowiedzi DIDASKALIA
jak i nie tylko jego.Marna prowokacje z jego strony ale cóż.Nie każdemu rozum dano.
Każdemu dano. Nie każdy umie korzystać. Czego jesteś idealnym przykładem. Powołujesz się na czyjeś wypociny zamiast samemu zastanowić się nad znaczeniem głupiego przedrostka "post". Podpowiem ,że to nie jest poczta, ani okres przed wielkąnocą.
ps Składnia poniższej wypowiedzi jest porażająca:
"A nie co ta uboga w rozum pożal się boże wypowiedzi DIDASKALIA
jak i nie tylko jego."
Szkoda, że ominęła Cię dyskusja o filmie Bogowie Ulicy, tam też brylował. Niestety nie zrecenzowali tego filmu na PurePc więc nie miał biedaczek nic do kopiowania.
Od teraz postaram się śledzić każdy komentarz pana Sylwestra :) i proszę się z nim nie kłócić, on ma rację i koniec, a my wszyscy po prostu się nie znamy. :P Nawet twórcy wiedzą mniej od niego!
Naucz się czytać recenzji gry którą wkleiłem idioto skończony a potem pisz cokolwiek kretynie.
Owej recenzji trzeba się jak widzę nauczyć na pamięć, profilaktycznie wydrukować i powiesić nad łóżkiem. Inaczej nie ma się pojęcia o tej grze. Zbliża się remont... nie ma wyjścia w tym roku zamiast farby-tapeta z PurePC :)
Pobijasz idiotyzm w każdym calu.Spotykam i pisze z wieloma ludźmi ale ty kolego jest na 1 miejscu.Gratuluję
NIe jestem Twoim kolegą i za nic nie chciałbym nim być. A jestem w złotej ramce z numerem IP, który chciałeś wyslać policji malutki cyganku?
UUUU widzę, że marzysz o wstąpieniu do bojówki faszystowskiej. Dziadziuś był w bojówkach Bandery?
Tatus w SB?
Czy Twoje narodziny to wynik nieudanej próby opisanej przez Ciebie powyżej?
Ok rozumiem Twój punkt widzenia ale dla mnie jest to tak jak być wskazywał palcem na dziecko z zespołem downa i się z niego śmiał przy innych ludziach.A tak po za tym czytałem jego parę wpisów w innych wątkach i jest tak samo głupi jak w tym.Sam juz nie wiem czy to jakiś gimbus z lekkim upośledzeniem umysłowym(wszak umie włączyć komputer,coś tam napisać i wklejać teksty) czy jakiś tępy,młody,zakompleksiony dresik któremu się nudzi na chacie
Nie obrażaj dzieci chorych na tą chorobę. Polecam obejrzeć "Nienormalnych" Jacka Bławuta, który dobitnie pokazuje, że chorzy na zespół Downa, wykazują się dużo większym przystosowaniem społecznym od Sylwestra. Pierwsze odpada, drugie raczej też ze względu na to, że straszył mnie (w innym wątku) wysłaniem adresu IP (jak to określił) "na policję". No chyba, że on jest z tych - JP na 99% :)
Idź się lecz psycholu, puki jeszcze możesz.Takich idiotów jak ty to jest tutaj na pęczki i proponuje z nimi pisać a nie przeszkadzać .Poszukaj osób swego pokroju imbecylu jeden i nie obrażaj wieśniaku skończony bo zupełnie racji nie masz.Robisz śmietnik na FW i tyle.Wypisujesz jako masz to racje ale niestety jej nie masz.Ludzi takich jak ty powinno się wyskrobywać i to bez znieczulenia prostaku jeden.I nie pisz tu więcej bo żal czytać twoją śmieszną prowokacje.Idź synku lepiej bałwanka ulepić przynajmniej będziesz miał przyjaciela który cię pajacu zrozumie.
Ja tylko cały czas czekam żebyś udowodnił mi (podając kilka logicznych argumentów), że owej racji nie mam. Jak dotąd potwierdzasz tylko, że założyłeś temat od tak po prostu ( po przeczytaniu recenzji i przejściu gry na poziomie Easy) i kiedy pojawiają sie ludzie , którzy chcą TYLKO żebyś obronił tezy w nim zawarte, jedyne co potrafisz to ich obrażać. Ja Ciebie nie prowokuję robisz to sam. Sam sobie strzelasz w kolano za każdym razem kiedy wypisujesz "marnacje" jak te powyżej. Jeśli mowa o przeszkadzaniu, postaram się w miarę możliwości "umilić Ci" dyskutowanie na każdym forum, na którym będziesz obrażał innych użytkowników tak jak to zrobiłem w temacie "Bogowie Ulicy". Szkoda, że tamten wątek zostal zamknięty (może sam to zrobiłeś ze stachu) bo coraz więcej ludzi miało z Ciebie niezły ubaw (w tym wielu moich znajomych niekorzystających z FW). Zauważ, że nie używając wobec Ciebie ani jednego przekleństwa doprowadziłem Cię do rozpaczy co potwierdziłeś swoim sławetnym: "Mam Twój numer IP spodziewaj się policji w domu"
Sylwek jesteś bardzo smutnym człowiekiem. Długo się zastanawiałem czy użyć ostatniego wyrazu z poprzedniego zdania...